نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چند سوال در مورد امکانات هاست PHP ؟

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    Question چند سوال در مورد امکانات هاست PHP ؟

    سلام
    1- آیا هاست PHP امکان اتصال به بانک اکسس رو داره؟
    2-آیا در هاست PHP ، وسط کدهای html و javascript میشه کدهای ASP VBscript رو نوشت؟
    3- در برنامه نویسی فرم اپلیکیشن به کوئری تسلط دارم اما کار با MYsql برای من مشکل هست!
    4-هیچ PDF مناسبی در مورد PHP و Mysql پیدا نکردم.
    5-نمی دونم چرا یک مقدار PHP برای من گنگ هست
    مثلاً چه طور وقتی روی یک عکس کلیک میشه ← به رکورد 7 بریم و مقدار Ali رو به فیلد Name انتصاب بدیم؟
    ممنون میشم به سوالاتم پاسخ بدید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار tehro0n
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    متغیر!
    پست
    465

    نقل قول: چند سوال در مورد امکانات هاست PHP ؟

    این ها سرورهای متفاوت هستند
    در سرور لینوکس هم اپن سورسه هم نرم افزارهای ویندوز رو پشتیبانی نمی کنه
    در سرور ویندوز ولی میتونی زمپ و اینا وصل کنی که شنیدم مشکل داره و جالب نیست

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    نقل قول: چند سوال در مورد امکانات هاست PHP ؟

    نقل قول نوشته شده توسط tehro0n مشاهده تاپیک
    این ها سرورهای متفاوت هستند
    در سرور لینوکس هم اپن سورسه هم نرم افزارهای ویندوز رو پشتیبانی نمی کنه
    در سرور ویندوز ولی میتونی زمپ و اینا وصل کنی که شنیدم مشکل داره و جالب نیست
    با تشکر از شما
    لطفاً به تمامی سوالات پاسخ بدید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چند سوال در مورد امکانات هاست PHP ؟

    1- آیا هاست PHP امکان اتصال به بانک اکسس رو داره؟
    بله از طریق pdo وجود داره ! همین سایت را جستجو کنید خود بنده چند جا یادمه توضیحاتی دادم !

    2-آیا در هاست PHP ، وسط کدهای html و javascript میشه کدهای ASP VBscript رو نوشت؟
    کمی قاطیشون کردین ! شما توی فایل php میتونید vbscript بنویسین ! اما فقط توی IE کار خواهد کرد ! احتمالا منظورتون ASP Classic هست ! که حتی اگه هم بشه اصلا توصیه نمیکنم ! شما بهتره با همون php کار کنین.

    3- در برنامه نویسی فرم اپلیکیشن به کوئری تسلط دارم اما کار با MYsql برای من مشکل هست!
    mysql یک DBMS هست که زیان SQL را به خوبی پشتیبانی میکنه در ضمن کلی توابع و procedure و از این چیزا برای راحت کردن کار شما داره ! اگه با access یا mssql کار کرده باشین از mysql بیشتر لذت خواهید برد !

    4-هیچ PDF مناسبی در مورد PHP و Mysql پیدا نکردم.
    اگه منظورتون e-book های آموزشی هست ! باید بگم بسته به اینکه زبان شما خوب باشه یا نه باید سراغ منابع لاتین یا فارسی برین ! اما خوب php manual که توی سایت php.net هست خودش کلی مثال داره ! با جستجو توی گوگل هم میتونین کلی مطلب در مورد هر تابع پیدا کنین ! سوالاتتون را هم میتونین اینجا و انجمن های دیگه بپرسین و جواب بگیرین !

    5-نمی دونم چرا یک مقدار PHP برای من گنگ هست
    syntax زبان php خیلی به c شبیه هستشو اگه کسی تا حالا زبان اسکریپتی کار کرده باشه براحتی میتونه یاد بگیره !

    مثلاً چه طور وقتی روی یک عکس کلیک میشه ← به رکورد 7 بریم و مقدار Ali رو به فیلد Name انتصاب بدیم؟
    میشه مقدار href لینک بیرونی عکس را برابر :
    http://www.site.com/change_name.php?id=7&name=ali

    قرارداد و توی فایل پس از اینکه مقادیر id را برابر id$ و name را برابر name$ قرار دادیم توی php نوشت :
    mysql_query("update users set name = '".$name."' where id = ".$id);

    * البته این فقط برای آموزش ابتدایی هست و باید برای امنیت یه مسائلی را رعایت کنید که پس از یادگیری مطالب ابتدایی میشه در مورد اونها هم صحبت کرد.

تاپیک های مشابه

  1. چند سوال در مورد php
    نوشته شده توسط s.iran در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 12 اسفند 1387, 13:34 عصر
  2. چند سوال در مورد Pack
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اسفند 1382, 16:43 عصر
  3. چند سوال در مورد index
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 بهمن 1382, 00:04 صبح
  4. چند سوال در مورد unix
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 23 آبان 1382, 19:38 عصر
  5. User Sa چیست و Mixed Mode چه حالتی میباشد؟
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش امنیت در SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 شهریور 1382, 14:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •