نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اشکال در اجرای برنامه

  1. #1

    اشکال در اجرای برنامه

    سلام دوستان
    من وقتی برنامه رو اجرا می کنم با پیغام زیر مواجه می شم.
    does not contain a static 'Main' method suitable for an entry point
    چی کارش باید بکنم؟

  2. #2

    نقل قول: اشکال در اجرای برنامه

    یا متد main را پاک کردید و یا کلمه static را از پشت اعلان متد main حذف کردید.

  3. #3

    نقل قول: اشکال در اجرای برنامه

    این کد منه البته خیلی مبتدیه!می شه بگین دقیقا مشکل من کجاست؟


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Data.SqlClient;

    namespace arefe
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    String StrConn;
    String StrQ;

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    StrQ = "";

    SqlConnection myConn;
    SqlCommand myComm;
    SqlDataReader myDR;

    try
    {

    StrConn = "Data Source=.;Initial Catalog=Havapeyma;Integrated Security=True";
    StrQ = "SELECT * FROM [Admin1] WHERE (([UserName] = @UserName) AND ([Password] = @Pass))";
    myConn = new SqlConnection(StrConn);
    myComm = new SqlCommand();
    myComm.Connection = myConn;
    myComm.CommandType = CommandType.Text;
    myComm.CommandText = StrQ;
    myComm.Parameters.Add("UserName", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = this.textBox1.Text;
    myComm.Parameters.Add("Pass", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = this.textBox2.Text;
    myConn.Open();
    myDR = myComm.ExecuteReader();

    if (myDR.Read())
    {
    Form2 F2 = new Form2();
    F2.ShowDialog();
    this.Hide();
    }
    else
    {
    StrConn = "Data Source=.;Initial Catalog=Havapeyma;Integrated Security=True";
    StrQ = "SELECT * FROM [Admin2] WHERE (([UserName] = @UserName) AND ([Password] = @Pass))";
    myConn = new SqlConnection(StrConn);
    myComm = new SqlCommand();
    myComm.Connection = myConn;
    myComm.CommandType = CommandType.Text;
    myComm.CommandText = StrQ;
    myComm.Parameters.Add("UserName", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = this.textBox1.Text;
    myComm.Parameters.Add("Pass", SqlDbType.NVarChar, 50).Value = this.textBox2.Text;
    myConn.Open();
    myDR = myComm.ExecuteReader();
    if (myDR.Read())
    {
    Form3 F3 = new Form3();
    F3.ShowDialog();
    this.Hide();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نمی باشد", "خطا");
    textBox1.Text = ""; textBox2.Text = ""; textBox1.Focus();
    }
    }
    myConn.Close();
    }
    catch (Exception) { }
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Application.Exit();
    }


    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: اشکال در اجرای برنامه

    دوست عزیز کنار فایلهای پروژت یک فایل به اسم program.cs هست. اون فایل باعث اجرای برنامه ات میشه.
    اون فایل را باز کن احتمالا توی اون فایل متد static void main پاک شده یا کلمه static حذف شده . بررسی کن ، مشکلی بود در خدمتم

  5. #5

    نقل قول: اشکال در اجرای برنامه

    ادامه کد:



    privatevoid newButton_Click(object sender, EventArgs e)

    {



    //add new empty record.

    dt.Rows.Add(dt.NewRow());



    //set new row as current row.

    mBase.Position = mBase.Count - 1;



    //disable 'dataGridView1', so user can not change current row.

    dataGridView1.Enabled =

    false;



    //enable 'groupBox1', so user can input new record fields.

    groupBox1.Enabled =

    true;



    //change edit box to 'nameTextBox', so user can add new row quickly.

    txtname.Focus();

    }



    privatevoid addButton_Click(object sender, EventArgs e)

    {



    string

    stuff_name = txtname.Text,

    date = txtdate.Text;



    if (stuff_name != "" && date != "")

    {



    //get new record fields that was entered by user.

    mBase.EndCurrentEdit();



    //update 'Database1.mdf'

    da.Update(dt);

    groupBox1.Enabled =

    false;

    dataGridView1.Enabled =

    true;

    }



    else

    {



    //cancel any thing taht user was entered.

    mBase.CancelCurrentEdit();



    MessageBox.Show("Data is not valid, Try again later.");

    CancelAdding();

    }

    }



    privatevoid cancelButton_Click(object sender, EventArgs e)

    {

    CancelAdding();

    }





    privatevoid CancelAdding()

    {



    //delete new row and rowback to the previous time. it work something like UNDO.

    ((

    DataRowView)mBase.Current).Row.Delete();

    groupBox1.Enabled =

    false;

    dataGridView1.Enabled =

    true;

    }

  6. #6

    نقل قول: اشکال در اجرای برنامه

    ادمین محترم
    سلام
    نمی دونم چرا قسمت اول پست من ارسال نشده ولی قسمت دوم ارسال میشه؟

  7. #7

    نقل قول: اشکال در اجرای برنامه

    ادمین محترم
    سلام
    نمی دونم چرا قسمت اول پست من ارسال نشده ولی قسمت دوم ارسال میشه؟

  8. #8

    نقل قول: اشکال در اجرای برنامه

    ادمین محترم
    سلام
    نمی دونم چرا قسمت اول پست من ارسال نشده ولی قسمت دوم ارسال میشه؟

  9. #9

    نقل قول: اشکال در اجرای برنامه

    ممنون از راهنماییتون ali.bahrami

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اشکال در اجرای برنامه
    نوشته شده توسط fereshteh_m در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1388, 02:13 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387, 08:56 صبح
  3. اشکال در اجرای برنامه
    نوشته شده توسط markarian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 دی 1386, 10:10 صبح
  4. اشکال در اجرای برنامه های دلفی 7 در دلفی 2005
    نوشته شده توسط علی غفوری در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 02 فروردین 1386, 08:01 صبح
  5. اشکال در اجرای برنامه ویژوال فاکس
    نوشته شده توسط rahro در بخش Foxpro
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1385, 08:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •