نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ضرورت استفاده از Relation

  1. #1

    Question ضرورت استفاده از Relation

    سلام.
    می خواستم بدونم ضرورت استفاده از Relation چی هست؟
    اگر بین دو جدول که id اولی به عنوان کلید خارجی در دومی استفاده شده
    Relation
    نزنیم باز هم می تونیم ازشون استفاده کنیم . ایجاد Relation
    چه تاثیری توی Insert و Select داره؟
    ممنون.

  2. #2

    نقل قول: ضرورت استفاده از Relation

    بله شما بدون معرفی یک FOREIGN KEY Constraint هم می تونید توی دو جدول عملیات درج و به روز رسانی رو انجام بدید .
    اما مهمترین دلیل برای تعریف FOREIGN KEY Constraint ایجاد جامعیت پایگاه داده است مثلا شما فرض کنید یک جدول "مشتری " دارید و یک جدول "سفارشات "، و شناسه مشتری به عنوان یک FOREIGN KEY در جدول "سفارشات " معرفی شده است .
    حال اگر سفارشی در جدول "سفارشات " بخواهد درج شود باید شناسه مشتری متناظری در جدول " مشتری " برای آن وجود داشته باشد در غیر اینصورت درج ناموفق خواهد بود .
    از جمله دلایل دیگر مدیریت حذف و به روز رسانی "شناسه مشتری است که در جدول سفارش به عنوان کلید خارجی معرفی شده است مثلا اگر مشتری با شناسه 3 از جدول مشتری حذف شد رابطه چگونه با این تغییر برخورد کند این سطرهای متناظر با آن را در جدول سفارش حذف کند یا آنها را NULL معرفی کند یا ...

    برای مطالعه بیشتر اینجا رو نگاه کنید http://www.w3schools.com/sql/sql_foreignkey.asp

تاپیک های مشابه

  1. ضرورت استفاده از Relation
    نوشته شده توسط Mohsen82 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 مرداد 1391, 12:51 عصر
  2. سوال: توضيح درباره Doctype ها و ضرورت استفاده
    نوشته شده توسط SMDaneshvar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 آذر 1389, 01:53 صبح
  3. عدم اجرای برنامه هنگام استفاده از relation
    نوشته شده توسط s++ 68-87 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1388, 14:54 عصر
  4. ضرورت استفاده از Auto Namber
    نوشته شده توسط hamedinho در بخش Access
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1388, 06:59 صبح
  5. ضرورت استفاده از flock و unlock در ویژوال فاکس و ....
    نوشته شده توسط naderigh در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1383, 11:54 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •