نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جدا شدن دایو فرزند در صورت قرار گیری تگ marquee

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    جدا شدن دایو فرزند در صورت قرار گیری تگ marquee

    سلام . من از این کد css برای side-bar استفاده میکنم .

    #container{ width:255px;overflow:hidden;margin-left:5px;margin-top:10px;}
    #container > div:first-child{ background-image:url(../image/blue-6_01.png); height:40px;}
    #container > div:nth-child(2){background-image:url(../image/blue-6_02.png);min-height:180px;padding-right:30px;}
    #container > div:last-child{background-image:url(../image/blue-6_03.png); height: 36px;}

    و این هم کد html :

    <div id="container" >
    <div>تبلیغات</div>
    <div>
    <?php require '../includes/links.php' ; ?>
    </div>
    <div></div>
    </div>

    به جای دستور require هم صفحه ای که کدهای marquee قرار دارند ، قرار میگیره . در این صورت این دایو از دایو آخری جدا میشه . ولی اگر به جای marquee‌نوشته ی ثابت بزارم اینطور نمیشه . باید چکار کنم:
    اینم کدهای marquee:

    <marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()"
    scrollamount="2" scrolldelay="3" direction="up" >
    <div style=" width:250px; padding-right:0px;" align="right">
    <ul>
    <li class="nav">marque1</li>
    <li class="nav1">marquee2</li>
    <li class="nav1">marquee2</li>
    <li class="nav1">marquee2</li>
    </ul>
    </div>
    </marquee>

    تشکر.

  2. #2
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: جدا شدن دایو فرزند در صورت قرار گیری تگ marquee

    سلام
    دوست عزیز سعی کنید مشکلتون رو به طور واضح بیان کنید تا سریعتر به جواب برسید..دلیل عمده که به تاپیک شما پاسخ داده نشده درک نکردن مشکل شما هست..
    لازم به ذکر هست که تگ marquee برای html منسوخ شده هست و برای سازمان جهانی استاندارد طراحی وب w3c قابل تایید نیست .. و می تونید به جای تگ Marquee از جایگزین jquery ticker استفاده کنید..
    موفق باشید..

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: جدا شدن دایو فرزند در صورت قرار گیری تگ marquee

    ممنون. درسته حق با شماست . خواستم یه تصویر بزارم تا مشکل کد رو با تصویر نشون بدم ولی با اینکه حجمش کمه قبول نمیکنه . چرا ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پاک شدن شکل ها بعد از قرار گیری فرمی در روی فرم
    نوشته شده توسط araz_s در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 مرداد 1389, 23:52 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 12:10 عصر
  3. سوال: روشن شدن باتون با قرار گیری ماوس روی ان
    نوشته شده توسط fdaliry در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1388, 23:01 عصر
  4. باز شدن یک صفحه به صورت جدا
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 29 اردیبهشت 1387, 14:35 عصر
  5. باز کردن فرم فرزند به صورت showmodal
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 12:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •