نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اشکال مشاهده دادها در فایل باینری File stream

  1. #1

    اشکال مشاهده دادها در فایل باینری File stream

    با سلام خدمت کلیه اساتید و متخصصان برنامه نویسی عضو این سایت خوب
    من یک برنامه با استفاده از ساختار File stream در C#‎ با استفاده از Class ایجاد کرده ام که امکان ایجاد یک فایل باینری با دسترسی تصادفی (dat )رو فراهم میکنه . امکان ثبت و حرکت در رکورد هاش رو هم دقیقا صحیح و با اصول مربوطه پیاده کردم ام اما بعد که میخوام رکورد های ثبت شده را مشاهده کنم پیغام زیر رو بهم میده مشکلش رو نمیدونم چیه ! خواهش می کنم کمکم کنید . !!!

    اینم Details خطاش :

    System.FormatException was unhandled
    Message=Too many bytes in what should have been a 7 bit encoded Int32.
    Source=mscorlib
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: اشکال مشاهده دادها در فایل باینری File stream

    سلام خودم تونستم مشکلش رو حل کنم
    اشکال در دستور
    Seek ( i * classa),0)
    بود که من عمل ضربش رو فراموش کرده بودم بنویسم تا به اون مکان حافظه رجوع کنه واسه خوندن داده های اون سطر یا رکورد
    دیشب تا دیر وقت روش فکر کردم بالاخره حل شد

تاپیک های مشابه

  1. روش صدا زدن فایل باینری file.bin در وی بی
    نوشته شده توسط sm4899 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1385, 08:18 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 10:26 صبح
  3. ذخیره فایل باینری در sqlserver
    نوشته شده توسط aliila در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 19:39 عصر
  4. اجرا کردن یک فایل Mp3 بر Stream?
    نوشته شده توسط امیر-نا در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 تیر 1384, 23:11 عصر
  5. حذف بایت از فایل باینری
    نوشته شده توسط azari در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1383, 21:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •