نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارتباط با فرم ها در Treeviwe

  1. #1

    ارتباط با فرم ها در Treeviwe

    سلام.میخوام وقتی کاربر رو هر کدوم از ایتم های Treeviwe کلیک میکنه یه فرم جدید باز شه ،چطور میتونم همچین کاری کنم؟تو چه رویدادی ؟ممنون

  2. #2

    نقل قول: ارتباط با فرم ها در Treeviwe

    توی رویداد OnClick مربوط به TreeView آیتم انتخاب شده اون رو چک کنید ، اگر آیتم مورد نظر بود ، فرم مورد نظر رو نمایش بدید ، مثال :

    procedure TForm1.TreeView1Click(Sender: TObject);
    begin
    if Assigned(TreeView1.Selected) then
    begin
    if TreeView1.Selected.Text = 'Form2' then
    Form2.Show;
    end;
    end;

    اگر آیتمها از قبل مشخص هستند ، یعنی Index مشخصی دارند می تونید شرط رو روی Index هم بزارید :

    procedure TMainFrm.TreeView1Click(Sender: TObject);
    begin
    if Assigned(TreeView1.Selected) then
    begin
    if TreeView1.Selected.Index = 2 then
    Form2.Show;
    end;
    end;


    * لطفا سئوالتون رو در بخش مناسب مطرح کنید !

    موفق باشید ...

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط کوئری -فرم- گزارش
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 شهریور 1389, 16:29 عصر
  2. ارتباط دو فرم
    نوشته شده توسط HamidSI در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 26 اسفند 1384, 09:02 صبح
  3. ارتباط یک فرم با گزارش و تنظیم شرایط گزارش
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1384, 07:13 صبح
  4. لطفا منو راهنمایی کنیید ( ارتباط دو فرم با هم )
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 00:58 صبح
  5. ارتباط بین فرم اصلی از طریق مین منو با فرمهای دیگر
    نوشته شده توسط nima_1041 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مهر 1382, 14:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •