نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چگونگی مقدار گرفتن از Constructor در فرم جدید؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    43

    Post چگونگی مقدار گرفتن از Constructor در فرم جدید؟

    با سلام

    اگر یک Constructor به صورت Public در یک Class معرفی کنیم و در یک فرم به کمک سه textBox مقدار دهی کنیم،

    چگونه میتوان text یی که درون textBox نوشته شده رو در فرمی دیگر و در Label نمایش داد؟

  2. #2

    نقل قول: چگونگی مقدار گرفتن از Constructor در فرم جدید؟

    شما می تونید یه نسخه دیگه از Constructor فرم دوم بدین شکل تعریف کنید :

    public Form2(string txt)
    {
    InitializeComponent();
    label1.Text = txt;
    }


    و در فرم اول به این صورت فراخوانیش کنید :

     Form2 f = new Form2(textBox1.Text);
    f.Show();


    البته اگه درست منظورتون رو متوجه شده باشم.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    43

    نقل قول: چگونگی مقدار گرفتن از Constructor در فرم جدید؟

    ممنون از راهنماییت دوست عزیز اما جواب نمیده.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    43

    نقل قول: چگونگی مقدار گرفتن از Constructor در فرم جدید؟

    از دوستان اگر کسی میتونه به من کمک کنه ممنون میشم .

  5. #5

    نقل قول: چگونگی مقدار گرفتن از Constructor در فرم جدید؟

    اگه هدفتون انتقال یه String به فرم دومه که کد بالا هیچ مشکلی نداره و اجرا میشه در غیر اینصورت سعی کنید سوالتون رو واضح تر مطرح کنید.

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی مقدار گرفتن متغیر با استفاده از ++
    نوشته شده توسط esmit61 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 30 آذر 1388, 10:15 صبح
  2. سوال: چگونگی قرار گرفتن فرم ها بصورت تاپ
    نوشته شده توسط linktaz در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 12:49 عصر
  3. مشکل در sum گرفتن از فیلدی در فرم
    نوشته شده توسط mohkhosh در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 اسفند 1385, 11:05 صبح
  4. Reset کردن مقدار گروهی از کنترل های فرم
    نوشته شده توسط FatemehB در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 14:08 عصر
  5. چگونگی لینک یک فایل Flash در فرم
    نوشته شده توسط Alen در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1383, 10:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •