نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چطوور با زدن کلید enter از یک تکس باکس به تکس باکس بعدی بروم

  1. #1

    Question چطوور با زدن کلید enter از یک تکس باکس به تکس باکس بعدی بروم

    چطوور با زدن کلید enter از یک تکس باکس به تکس باکس بعدی بروم ؟ اینکارو تو وی بی 6 با keyassci انجام میدادم ولی اگه میشه کدشو تو C#‎ واسم بزارید ممنون

  2. #2

    نقل قول: چطوور با زدن کلید enter از یک تکس باکس به تکس باکس بعدی بروم

    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    تکی باکس رو انتخاب و برو رویداد keypress و یکی از این دو کد رو بنویس :

    if (e.KeyChar == 13) SendKeys.Send("{tab}");


    یا

    if (e.KeyChar == 13) textBox2.Focus();


    حالت اول برای وقتهایی عالیه که tabindex کنترلهات به ترتیب باشه,اینطوری انگار تب رو زده باشی یکی یکی میپره بعدی

    موفق باشی
    بایت بایت

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    160

    نقل قول: چطوور با زدن کلید enter از یک تکس باکس به تکس باکس بعدی بروم

    نقل قول نوشته شده توسط Youuness مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    تکی باکس رو انتخاب و برو رویداد keypress و یکی از این دو کد رو بنویس :

    if (e.KeyChar == 13) SendKeys.Send("{tab}");


    یا

    if (e.KeyChar == 13) textBox2.Focus();


    حالت اول برای وقتهایی عالیه که tabindex کنترلهات به ترتیب باشه,اینطوری انگار تب رو زده باشی یکی یکی میپره بعدی

    موفق باشی
    بایت بایت
    باید KeyPreview فرمو true کنی

  4. #4

    نقل قول: چطوور با زدن کلید enter از یک تکس باکس به تکس باکس بعدی بروم

    نقل قول نوشته شده توسط sinaprog مشاهده تاپیک
    باید KeyPreview فرمو true کنی
    سپاس دوستم اما وقتی keypreview لازمه true شه که شما میخواین برای فرم کد بنویسید و کلیدهایی که رو فرم زده میشه بررسی شه نه تکس باکس

    شما keypreview رو false کن و تو تکس باکس اینتر بزن جواب میده.

    موفق باشین
    بایت بایت

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: چطوور با زدن کلید enter از یک تکس باکس به تکس باکس بعدی بروم

    توی رویداد KeyPress تکست باکس این را هم میتونی بنویسی.

    if(e.KeyCode == Keys.Return)
    SendKeys.Send("{TAB}")

  6. #6

    نقل قول: چطوور با زدن کلید enter از یک تکس باکس به تکس باکس بعدی بروم

    حالا یه سوال بنده دارم

    حالا اگه بخواییم مثلا با دکمه ی - یه خونه به عقب بیایم چیکار باید بکنیم
    .جز این که مثلا اون تکس باکس رو ست فوکوس کنیم .

تاپیک های مشابه

  1. حرکت بین textboxها با زدن کلید enter
    نوشته شده توسط zebra1362 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 14:01 عصر
  2. کلیک کردن یک label با زدن کلید Enter
    نوشته شده توسط aks2download در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1388, 15:23 عصر
  3. انتقال Focus با زدن کلید Enter
    نوشته شده توسط davoudi در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 09:30 صبح
  4. چطور با زدن کلید enter از برنامه خارج شویم
    نوشته شده توسط احسان_1 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آبان 1386, 17:41 عصر
  5. حرکت به جلو (سلول بعدی) با زدن کلید Enter در DataGridView
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1385, 13:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •