نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در اجرای دستورات sql

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    رشت
    پست
    72

    مشکل در اجرای دستورات sql

    با سلام خدمت دوستان
    من در دلفی 6 از بانک پارادکس استفاده کردم و حالا برای گزارشگیری نیاز به این دارم که جستجو بر اساس دو شرط انجام بشه و برای این کار از query استفاده کردم حالا مشکلم اینه که 1- چطور مسیر بانک رو به query معرفی کنم چون بانکهای برنامه من در یک پوشه بنام db در پوشه اصلی برنامه است. وقتی فقط نام pay.db را می دهم در پوشه اصلی دنبال بانک می گردد 2- می خواهم در بانک رکوردهایی با شرط اینکه در دوره ثبت نام 17 باشد و همچنین در تاریخ خاص یا شرط دیگر باشد . حالا می خواهم دوره را از یک combobox بگیرد و تاریخ را از یک کمپوننت ،فارسی کمپوننت،بنام shdatepicker1.date.
    خواهش می کنم اگر کسی جواب مرا میداند زحمت بکشد.
    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله mehialdst : یک شنبه 11 دی 1384 در 16:08 عصر

  2. #2
    برای اینکه مسیر بانک اطلاعاتی ات درست بشه باید تو خاصیت DataBaseName از Query یا Table مسیر جدولهات رو بگذاری یا از توی ControlPanel>BDEAdministrator یک Alias تعریف کنی و تو برنامه ازش استفاده کنی
    You never know what you can do until you try

  3. #3
    روش اول
    میتونید از Alias استفاده کنید ، که در این صورت Alias رو هم میتونید دستی بسازید، هم میتونید با استفاده از
    برنامه ای که برای نصب درست میکنید این کار رو بکنید ، هم با استفاده از کدنویسی.

    روش دوم
    میتونید مسیر فایل ها رو زمان اجرای برنامه مقدار بدید

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    Const
    CS_DBPATH = '\DB';
    begin
    Caption := ExtractFileDir(Application.ExeName) + CS_DBPATH;
    end;


    که در آخر مسیر یا Alias رو میتونید به صورت جداگانه به Table یا Query بدید یا اینکه از DataBase استفاده کنید.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    رشت
    پست
    72

    ممنون ولی

    ممنون ولی در مورد جستجوی ترکیبی در یک ادیت باکس و کمبوباکس چیزی نگفتید

  5. #5
    منظورتون از جستجوی ترکیبی چیه؟
    You never know what you can do until you try

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    رشت
    پست
    72

    یعنی بر اساس 2 کلید جستجو شود

    سلام
    منظورم رو در بالا هم گفتم یعنی میخوام جستجو بر اساس 2 کلید انجام بشه فیلد اول رو از ادیت باکس بگیره و فیلد دوم رو از یک datepicker . میخوام تمام رکوردهایی که بر فرض دارای شماره id باشند که در ادیت باکس نوشته شده و نیز دارای تاریخ ثبتی باشد که از datapicker گرفته میشود.
    با تشکر

  7. #7
    خوب این که پیچیدگی نداره

    select * From TableName Where Field1=X and Field2=Y And ...
    You never know what you can do until you try

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    رشت
    پست
    72
    یعنی بنویسم
    select * from AA.db whre id=edit1.text and st_date=shdatepicker1.date

    این درسته؟

  9. #9

    AdoQuery1.SQL.Clear;
    AdoQuery1.SQL.Add('select * from AA.db whre id='+edit1.text+' and st_date='+DateToStr(shdatepicker1.date));

    می تونی هم از پارامتر استفاده کنی
    You never know what you can do until you try

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •