نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کد پیش فرض کردن اندازه ی دلخواه کاغذ موقع چاپ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    Question کد پیش فرض کردن اندازه ی دلخواه کاغذ موقع چاپ؟

    سلام.
    بنده اندازه کاغذی دلخواه بصورت custom در سربرگ paper اضافه کردم اما هنگامی که قصد پرینت دارم باید دائم کلی مراحل رو طی کنم تا اون اندازه رو (که پیش فرض خودش A4 انتخاب کرده)انتخاب کنم.آیا کدی هست که این اندازه ی دلخواه پیش فرض سیستم بشه؟
    ضمنا تنها شی ای که من دارم printdialog هست آخه در بعضی کدا دیدم از report document استفاده میکنند ولی من هیچ گزارشی ندارم و تنها شی ای که دارم همون print dialogه.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: کد پیش فرض کردن اندازه ی دلخواه کاغذ موقع چاپ؟

    سلام. برای ثابت نگه داشتن اندازه فرم ها میتونی از settings استفاده کنی(البته مطمئن نیستم این همون چیزی باشه که مد نظر شما باشه). به لینک زیر برو شاید جوابت اونجا باشه:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...-%D9%87%D8%A7-...
    موفق باشی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: کد پیش فرض کردن اندازه ی دلخواه کاغذ موقع چاپ؟

     printDialog1.PrinterSettings.DefaultPageSettings.P  aperSize = new System.Drawing.Printing.PaperSize("A4", 10, 10);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: کد پیش فرض کردن اندازه ی دلخواه کاغذ موقع چاپ؟

    farshid جان کدت جواب نمیده.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل تغییر اندازه کاغذ پرینتر به اندازه ای دلخواه
    نوشته شده توسط sourenaface در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 16 تیر 1401, 23:21 عصر
  2. سوال: پیش فرض کردن برنامه
    نوشته شده توسط mvb_mehran در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 31 اردیبهشت 1389, 22:17 عصر
  3. سوال: پیش فرض کردن یک پرینتر با api
    نوشته شده توسط masoud_583 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1387, 08:25 صبح
  4. مشخص کردن اندازه به دلخواه
    نوشته شده توسط mina_148m در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 18:16 عصر
  5. چطور می شه توی Asp.net اندازه پیش فرض برای page تعیین کرد؟
    نوشته شده توسط samira455 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 22:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •