صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 102 از 102

نام تاپیک: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

  1. #81

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    پس با این حساب, باید برای ساخت برنامه موبایل, کلا باید از یک محیط دیگر استفاده کنیم.
    مثلا نمیشه از یک برنامه هم برای موبایل باشه و هم برای کامپیوتر.
    هنوز تا وقتی که این محصول عرضه نشده مشخص نیست که وضعیت چگونه خواهد بود ولی من حدس می زنم که این محصول امکاناتی را به همان محیط RAD Studio اضافه کنه چون توسعه یک IDE جدا برای آن، کار واقعاً پر زحمتی است و از طرفی هم محیط RAD Studio امکانات لازم را برای سوار کردن Mobile Studio دارد. البته باز هم نمی توانم به قطعیت این را بگویم ولی به احتمال زیاد اینگونه خواهد بود.
    مثلا نمیشه از یک برنامه هم برای موبایل باشه و هم برای کامپیوتر.
    مطمعناً اگر از همان ابتدا برنامه را با هدف Cross Platform بودن طراحی کنید با کمترین مشکل می توانید برنامه را به محیط های دیگر ببرید ولی برای این کار باید با اصوا این کار آشنا شوید.
    مثلا اگر یه برنامه واسه کامپیوتر نوشتیم, باید دوباره یه جوری برنامه رو بنویسیم که برای موبایل هم استفاده بشود ( به هر حال با کپی کردن یا ... ).
    اگر همان اصولی که در بالا به آن اشاره کردم را به خوبی رعایت کنید نباید با مشکلات زیادی مواجه بشید.

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار me.enik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    309

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    مطمعناً اگر از همان ابتدا برنامه را با هدف Cross Platform بودن طراحی کنید با کمترین مشکل می توانید برنامه را به محیط های دیگر ببرید ولی برای این کار باید با اصوا این کار آشنا شوید.
    اگر بخوایم این کار رو بکنیم که چندان نیازی به سعی و تلاش های امبارکادرو نیستش, چه کاریه داره این همه جون میکنه ... !

  3. #83

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    اگر بخوایم این کار رو بکنیم که چندان نیازی به سعی و تلاش های امبارکادرو نیستش, چه کاریه داره این همه جون میکنه ... !
    اتفاقاً برعکس!
    شما برای اینکار فقط از چند راهنمای کامپایلر استفاده می کنید و ممکنه که متوجه پشت قضیه نشین. ولی باید قبول کرد که ساخت چنین ابزاری بسیار بسیار پیچیده و هزینه بر است. Embarcadero داره کاری می کنه که توسعه برنامه برای محیطهای مختلف مبتنی بر یک کد باشه (یعنی شما برای ساخت برنامه برای یک محیط دیگه نیازی نداشته باشید که مجدداً کد نویسی کنید) که این کار از آنچه که حتی بسیاری از حرفه ای ها فکر می کنند دشوارتر است(آماده سازی فریمورک، ساخت کامپایلر و ...). آنقدر پیچیده که حتی Embarcadero هم نتوانست آن را به نسخه XE3 برساند و گفت که این محصول در بهار آماده عرضه می شود. برای اینکه با پیچیدگی های این کار بیشتر آشنا شوید کنفرانس Cross OS Development که در مورد دلفی توسط آقایان Dan Wahlin(از شرکت مایکروسافت) و John Tomas(از شرکت Embarcadero) ارائه شده است را ببینید تا بهتر متوجه شوید. این فیلم را می توانید در youtube پیدا کنید.

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار me.enik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    309

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    اتفاقاً برعکس!
    خب منم دقیقا دارم همین رو میگم دیگه.
    میگم اگر قرار باشه هرکسی بیاد و برنامه کروس پلتفرم بنویسه, پوستش کنده میشه, اما قبلش شما گفتید که باید خودت بشینی و طراحی کنی ... ! سند و مدرک :
    مطمعناً اگر از همان ابتدا برنامه را با هدف Cross Platform بودن طراحی کنید با کمترین مشکل می توانید برنامه را به محیط های دیگر ببرید ولی برای این کار باید با اصوا این کار آشنا شوید.
    ....................
    ولی بازم فکر کنم که هر دوی ما داریم یک چیزی را میگیم ... !!!
    ....................

  5. #85

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    این حرفهای شماست:
    میگم اگر قرار باشه هرکسی بیاد و برنامه کروس پلتفرم بنویسه, پوستش کنده میشه
    اگر بخوایم این کار رو بکنیم که چندان نیازی به سعی و تلاش های امبارکادرو نیستش
    در این موارد شما دیرین می گین که این کار برای برنامه نویسان نهایی خیلی سخت تر است و در بالا هم من گفتم که شما فقط ظاهر قضیه رو دارین میبینید و پشت پرده کارهایی انجام میشه که ایجاد آنها کاری بسیار دشوار است که سازندگان دلفی دارن روی اونها کار می کنن! خوب این دو چطوری به هم شبیه هستند؟؟؟
    اما قبلش شما گفتید که باید خودت بشینی و طراحی کنی ... !
    پ ن پ، برنامه خودش ساخته میشه و فقط شما کافیه که بنشینید و مثل یک فیلم سینمایی به ساخته شدن اتوماتیک برنامه نظاره کنید و دست به سیاه و سفید هم نزنید!
    آخرش هم برنامه رو به مشتری تحویل بدی و یک میلیون تومان بگیری و این کار هر روز ادامه خواهد داشت... عجب شغل فوق العاده ای داریم. اونقدر آسونه که خیلی ها فقط تا 40 سالگی دوام میارن!!! اگه اینقدر آسون بود که همه تا 90 سالگی فقط برنامه نویسی می کردند.
    ولی بازم فکر کنم که هر دوی ما داریم یک چیزی را میگیم ... !!!

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار me.enik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    309

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    دیگه نامردی نکنید دیگه ... !
    این جمله ای هستش که من گفتم :
    اگر بخوایم این کار رو بکنیم که چندان نیازی به سعی و تلاش های امبارکادرو نیستش, چه کاریه داره این همه جون میکنه ... !
    اما در زمانی که این جمله رو گفتم, یه جمله از شما رو نقل قول کردم که خودش همه چی رو مشخص میکنه :
    مطمعناً اگر از همان ابتدا برنامه را با هدف Cross Platform بودن طراحی کنید با کمترین مشکل می توانید برنامه را به محیط های دیگر ببرید ولی برای این کار باید با اصوا این کار آشنا شوید.
    حالا فهمیدید چی شد ... !؟

  7. #87

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    حالا فهمیدید چی شد ... !؟
    مطمعناً اگر از همان ابتدا برنامه را با هدف Cross Platform بودن طراحی کنید با کمترین مشکل می توانید برنامه را به محیط های دیگر ببرید ولی برای این کار باید با اصوا این کار آشنا شوید.
    مثل اینکه منظور من رو درست متوجه نشدین. من که نگفتم همه کارها رو شما باید انجام بدین و همانطور که گفتم باید با اصول این کار آشنا شوید و برنامه را با هدف Cross Platform طراحی کنید. که برخی از اصول عبارت است از:
    - از توابع API مربوط به سیستم عامل تا جایی که امکان دارد استفاده نکنید و اگر مجبور به انجام این کار هستید باید قسمت های مختلف کدهای مربوط به ویندوز و یا مک را با راهنماهای کامپایلر مناسب از هم جدا کنید.
    - از امکانات خاص یک سیستم عامل تا جایی که امکان دارد استفاده نکنید. مثلاً به جای ADO از dbExpress که به صورت Cross Platform است استفاده کنید.
    - در مورد پایگاه داده ها از DBMS های Cross Platfom استفاده کنید. مثل MySQL و FireBird و ... .
    - ...

    منظور من رعایت چنین قواعدی است ولا غیر.

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار me.enik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    309

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    آقا بیخیال.
    حرف شما درست, حرف منم درست ... !

    ولی بازم داشتیم یه چی میگفتیم!! :دی
    همین جا میگم دیگه ادامه نمیدم, احتمالا از اینجا به بعد دیگه مطالبمون به درد بخور نیستش ( احتمالا از قبل هم بوده ... ! ).
    توقف ... .

  9. #89
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    درود
    این جور که گفته شده امکان نوشتن برنامه برای اندروید در داخل خود دلفی وجود نخواهد داشت :

    Audience Question:
    Q: will be support developing android with native compiler ?
    A: Yes - Mobile Studio is for Delphi and C++‎ native code compilers. On Android we will use the NDK (Native SDK).

    Audience Question:
    Q: with pascal syntax (not rad php, html5)
    A: Mobile Studio will support Delphi and C++‎ languages using native code compilers for ARM processors.

    Audience Question:
    Q: wow is it released with XE3 ?
    A: Mobile Studio is not part of XE3.

  10. #90
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    قابل توجه دوستان محترم کرک جدید توسط استاد DR منتشر شد.

    با اجازه از مدیران این بخش.

    دانلود کنید با حجم 77 کیلوبایت

  11. #91
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    دوستان عزیز عذرخواهی می کنم یادم رفت رمز فایل کرک را قرار دهم. تشکر از آقا شاهین بابت یادآوری

    رمز فایل : XE3

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار me.enik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    309

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    با توجه به اینکه xe3 تازه به بازار عرضه شده و احتمالا هنوز اشکالات زیادی را دارد, به نظر شما, ارزش داره که روش کار کنیم!؟

  13. #93

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    به نظر من در چنین مواقعی که یک نسخه به تازگی عرضه می شود بهتر است که بیشتر با قابلیت های آن آشنا شوید و پروژه های نسبتاً کوچک را با آن انجام دهید و اگر می خواهید که پروژه های بزرگ را به نسخه های جدید انتقال دهید باید کمی صبر کنید تا شرکت های دیگر هم کامپوننت های خود را برای نسخه جدید آماده سازی کنند و از آنجایی که ما در ایران هستیم باید برای رسیدن کامپوننت های رایگان(!) بیشتر صبر و حوصله به خرج دهیم. همچنین باید صبر کنیم تا باگهای مهم هم رفع شوند. یادم می یاد که در موقعی که XE تازه اومده بود قرار بود که پروژه ای را با DataSnap بسازم و برای اینکار خواستم از XE استفاده کنم و در وسط کار با یک باگ بزرگ در DataSnap مواجه شدم و مجبور شدم که به نسخه 2010 برگردم و پروژه را تکمیل کنم. در حالت کلی به نظر من بهتره که برای شروع پروژه های متوسط به بالا حداقل تا رسیدن آپدیت 1 و یا 2 صبر کنید.

  14. #94

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    همانطور که می دانید یکی از قابلیت های اضافه شده به XE3 توانایی کار با انواع فرمت های صوتی و تصویری است. از این قابلیت شما می توانید در ضبط صدا هم بهره ببرید که در این رابطه نمونه ای را در زیر قرار داده ام که مربوط به وبلاگ آقای David Intersimone است:
    unit AudioUnit;
    interface
    uses
    System.SysUtils, System.Types, System.UITypes, System.Rtti, System.Classes,
    System.Variants, FMX.Types, FMX.Controls, FMX.Forms, FMX.Dialogs, FMX.Media;
    type
    TForm3 = class(TForm)
    Button1: TButton;
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }
    MyAudio : TAudioCaptureDevice;
    end;
    var
    Form3: TForm3;
    implementation
    {$R *.fmx}
    procedure TForm3.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    if Button1.Text = 'Start Audio Capture' then begin
    MyAudio := TCaptureDeviceManager.Current.DefaultAudioCaptureD evice;
    if MyAudio <> nil then begin
    Button1.Text := 'Stop Audio Capture';
    MyAudio.FileName := 'TestAudio.mp3';
    MyAudio.StartCapture;
    end
    else
    Caption := 'Audio capture devices not available.';
    end
    else begin
    MyAudio.StopCapture;
    Button1.Text := 'Start Audio Capture'
    end;
    end;
    end.

  15. #95

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : چهارشنبه 29 شهریور 1391 در 00:26 صبح

  16. #96

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    یکی از قابلیت های دیگری که در Delphi XE3 و همچنین C++‎‎ Builder XE3 اضافه شده این است که شما به راحتی می توانید با استفاده از یک وبکم فیلم کپچر کنید. برای این کار شما باید از کلاس TVideoCaptureDevice که در یونیت FMX.Media قرار دارد استفاده کنید. همچنین یک مثال هم برای این کار در RAD Studio XE3 گنجانده شده است که برای مشاهده آن باید به مسیر زیر بروید:
    C:\Users\Public\Documents\RAD Studio\10.0\Samples\FireMonkey\VideoCaptureHD


    منبع:
    http://blogs.embarcadero.com/stephen...capturedevice/

  17. #97
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    این هم یک ویدئو در ارتباط با اضافه شدن درایور SQLite در DBX
    SQLite support in Delphi XE3
    http://www.youtube.com/watch?v=BXwQxkr9BZg

  18. #98

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    البته چند فیلم آموزشی دیگر در رابطه با Visual Live Binding که در ادامه فیلمی که شما معرفی کرده اید در وبسایت آقای Alister Chirstie وجود دارد.
    این هم آدرس وبسایت:
    www.LearnDelphi.tv
    لینک دیگر
    www.CodeGearGuru.com

  19. #99
    کاربر دائمی آواتار yashar666
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    طهران
    پست
    332

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط علی کشاورز مشاهده تاپیک


    فایرمانکی و مقایسه با OpenGL و DirectX؟! اصلا مگه کارکرد FireMonkey مشابه OpenGL یا DirectX هست که حالا بشه یا نشه اونا رو با هم مقایسه کرد؟! FireMonkey یک کتابخانه تولید رابط گرافیکی مبتنی بر GPU هست که در پیاده سازی خودش از DirectX و OpenGL استفاده میکنه؛ یعنی این کلاس ها و متدهای مختلف FireMonkey آخرش تعدادی تابع DirectX یا OpenGL (بستگی به پلت فرم مورد استفاده داره) را فراخوانی می کنند. پس اصلا مقایسه اینها با هم بی معنی هست.


    روز خوش
    مگه گفتم میشه مقایسه کرد ؟؟؟؟؟!!!!!!

  20. #100

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    مگه گفتم میشه مقایسه کرد ؟؟؟؟؟!!!!!!
    با شما موافقم ...به نظر من نمیشه با اون 2 تا غول مقایسه کرد ...
    مثل این هست که کسی بگه؛ پرتقال شما رو نمیشه با گلابی های غول آسای من مقایسه کرد!! اصلا مگه قرار بوده بشه پرتقال رو با گلابی مقایسه کرد؟! حالا با توجه به مثال پرتقال و گلابی، مگه اصلا قرار بوده بشه FireMonkey رو با OpenGL مقایسه کرد؟! اینها دو موجودیت کاملا متفاوت هستند که برای اهداف متفاوتی ساخته شدند. وقتی کسی اون جمله رو میگه، یعنی خودش نمیدونه داره درباره چی صحبت میکنه.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  21. #101
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    این هم یک ویدئو در مورد نحوه استفاده از Code Site در XE
    http://edn.embarcadero.com/article/40970

  22. #102
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: RAD Studio XE3 به زودی منتشر می شود!!!!

    FireDAC Multi-Device Data Access Library
    http://www.embarcadero.com/products/rad-studio/firedac

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. خبر: C++‎ Builder XE3 به زودی منتشر می شود
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1391, 02:25 صبح
  2. خبر: Delphi XE2 به زودی منتشر می شود!!!
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 125
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1390, 09:52 صبح
  3. خبر: RAD Studio XE2 به زودی منتشر می شود!!!
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 مرداد 1390, 10:57 صبح
  4. آیا بخش سوم مقاله DBISAM دیگر منتشر نمی شود ؟
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1383, 18:54 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •