نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

  1. #1

    مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

    با سلام
    من یه پروژه دارم که در ان کریستال ریپورت هست اما در ستاپ و بویلد کردن ان مشکل دارم تمام تاپیک ها هم خوندم اما مشکل من با اونها حل نشد من فایل راین تایم کریستال ریپورت هم در فولدر مربوطه قرار دادم اما باز خطا میده عکس کارها هم قرار دادم لطفا راهنمایی کنید .
    وقتی توی قسمت پروپرتیز ستاپ میرم تا کریستال ریپورت تیک بزنم فقط گزینه کریستال ریپورت برای فروم ورک 4 هست ایا همون تیک بزنم کافیه . دوم وقتی ان را تیک میزنم توی بویلد ساختن 4 خطا و 18 هشدار میده طبق تصاویر زیر
    mmmm1.JPG

    uqqqqqqqqqq1.JPG


    bbbbbbbbbbbb1.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

    سلام. دات نت پروژه رو از Net Framwork 4 Client profile. بر روی Net Framwork 4 تنظیم کنید و برنامه رو یکبار اجرا کنید و دوباره یه فایل ست آپ بسازید.اگر جواب نداد دات نت پروژه تون رو روی 3.5 بزار و یه بار دیگه امتحان کن.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

    سلام
    گزینه dowload prequisites from same location(گزینه وسط) رو هم امتحان کنید.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

    سلام ؤ
    دوست گرامی Net Framwork 3.5 را تنظیم کردم درست شد اما با یه مشکل دیگه برخوردم . توی پروژه ام یه باتن هست که گرید ویو را در یک فایل اکسل ذخیره میکنه وقتی ورژن 3.5 نصب میکنم اون دیگه کار نمیکنه و حتما باید روی ورژن 4 باشه تا کار کنه . حالا باید چکار کنم

  5. #5

    نقل قول: مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

    یکی راهنمایی کنه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

    فایل exe رو پاک کن. برنامه رو یه بار از نو build کن. یه بار برنامه رو اجرا کن و نتیجه رو تست کن. امیدوارم مشکلت حل بشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط mr.siahatgar مشاهده تاپیک
    یکی راهنمایی کنه
    دوست عزیز
    شما اگه می خوای net framework 4 استفاده کنی و با این مشکلی که میگی بر خوردی تنها راهش اینه که framework 4 را از اینترنت دانلود کن یا از هر جای تهیه کن و سپس داخل یک آدرس خاصی که برنامت اون را پیدا نمیکنه کپی کن و حتما مشکلت حل میشه.

    مورد دیگه این که می تونی بگی دقیقا چه prerequisite هایی برنامت نیاز داره و روی کدوماش error میده ؟
    موفق باشی

  8. #8

    نقل قول: مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

    سلام
    من فکر میکنم با runtime2010 مشکلم حل بشه یا با runtime for homwork4 اما هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم تا ببینم مشکل حل میشه یا نه

  9. #9

    نقل قول: مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

    چرا دستور ذخیره اطلاعات از گرید ویو به اکسل فقط در homwork 4 کار میکنه . چرا وقتی به 3.5 تنظیم میکنم کار نمیکنه .

  10. #10

    نقل قول: مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

    لازم نيست فريم وركت رو روي 3.5 بذاري. روي همون 4 بذار بدنه startup اونجارو به شكل زير عوض كن. درست ميشه حالشو ببر.
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
    </startup>

  11. #11

    نقل قول: مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

    سلام دوست عزیز من این کارو کردم مشکل در اجرا برنامه ندارم مشکلم این است که وقتی میخوام از برنامه ستاپ بسازم خطا میده که در پست یک عکس خطا ها رو گذاشتم

  12. #12

    نقل قول: مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

    لطفا یکی راهنمایی کنه

  13. #13

    نقل قول: مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

    من هنوز مشکلم حل نشده

  14. #14

    نقل قول: مشکل در buld کردن پروژه حاوی کریستال ریپورت

    تيكهاي مربوط يه كريستال ريپورت رو بردار.Dap for install رو هم دانلود كن موقع نصب خود كاربر نصبش كنه مشكل حل ميشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اضافه کردن جدول به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط esrafilhashemi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 15:28 عصر
  2. مبتدی: بایند کردن دادها به کریستال ریپورت و مشکل ان
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1390, 13:00 عصر
  3. مشکل در باز کردن یک فایل کریستال ریپورت Error in File Unknown.rpt
    نوشته شده توسط dell816 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 خرداد 1390, 00:58 صبح
  4. مشکل در باز کردن یک فایل کریستال ریپورت Error in File Unknown.rpt
    نوشته شده توسط dell816 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 بهمن 1389, 11:22 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 22:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •