نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: اضافه کردن کریستال ریپورت به برنامه #C

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Jazerh Larim
    پست
    60

    Unhappy اضافه کردن کریستال ریپورت به برنامه #C

    با سلام
    من وقتی کریستال ریپورت را جهت ساخت گزارش به برنامه اضافه می کنم بعد از ساخت گزارش و موقع RUN کردن برنامه این ERROR را می دهد دلیل این خطا چیست با توجه به اینکه من در قسمت رفرنس این nsmespace را Add کردم.

    Error 19 The type or namespace name 'CrystalDecisions' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن کریستال ریپورت به برنامه #C

    ایا برنامه ی شما دات نت فریم ورک 4 است؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Jazerh Larim
    پست
    60

    نقل قول: اضافه کردن کریستال ریپورت به برنامه #C

    با سلام
    اره برنامه من تحت دات نت فریم ورک 4 است . Visual Studio 2010

  4. #4

    نقل قول: اضافه کردن کریستال ریپورت به برنامه #C

    من هم همین مشکل رو داستم که با تغییر فریم ورک حل شد.
    در نظر داشته باشید که .net framework 4 clinet با دان نت فریم ورک 4 فرق داره و برنامه فقط باید دات نت فریم ورک 4 باشه.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Jazerh Larim
    پست
    60

    نقل قول: اضافه کردن کریستال ریپورت به برنامه #C

    مرسی دوست عزیز از راهنمائی شما.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: اضافه کردن کریستال ریپورت به برنامه #C

    دوست عزیز این ارور به احتمال زیاد مربوطه به همون ورژن دات نت هست ولی اگر بعدش مجددا به ارور برخوردی توی app.config این تیکه کد را اضافه کن:

     
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true"><support edRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/></startup>

    البته بررسی کن ببین کدوم قسمتش را نداری همون را اضافه کن

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: نحوه اضافه کردن کریستال ریپورت 13 به .net 2010 و ساخت فایل نصب ساز کریستال در .net
    نوشته شده توسط alirezaahmadreza در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1394, 16:15 عصر
  2. سوال: اضافه کردن کریستال ریپورت 9 به Install shield2010
    نوشته شده توسط dottnett در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 04 تیر 1391, 11:53 صبح
  3. سوال: مشکل در اضافه کردن کریستال ریپورت به پروژه در هنگام publish
    نوشته شده توسط mshirzad68 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 15:59 عصر
  4. اضافه کردن کریستال ریپورت برای نصب در vs 2010
    نوشته شده توسط barbodsoft.com در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 مرداد 1390, 12:00 عصر
  5. لینک کردن کریستال ریپورت به برنامه
    نوشته شده توسط احمد برنامه در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1385, 14:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •