نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تبدیل Nvarchar به Varbinary

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    430

    تبدیل Nvarchar به Varbinary

    تو دستور sql ازم خطا میگره و میگه باید nvarchar رو به varbinary تبدیل کنم!

    نحوه انجام این کار چگونه است؟ دستور برای آپدیت کردن دیتابیس هست .


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    286

    نقل قول: تبدیل Nvarchar به Varbinary

    با دستور ALTER TABLE میتونی type فیلدت را عوض کنی.

    ALTER TABLE [tablename]
    ALTER COLUMN [columnName] VARBINARY[Max]

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    430

    نقل قول: تبدیل Nvarchar به Varbinary

    نقل قول نوشته شده توسط ali.bahrami مشاهده تاپیک
    با دستور ALTER TABLE میتونی type فیلدت را عوض کنی.

    ALTER TABLE [tablename]
    ALTER COLUMN [columnName] VARBINARY[Max]
    این کل دستوری هست که برا آپدیت کردن دیتابیسه!

    "Update tbUsers set UserName='" + txtUser.Text + "',Password='" + txtPass1.Text + "',Name='" + txtName2.Text + "',Email='" + txtEmail.Text + "'"+
    ",Operation='"+pi+"'where UserName=" + "'" + Value + "'"+
    " Alter Table tbUsers Alter Column Operation Varbinary(Max)";


    pi یه متغیر هست که آرایه ای از بایت ها رو در خود نگه میدارد.و operation فیلد از نوع (varbinary(max است که قراره مقدار pi بریزه داخلش
    در مورد صداقت دستورات بالا شک ندارم چون از نمونشون برا ذخیره کردن استفاده کردم . فقط نمیدونم چرا این یکی رو ازم خطا میگیره ! چون برا آپدیت هست فکر کنم این جوری میشه! من طبق گفتتون عمل کردم اما باز هم همون خطا رو میده! آیا طور دیگری باید بنویسمش!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    286

    نقل قول: تبدیل Nvarchar به Varbinary

    ببخشید ، من منظور سوالتون را اول دقیق متوجه نشدم.
    من فکر کردم توی دیتابیس یه فیلد داری که NVARCHAR هست و میخوای به VARBINARY تبدیل بشه .

    دستور شما درسته فقط دو طرف متغیر pi که باینری هست نباید از علامت ' ' استفاده کنی .
    چون اینجوری pi را رشته میشناسه.
    علامت ' ' را از دو طرف pi حذف کن ، نیازی هم به alter نیست. اگر باز ارور داد متن ارور را بزار.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    286

    نقل قول: تبدیل Nvarchar به Varbinary

    یه مورد دیگه هم الان به نظرم اومد ...
    چه جوری میخوای مقدار فیلد UserName را عوض کنی در صورتی که از همون به عنوان شرط هم استفاده کردی !!!!!؟؟؟؟
    فیلد UserName را به عنوان کلید در نظر گرفتی ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aminaltavista
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    430

    نقل قول: تبدیل Nvarchar به Varbinary

    نقل قول نوشته شده توسط ali.bahrami مشاهده تاپیک
    یه مورد دیگه هم الان به نظرم اومد ...
    چه جوری میخوای مقدار فیلد UserName را عوض کنی در صورتی که از همون به عنوان شرط هم استفاده کردی !!!!!؟؟؟؟
    فیلد UserName را به عنوان کلید در نظر گرفتی ؟

    خیر چیزی که مد نظر دارم اینه که بر حسب UserName بیاد اون رکورد رو ویرایش کنه آخه هر کاربری یه یوزر منحصر به فرد داره واین که چون از شرط استفاده میکنه!
    آیا باید براش کلید خارجی تعریف کنم؟ تمامی این مشکلات برا آپدیت هست وگرنا بدون اون هم کار ذخیره و حذف آسونه و من از کلید خارجی استفاده نکردم . راستی ' ' رو برداشتم اما بازم خطا داد یه عکس ازش گرفتم ضمیمه کردمش:

    1.JPG

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    286

    نقل قول: تبدیل Nvarchar به Varbinary

    دوست عزیز نیازی به کلید نیست ، یعنی این مشکل مربوط به کلید نیست ... شما نام فیلدها را داخل براکت بزار ببین بازم ارور میده ؟
    یعنی اینجوری .... مثلا : [username] یا [password]
    یعنی همون دسعتور بالا فقط اسم فیلدها را بزار داخل براکت

    اون فیلد username را هم از دستور حذف کن


    Update tbUsers set [Password]=' txtPass1.Text',[Name]='txtName2.Text ',[Email]=' txtEmail.Text ',[Operation]= pi where [UserName]=' Value'

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر charset و یا تبدیل varbinary به nvarchar
    نوشته شده توسط coolbit در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 مهر 1389, 09:03 صبح
  2. سوال: تبدیل مقدارDateTime به مقدار Nvarchar
    نوشته شده توسط YourWorldToday در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1388, 10:11 صبح
  3. تبدیل فیلد Nvarchar به DateTime
    نوشته شده توسط bardia goharbin در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1388, 14:45 عصر
  4. سوال: تبدیل از ntext به nvarchar ...لطفا ، فوری
    نوشته شده توسط farrokhpey.mahdi در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 دی 1387, 09:20 صبح
  5. تبدیل float به nvarchar
    نوشته شده توسط hmdrf1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 خرداد 1386, 18:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •