نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

  1. #1

    Question ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

    سلام بچه ها یه سوال ...
    چطوری اندازه ی فرم های برنامه هامو ذخیره کنم ...؟
    یعنی مثل کروم و فایر فاکس و ... که وقتی پنجره ی نمایش این برنامه ها رو تغییر میدی اندازشون برای دفعات بعدی که از برنامه استفاده میکنیم ثابت هستند ...
    میدونم با رجستری میشه اما داخل ریجستری چطوری سایز رو ذخیره کنم ...
    راه دیگه ای بجز ریجستری هست ...؟

  2. #2

    نقل قول: ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

    سلام سايز رو داخل يك فايل متني همراه برنامت قرار بده و هر بار مقدار جديد رو داخل اون قرار بده

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

    سلام. بهترین روش استفاده از setting هست. میتونی اندازه و رنگ و ... رو برای دفعات بعد ذخیره کنی.

  4. #4

    نقل قول: ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

    نقل قول نوشته شده توسط amir4015 مشاهده تاپیک
    سلام سايز رو داخل يك فايل متني همراه برنامت قرار بده و هر بار مقدار جديد رو داخل اون قرار بده
    درسته میشه این کار رو کرد ولی من میخوام قابل دیدن نباشه ...
    من با ریجستری این کار رو میکنم ولی سایز به صورت (128و22) ذخیره میشه در صورتی که باید به صورت 22 یا 128 ذخیره بشه ...یعنی ...
    چیکار کنم ....؟!

  5. #5

    نقل قول: ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

    نقل قول نوشته شده توسط amir4015 مشاهده تاپیک
    سلام سايز رو داخل يك فايل متني همراه برنامت قرار بده و هر بار مقدار جديد رو داخل اون قرار بده
    درسته میشه این کار رو کرد ولی من میخوام قابل دیدن نباشه ...
    من با ریجستری این کار رو میکنم ولی سایز به صورت (128و22) ذخیره میشه در صورتی که باید به صورت 22 یا 128 ذخیره بشه ...یعنی ...
    چیکار کنم ....؟!

  6. #6

    نقل قول: ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

    بايد واسه هر مولفه و هر فرم در ديتابيس فيلد ايجاد كني و موقع لود شدن اونو بخوني .روش ديگه بنظرم نميرسه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

    روی منوی project از ویژوال کلیک کن و خصوصیت پروژه رو کلیک کن.(اسم پروژه من test هست واسه من میشه: test properties ). حالا از سمت چپ گزینه settings رو انتخاب و یک متغیر با نام formsize و از نوع system.Drawing.Size رو انتخاب کن. حالا در رویداد FormClosing کدهای زیر رو بنویس:
    Properties.Settings.Default.formsize = this.Size;
    Properties.Settings.Default.Save();

    در formLoad هم کد زیر رو قرار بده :
    this.Size = Properties.Settings.Default.formsize;

    موفق باشی دوست من.

  8. #8

    نقل قول: ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

    روی منوی project از ویژوال کلیک کن و خصوصیت پروژه رو کلیک کن. از سمت چپ گزینه settings رو انتخاب و یک متغیر با نام formsize و از نوع system.Drawing.Size رو انتخاب کن.
    اينايي رو كه ميگي توي ويژوال چنده مال من 2010 نداره!

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    اينايي رو كه ميگي توي ويژوال چنده مال من 2010 نداره!
    هم 2005 داره هم 2008 و هم 2010. یه عکس میزارم تا مسیر رو متوجه بشید:
    setting.JPG

  10. #10

    نقل قول: ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

    دقیقاً همون چیزی که میخوای:
    http://www.codeproject.com/Articles/...-Settings-in-C

  11. #11

    نقل قول: ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

    مرسی از همه ....
    من فکر کردم این تایپیک مثل همهی تایپیک ها بی جواب میمونه واسه همین خودم دست به کار شدم و تو 10 دقیقه این کد رو نوشتم
    البته کد mohammaddou عزیز خیلی کم تر هست ولی این یکی Location پنجره ی شما رو هم نگه میداره ...
    برای استفاده باید کلید های ریجستری رو بسازید ...

    از mohammaddou عزیز درخواست دارم اگه میشه کد بقیهی متغیر های بخش Settings رو هم برامون بزاره ...


    اینم از کد ...

    private void Form_FormClosed(object sender, FormClosedEventArgs e)
    {
    using (RegistryKey SSize = Registry.CurrentUser.OpenSubKey(@"Software\Form\", true))
    {
    string W = this.Size.Width.ToString();
    string H = this.Size.Height.ToString();
    string X = this.Location.X.ToString();
    string Y = this.Location.Y.ToString();
    SSize.SetValue("W", W, RegistryValueKind.String);
    SSize.SetValue("H", H, RegistryValueKind.String);
    SSize.SetValue("X", X, RegistryValueKind.String);
    SSize.SetValue("Y", Y, RegistryValueKind.String);
    }
    }

    private void Form_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    using (RegistryKey SSize = Registry.CurrentUser.OpenSubKey(@"Software\Form\", true))
    {
    object WHome = SSize.GetValue("W");
    object HHome = SSize.GetValue("H");
    object XHome = SSize.GetValue("X");
    object YHome = SSize.GetValue("Y");
    int W = Convert.ToInt32(WHome);
    int H = Convert.ToInt32(HHome);
    int X = Convert.ToInt32(XHome);
    int Y = Convert.ToInt32(YHome);
    this.Size = new Size(W, H);
    this.Location = new Point(X,Y);
    }
    }

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    بايد واسه هر مولفه و هر فرم در ديتابيس فيلد ايجاد كني و موقع لود شدن اونو بخوني .روش ديگه بنظرم نميرسه
    داش علی حالت خوبه؟
    دو تا عدد می خواهی سیو کنی ها!!!!!!!!!!
    بابا تو Setiting.Setting ذخیره کن دیگه!

  13. #13

    نقل قول: ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

    معقولترین راه Settings هست
    من در پروژه های بسیاری نه تنها اندازه فرم ک رنگ زمینه رو هم تو همین Settings ذخیره میکردم!

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: ذخیره ی اندازه ی فرم ها ...

    نقل قول نوشته شده توسط homan1374 مشاهده تاپیک
    معقولترین راه Settings هست
    من در پروژه های بسیاری نه تنها اندازه فرم ک رنگ زمینه رو هم تو همین Settings ذخیره میکردم!
    قربون ادم چیز فهم!
    بابا ریجستر پیجستر دیگه چیه؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. تغییر اندازه ی فرم
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1384, 23:37 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 بهمن 1383, 19:46 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1383, 07:28 صبح
  4. جلوگیری از تغییر اندازه یک فرم
    نوشته شده توسط vbprogramer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1383, 07:49 صبح
  5. چاپ کوچکتر از اندازه واقعی فرم با TPrinter - اساتید جواب...
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مهر 1382, 11:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •