صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 102

نام تاپیک: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

  1. #41

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    این هم تایید رسمی عدم پشتیبانی از WinRT در ویندوز 8:

    https://forums.embarcadero.com/messa...=484319#484319

    البته ظاهرا اینجا از مایکروسافت رو دست خوردند، و تازه متوجه شدند که پیاده سازی WinRT به نحوی هست که فراخوانی برخی توابع سطح پایین آن از هر کتابخانه ای غیر از msvcrt موجب عدم پذیرش اون نرم افزار در App Store ویندوز میشه. یعنی فعلا برای اینکه برنامه Native ای قابل عرضه در App Store ویندوز 8 باشه، باید با ++VC مایکروسافت نوشته شده باشه، یا اینکه به نوعی از کتابخانه Runtime اون استفاده کرده باشه. این هم یکی دیگه از ایرادات عدم شفاف بودن Embarcadero هست؛ به جای اینکه از چند ماه پیش به مشتریانش بفهمونه که مایکروسافت یک رویکرد انحصار طلبانه ویژه درباره ویندوز 8 در پیش گرفته که برای سایر توسعه دهندگان مشکل ایجاد میکنه، ترجیح دادند که لال بشند و به طور عمومی حرفی نزنند، حتی وانمود کنند که پشتیبانی از مترو را در XE3 دارند. وقتی گند کار در اومده و مشتری ها شاکی شدند که این رابط کاربر ارائه شده Native نیست، تازه یادشون اومده که اعتراف کنند که مایکروسافت همچین چوبی رو تو پاچه اشون کرده!


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  2. #42

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    وقتی گند کار در اومده و مشتری ها شاکی شدند که این رابط کاربر ارائه شده Native نیست، تازه یادشون اومده که اعتراف کنند که مایکروسافت همچین چوبی رو تو پاچه اشون کرده!
    پس با این اوصاف مایکروسافت XE3 رو کتلت کرده؟؟
    دمش گرم!!

    ولی من یکی که موندم Embarcadero درباره مشتریاش چی فکر کرده؟؟
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  3. #43

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    سلام ،

    پس تکلیف چی میشه ؟ منو باش که چند ماهی هست که تمام وقت دارم دلفی کار میکنم ،

    یعنی دیگه نباید امیدی داشت که که برنامه Native در Xe3 تولید بشه؟؟ آقای کشاورز لطفا راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله younes221 : پنج شنبه 02 شهریور 1391 در 20:27 عصر

  4. #44

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    یعنی دیگه نباید امیدی داشت که که برنامه Native در Xe3 تولید بشه؟؟ آقای کشاورز لطفا راهنمایی کنید
    برنامه Native فقط برنامه های مترو ویندوز 8 نیستند. برنامه های مترو فقط نوع جدیدی از از انواع برنامه های ویندوزی هستند که میشه اونها رو به صورت Native یا Managed توسعه داد. سایر چیزها کما فی سابق در دلفی و ویندوز 8 کار خواهد کرد.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  5. #45

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    سلام
    البته ظاهرا اینجا از مایکروسافت رو دست خوردند، و تازه متوجه شدند که پیاده سازی WinRT به نحوی هست که فراخوانی برخی توابع سطح پایین آن از هر کتابخانه ای غیر از msvcrt موجب عدم پذیرش اون نرم افزار در App Store ویندوز میشه.
    پس با این اوصاف تکلیف محیطهای غیر مایروسافتی چی میشه؟
    این مایکروسافت هم که بعید میدونم از این کارهای مسخره خودش دست برداره!!! کارش همیشه شوک وارد کردنه!!! تا اونجا هم که یادمه با معرفی ویندوز 8 به دات نت کاران هم شوک های سنگینی رو وارد کرده بود که اعتراضات زیادی را در پی داشت و وضعیت برای آن ها هم چنان گل و بلبل نبود!!!
    برنامه Native فقط برنامه های مترو ویندوز 8 نیستند. برنامه های مترو فقط نوع جدیدی از از انواع برنامه های ویندوزی هستند که میشه اونها رو به صورت Native یا Managed توسعه داد. سایر چیزها کما فی سابق در دلفی و ویندوز 8 کار خواهد کرد.
    بدون هیچ شکی با RemObjects Hydra میتوان مشکلات این چنینی را حل کرد(البته طبیعی است که قسمتهایی از برنامه باید با دات نت نوشته شوند). 100%. ولی به هر حال بهتره که در نسخه های بعدی راه حل های ویژه ای در این خصوص در Delphi و C++‎‎‎‎‎ Builder گنجانده شود. چندی پیش هم یک Webinar در خصوص ساخت برنامه های مبتنی بر مترو با زبان Oxygene (Prism) برگزار شد که فیلم آن هم موجود است.
    به هر حال اگر من به جایی می رسیدم که برای دلفی یک Roadmap می نوشتم موارد زیر را در اولویت قرار می دادم:
    1- ساخت ابزاری مثل Hydra برای ترکیب کدهای Native Delphi و .Net
    2- ساخت یک Runtime با استفاده از VC++‎‎‎ که برنامه های مبتنی بر دلفی و C++‎‎‎ Builder با استفاده از آن بتوانند توابع Native را صدا بزنند و از آنها استفاده کنند. البته در این خصوص ایجاد یک Script Engine واقعاً احساس می شود.
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : جمعه 03 شهریور 1391 در 10:47 صبح

  6. #46

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    البته بستگی به هدف برنامه نویسیتون هم داره ،

    اگه میخواین همین برنامه های رومیزی رو ادامه بدین انتخاب خوبیه ولی فکر نمیکنم به درد مباحث رباتیک و الکترونیک و.. بخوره چون کامپایلر بر اساس کتابخانه vcl هست و اصلا هدفش هم همین بوده که برنامه های رومیزی رو توسعه بده
    اصلاً هم اینطور نیست. امروزه ماژول های سخت افزاری سازگار با دلفی هم ساخته شده که از آن می توان در مباحث رباتیک هم استفاده کرد. این موضوع رو من قبلاً در یکی از مجلات Blaise Pascal خونده بودم. ولی سعی کنید که تاپیک رو منحرف نکنید!!!

  7. #47

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط شاهین عشایری مشاهده تاپیک
    اصلاً هم اینطور نیست. امروزه ماژول های سخت افزاری سازگار با دلفی هم ساخته شده که از آن می توان در مباحث رباتیک هم استفاده کرد. این موضوع رو من قبلاً در یکی از مجلات Blaise Pascal خونده بودم. ولی سعی کنید که تاپیک رو منحرف نکنید!!!
    http://www-01.ibm.com/support/docvie...id=swg21131905

  8. #48

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    به چیزی که من گفتم ارتباطی نداره، لطفاً بحث رباتیک را از این تاپیک جداکنید و اگر نیازی به بحث در این رابطه دارین یک تاپیک جدا ایجاد کنید تا در اونجا با هم بحث کنیم. با تشکر...

  9. #49
    کاربر تازه وارد آواتار BEHESHT*
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    گلزار شهدای گمنام
    پست
    66

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    مطالب رو کما بیش خوندم

    آقای کشاورز آب پاکی رو درست همه ریختن - خدا رو شکر ایشون بیار واقع نگر هستن و با بصیرت

    اما یه موضوعی هست دوستان مایکروسافت رو دست کم گرفتن نمیدونن مایکروسافت گرگ بارون دیده اس تا جایی که بتونه Embarcadero رو سعی می کنه بزنه زمین وای به حال این که گاف هم دادن اینا دستشون

    نکته مهم اینجا مایکروسافت به کاربرهای برنامه نویس خودش رحم نمی کنه می خواین به ما ها که دلفی کار می کنیم رحم کنه؟

    نباید از مایکروسافت اینقدر شاکی باشین تا وقتی که تو پلات فرم ویندوز حضور 100% داریم باید منتظر مدام منتظر تو سری زدن این بابا باشیم چون اون سواره هست و ما پیاده

    امیدوارم دوستان واقع نگر تر بشن و یه کم نگاه کنن قاعده بازی رو که مایکروسافت کیا رو بی چاره کرده بعد انتظار از Embarcadero داشته باشند

    حاشیه: ( آقای کشاورز خیلی از دلفی پر هستی و توسعه دهنده هاش نکنه به فکر ترک کردنی ؟ چون یکی از امیدواری های ما نگاه به شخص شماس اگر موردی هست ما رو هم روشن کنین بد نیست)

    یاحق باحق تاحق

  10. #50

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    سلام
    اما یه موضوعی هست دوستان مایکروسافت رو دست کم گرفتن نمیدونن مایکروسافت گرگ بارون دیده اس تا جایی که بتونه Embarcadero رو سعی می کنه بزنه زمین وای به حال این که گاف هم دادن اینا دستشون

    نکته مهم اینجا مایکروسافت به کاربرهای برنامه نویس خودش رحم نمی کنه می خواین به ما ها که دلفی کار می کنیم رحم کنه؟
    با تمام این اوصاف وضعیت ما دلفی کارها نسبت به برنامه نویسان محیطهای مایکروسافتی دارای ثبات بیشتری بوده و احتمالاً هم خواهد بود. برای اینگونه مشکلات هم حتماً Embarcadero راه حل هایی را پیدا خواهد کرد. موردی که الان پیش اومده تقریباً شبیه به موردی است که در زمان ارائه Delphi XE پیش اومد و اعتراض هایی را در پی داشت ولی با ارائه نسخه XE2 به این اعتراضها خاتمه داده شد.
    به هر حال دوستانی که فکر می کنند وضعیت برنامه نویسان مایکروسافتی بهتر از ماست بد نیست که مقاله زیر را هم بخوانند تا به دلفی کار بودنشان بیشتر امیدوار شوند:
    http://narenji.ir/3282

  11. #51

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    امیدوارم دوستان واقع نگر تر بشن و یه کم نگاه کنن قاعده بازی رو که مایکروسافت کیا رو بی چاره کرده بعد انتظار از Embarcadero داشته باشند
    وایسا با هم بریم ... تا الان کجا بودی ...

    همین الانش هم دلفی وضعیت بدی نداره و داره چوب بی درایتی های برلند رو میخوره ، اینکه فلان قابلیت اضافه نشده یا فعلا در این نسخه اضافه نشده یا ... روند اشتباه تبلیغاتی که Embarcadero پیش گرفته و Road Map هایی ارائه میده که در زمان مقرر نمیتونه بهشون عمل کنه رو نشون میده ولی دلیل بر ضعف دلفی نمیشه .

    ربطی به دلفی نداره ، کلا سکوی ویندوز دیگه مثل سابق محیط امنی نیست و داره دستخوش تغییرات بزرگی میشه ، باید کمی صبر کرد و نتیجه تغییر کلی UI ها به Touch Base Screen ها رو دید ، بی شک آینده با صفحه های لمسی ( برای ویندوز مخصوصا تبلت Surface مایکروسافت ) هست ، باید دید کمپانی های دیگه تولید کننده زبان های برنامه نویسی چطور خودشون رو با این تغییرات وقف میدن ، در هر صورت نباید به یک محیط اون هم ویندوز وابستگی کامل داشت .

    با هم تعارف نکنیم کسی که 5،6 سال با دلفی کار حرفه ای انجام بده خوب این موضوع رو میفهمه که نمتونه برای همیشه روش حساب باز کنه ( با شرایط فعلی ( دلفی شده بازیچه کسب اسم و رسم یکسری کمپانی ؛ همه کمپانی ها دارن انحصار طلبی رو از اپل یاد میگیرن ! ) ) ، بی شک در محیط ویندوز و برنامه های native بهترین و به صرفه ترین گزینه برای تولید نرم افزارهای Native هست ولی کمی واقع بینانه نگاه کنید ، دنیا داره به سمت دیگه ای میره ، به سمت شبکه های اجتماعی ، برنامه های شبکه ، بازی های شبکه و ... ، در حال حاظر بازار نیاز به سیستم های چندگانه و مرتبط داره ، این قبیل برنامه از قسمت های مختلفی مثل بانک اطلاعاتی ، برنامه Server side ، برنامه Client side که میتونه تحت وب ، موبایل یا ... باشه تشکیل شده که هر کدوم سیستم عامل های مختلفی رو شامل میشن و ...

    یک برنامه نویس خودش رو محدود به زبان برنامه نویسی نمیکنه ، دونستن مبانی برنامه نویسی یک سیستم عامل برای کار با تمام زبان های برنامه نویسی در اون سیستم عامل کافیه ، یاد گرفتن 4 تا if و for و while و ... برای یک برنامه نویس مسلط به یک زبان برنامه نویسی بیشتر از 1 ماه طول نمیکشه ، یک برنامه نویس واقعی میدونه چطور باید از اینترنت و راهنمای زبان برنامه نویسی مورد نظر استفاده کنه و کار خودش رو راه بندازه و به یک زبان دیگه سوئیچ کنه .

    سال پیش برنامه نویسی Apple Device ها رو شروع کردم ، اولش از سوئیچ به سیستم عامل Mac هم میترسیدم ! اولش چند تا مقاله از این و اون خوندم و دل رو زدم به دریا و شروع کردم ، همون ماه اول یکی بهم پیشنهاد برنامه نویسی یک بازی برای iPad رو داد که یک پروژه دانشجویی بود و من هم گفتم بزار بنویسم ببینم چه خبره ، بعدش دیدم کار سختی نیست و با کمک راهنمای آنلاین X-Code خیلی راحت بازی رو نوشتم ، باورم نمیشد ، ماه بعد پروژه ای برای iPhone نوشتم و 500 هزار تومان دستمزد گرفتم ، پول زیادی نبود ولی برای 2 ماه کار کردن با یک سیستم عامل و زبان برنامه نویسی خوب بود و من رو وارد دنیای تازه ای کرد و بهم فهموند نباید در حصار چیزی بود !

    من 1 سالی هست از فکر Delphi اومدم بیرون ، در اینکه زبان شیرین و جذابی هست و برای برنامه نویسی نیتیو ویندوز یکه تاز هست شکی نیست ولی خودتون رو در بندش نکنید ، یک روزی چشم باز میکنید و میبینید که میخواستید یک برنامه نویس خوب بشید ولی یک کد نویس دلفی خوب شدید ، نه بیشتر !

    به شخصه با توجه به اینکه تو شرکت با دلفی برنامه نویسی میکنیم برای اینکه در مورد دلفی اطلاعاتم به روز باشه سعی میکنم همیشه از آخرین تکنولوژی ها و ابزارهای ارائه شده برای این زبان تو شرکت استفاده کنیم تا مجبور به یادگیری این قابلیت ها و ابزارها بشم ولی اصلا خودم رو در قید و بند اون قرار ندادم و تو خونه زبان های ++C و Object c و PHP رو پیگیری میکنم و در کنار همه این ها SQL Server رو هم اضافه کنید .

    درسته با یه دست نمیشه چند تا کار کرد ولی وقتی به یک زبان مسلط شدی پیگیری باقی زبان ها کاری نداره ، من هم قصد ندارم تو همه این زبان ها متخصص بشم ولی همین پیگیری و کارکرد من حتی اگر روزانه 2 ساعت برای ابزارهایی غیر از دلفی باشه من رو با این ابزارها آشنا میکنه و در زمان مورد نیاز خیلی راحت میتونم تغییر مسیر بدم .

    در آخر خودتون رو محدود به چیزی نکنید ، جرات داشته باشید ، جسور باشید ، به قلب چیزهایی که ازشون میترسید بزنید و حسشون کنید و ببینید که ترستون مزحک بوده ! ولی خواهشا یه تصمیم درست بگیرید و از این شاخه به اون شاخه نپرید که خیلی زود دلزده میشید .

    @ یادم رفت بگم ؛ زیاد هم به این قابلیت هایی که Embarcadero در Road Map هاش ازشون حرف میزنه و یا ارئه میکنه دل خوش نکنید ( برنامه نویسی iOS ، Android ، Delphi Prism و ... ) ، هر زبانی به درد کاری میخوره و برای کاری ساخته شده ، از نظر من دارن دلفی رو تبدیل به این پرینترهای چندکار میکنن که 5 تا کار انجام میده ولی یک کدوم رو نمیتونه درست و حسابی انجام بده ! همه این قابلیت های برنامه نویسی برای سیستم عامل های دیگه فقط ابزاری هستن برای انحصار شما در بند Embarcadero و بس !

    از هر ابزاری باید به جاش و بدون هیچ تعصبی استفاده کرد .

    موفق باشید .
    آخرین ویرایش به وسیله Felony : شنبه 04 شهریور 1391 در 20:41 عصر

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    SQLite driver as new driver for DBX
    کسی در مورد این موضوع اطلاعی داره؟
    یعنی دیگه برای ارتباط با SQLite نیازی به استفاده از کامپوننت های خاص نیست؟
    آیا این قابلیت فقط برای DBX هست یا توی ADO هم میشه ازش استفاده کرد؟

  13. #53
    کاربر تازه وارد آواتار BEHESHT*
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    گلزار شهدای گمنام
    پست
    66

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    وایسا با هم بریم ... تا الان کجا بودی ...
    سلام مجتبی جان اگر می خوای درد دل کنی چرا حرفای منو بهونه می کنی از قدیم با من چپ بودیا دست مزد به رخ می کشی!

    اول این رو عرض کنم من خودم هیچ زبانی برنامه نویسی رو تو ویندوز به دلفی ترجیح نمیدم منکر پیشرفت های دلفی نیستم و از امکانات جدیدش لذت میبرم اما مثل این که فراموش کردی ارباب این خونه مایکروسافته هست تو ویندوز همیشه هم یه پله بالاتر همه چند قدم هم جلو تر از همه هست زیاد کشش نمیدم من فقط خواستم یه تلنگری برای دوستان باشم که اینجوری با اشتیاق به قول کشاورز کاذب دلفی رو دنبال می کنن

    دنیا متاسفانه به اون قشنگی و زیبایی که ما فکر می کنیم نیست تو قشنگترین حالتش جنگ قدرت هاس و له شدن کاربر ها

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    سلام

    به نظر من همش تقصیر صدا و سیماست!!!

    وقتی فیلمی چون " بای بای بی بی" (خداحافظ بچه) پخش می کنن آخرش این میشه که دوستان ادبیاتشون تغییر میکنه!

    اما خداییش نه به اون هول شدن و هورا هورا کردن نه به این تو برجک زدن.

    بنظرم مثل XE2 باید منتظر ماند و نتیجه کار رو دید و بعدش عکس العمل نشان داد.البته عکس العمل از طرف فنی ها نه امثال من!

    موفق باشیم

  15. #55

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    سلام
    دوستان عزیز خواهشمندم که دیگه اینگونه بحث ها را در این تاپیک ادامه ندهید.
    قبلاً صدها بار در مورد این موضوعات بحث شده که ادامه این بحث هم در اینجا فقط موجب منحرف شدن تاپیک میشه. هدف اصلی این تاپیک معرفی ویژگی های جدید RAD Studio XE3 است و اگر در مورد آینده دلفی و در مورد سیاست های درست و نادرست سازندگان RAD Studio و ... می خواهید بحث کنید می توانید به تاپیک زیر بروید:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...57#post1579557

    با تشکر از تمامی دوستان عزیزم

  16. #56

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!


  17. #57
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    این هم یک خبر از فست ریپورت که به نظرم بی ارتباط با موضوع این تاپیک نیست
    FastReport FMX commerce beta launched
    http://www.fast-report.com/en/news/9556.html

    در لینک زیر هم دمو برای ویندوز و مک گذاشته شده
    http://www.fast-report.com/en/news/9546.html

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    خبره بدیه. البته برای اونهایی که از نسخه اورجینال استفاده می کنن
    متاسفانه به جای اینکه مشتری جذب کنند دارن مشتری هاشون رو پر می دن

  19. #59

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    توضیحاتی کلی در رابطه با Delphi XE3:
    http://www.delphifeeds.com/go/s/95641

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    سلام

    بالاخره انتظارها به سر رسید .
    هم اکنون می توانید ویرایش XE3 را دانلود کنید .
    برای اطلاعات بیشتر به صفحه معرفی آن مراجعه نمایید .


    موفق و پیروز باشید

  21. #61

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!


  22. #62
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط saeed7007 مشاهده تاپیک
    با سلام

    این نسخه آزمایشیی ( بتا ) میباشد که حدود یک ماه پیش منتشر شد .

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!


  24. #64

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    سلام
    یکی از ویژگی های خیلی جالبی که به دلفی اضافه در نسخه XE3 اضافه شده است این است که Fm2 به صورت ذاتی از تعدادی از فرمت های ویدئویی و صوتی پشتیبانی می کند که این فرمتها در زیر لیست شده اند:

    در محیط ویندوز:
    avi - wmv - mp4 - m4v - mov - wma - mp3 - wav

    در محیط mac:
    mov - m4v - mp4 - avi - wav - mp3

    منبع خبر:
    http://blogs.embarcadero.com/davidi/2012/09/05/41651/

  25. #65

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    منتشر شده لینک دانلود هم روی سایتش هست ولی هیچ سریال و کیجنی نداره چی کار کنیییییییییم

  26. #66
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    فعلا با این سریال نسخه trial را نصب کنید تا کیجن بیاد. من خودم نصب کردم.
    JAFD-DAANLD-PWV5AD-KECS

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار me.enik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    309

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    {{ - لطفا قوانین سایت را رعایت فرمایید. }}

    در مورد کیجن و ..., باید چند وقتی را صبر کرد تا بتوان کرک خوبی پیدا کرد, به هر حال این فرآیند زمان گیر است و احتیاج به زمان دارد.
    از آنجایی هم که نسخه هایی که برای اولین بار از هر شرکتی تولید میشوند, دارای اشکالات و باگ های تقریبا زیادی هستند, فکر نمیکنم استفاده از نسخه های قدیمی تر, چندان فرقی داشته باشه.

  28. #68

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط me.enik مشاهده تاپیک
    {{ - لطفا قوانین سایت را رعایت فرمایید. }}

    در مورد کیجن و ..., باید چند وقتی را صبر کرد تا بتوان کرک خوبی پیدا کرد, به هر حال این فرآیند زمان گیر است و احتیاج به زمان دارد.
    از آنجایی هم که نسخه هایی که برای اولین بار از هر شرکتی تولید میشوند, دارای اشکالات و باگ های تقریبا زیادی هستند, فکر نمیکنم استفاده از نسخه های قدیمی تر, چندان فرقی داشته باشه.
    یکی از باگهای بسیار وحشت ناکش اینه که در قسمت style designer فایرمانکی گزینه قسمت سمت راست فکر کنم بهش می گند treeview design اصلا نمایش داده نمیشه تو خوب سایتشون هم یکی از کاربراها همین رو گفته
    ولی خوب بعضی از باگهای قبلی هم رفع شده

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    RAD XE3 World Tour Webinar

    RAD XE3 World Tour Webinar

    امروز از ساعت 5 تا همین حالا بود! این فایل شامل متن سوالات جواب های وبینار هست!

    Capture.jpg

    اون راست به چپم من پرسیدم

    البته کامل ضبطش کردم ولی وسطش شارژ وبم تموم میشه و عملیات تمدید شارژ هم داخل فیلم قرار میگیره ووو..... حالا اگه شد اونم می زارم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله عقاب سیاه : دوشنبه 20 شهریور 1391 در 18:50 عصر

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

  31. #71

  32. #72

  33. #73

  34. #74

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    پس با این اوضاع هنوز android ساپورت نمیشه . درسته ؟
    اگر امکان دارد و صلاح می بینید لیستی از امکاناتی که جدیدا ایجاد شده و امکاناتی که از قبل بوده و توسعه پیدا کرده تهیه کنیم و در این تاپیک یا تاپیک دیگری در مورد آنها به صورت کاربردی بحث کنیم تا هم مطلب بهتر باز شود و هم امکانات جدید بیشتر شناخته شود .

  35. #75
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط soft-c مشاهده تاپیک
    پس با این اوضاع هنوز android ساپورت نمیشه . درسته ؟
    اگر امکان دارد و صلاح می بینید لیستی از امکاناتی که جدیدا ایجاد شده و امکاناتی که از قبل بوده و توسعه پیدا کرده تهیه کنیم و در این تاپیک یا تاپیک دیگری در مورد آنها به صورت کاربردی بحث کنیم تا هم مطلب بهتر باز شود و هم امکانات جدید بیشتر شناخته شود .
    این جور که گفته شد توی خود دلفی خیر اما داخل HTML5 Builder امکان پذیره

    اون مورد دومم هم این فایل به نظرم میتونه کمک کنه:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #76

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    تشکر از مطالب خوبتون .البته منظورم بیشتر این بود که این مطالب بیشتر باز شود و مورد مباحثه قرار گیرد که فکر می کنم ایم کار در فهم بهتر کاربران و استفاده بهینه آنها از این امکانات موثر باشد .

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    درسته اگه اساتید افتخار بدن همه را خوش حال می کنن چون تا وقتی ندونیم چی اضافه شده و به چه دردی میخوره نمی تونیم ازش استفاده کنیم
    اون فایل هم گفتم ممکنه کمک کنه تو این کار

  38. #78

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    امکان برنامه نویسی برای iOS و Android در محیط Mobile Studio اضافه خواهد شد. این محصول طبق گفته Embarcadero در بهار عرضه خواهد شد.

  39. #79

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    با اجازه از اساتید این کار را آغاز می کنم :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...06#post1591406

  40. #80
    کاربر دائمی آواتار me.enik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    309

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط شاهین عشایری مشاهده تاپیک
    امکان برنامه نویسی برای iOS و Android در محیط Mobile Studio اضافه خواهد شد. این محصول طبق گفته Embarcadero در بهار عرضه خواهد شد.
    پس با این حساب, باید برای ساخت برنامه موبایل, کلا باید از یک محیط دیگر استفاده کنیم.
    مثلا نمیشه از یک برنامه هم برای موبایل باشه و هم برای کامپیوتر.

    مثلا اگر یه برنامه واسه کامپیوتر نوشتیم, باید دوباره یه جوری برنامه رو بنویسیم که برای موبایل هم استفاده بشود ( به هر حال با کپی کردن یا ... ).

    درسته دیگه؟

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. خبر: C++‎ Builder XE3 به زودی منتشر می شود
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1391, 02:25 صبح
  2. خبر: Delphi XE2 به زودی منتشر می شود!!!
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 125
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1390, 09:52 صبح
  3. خبر: RAD Studio XE2 به زودی منتشر می شود!!!
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 مرداد 1390, 10:57 صبح
  4. آیا بخش سوم مقاله DBISAM دیگر منتشر نمی شود ؟
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1383, 18:54 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •