نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چگونه اینگونه در دیتابیس جست و جو کنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    چگونه اینگونه در دیتابیس جست و جو کنم؟

    به نام خدا
    سلام دوستان قصد دارم یه موتور جست و جو ساده بنویسم
    پایگاه داده رو یه دیتابیس ایجاد کردم با یه تیبل به نام سایتز بعد سه فیلد عنوان و کلمات کلیدی و آدرس سایت
    بعد میخوام سرچ کنه وقتی کلمه رو از تکس باکس گرفت تو پایگاه داده سرچ کنه
    من کدی که خودم نوشتم اینه:

    $result=mysql_query("Select 'address' from sites Where keywords like'"%$search%"'");

    اما وقتی اجرا میشه میگه query was empty
    ((قبلا گفتم اگه نقیض دالر ریزالت بود اررور پایگاه داده رو بده))
    کلمات کلیدی هم به این صورت ذخیره کردم
    کلمه1,کلمه2,کلمه3
    ممنون که کمک میکنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: چگونه اینگونه در دیتابیس جست و جو کنم؟


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: چگونه اینگونه در دیتابیس جست و جو کنم؟

    سلام
    ممنون از راهنماییتون
    ولی من پاسخم پیدا نکردم توش
    به نظرتون مشکل کجاست؟
    ببخشید مزاحم میشم
    ممنون که راهنمایی میکنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Reza1607
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    يه جايي تو مشهد
    پست
    969

    نقل قول: چگونه اینگونه در دیتابیس جست و جو کنم؟

    پست شماره شش رو نگاه كن
    https://barnamenevis.org/showthread.p...28#post1555528

  5. #5

    نقل قول: چگونه اینگونه در دیتابیس جست و جو کنم؟

    اینو بذاز یه خط قبل این دستور بگو چی چاپ میشه

    echo "Select 'address' from sites Where keywords  like'"%$search%"'";

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ساری
    پست
    210

    نقل قول: چگونه اینگونه در دیتابیس جست و جو کنم؟

    به نام خدا
    سلام گذاشتم اررور میده اررور سطحیه نباید باشه؟

  7. #7

    نقل قول: چگونه اینگونه در دیتابیس جست و جو کنم؟

    چه اروری میده دقیقا؟ تنها اروری که می تونه با گذاشتن این یک خط بده اینه که search$ تعریف نشده

  8. #8

    نقل قول: چگونه اینگونه در دیتابیس جست و جو کنم؟

    الان دیدم مشکل اصلی اینه که % توی رشته نیست درواقع الان به عنوان عملگر "باقی مانده" می شناستش

  9. #9

    نقل قول: چگونه اینگونه در دیتابیس جست و جو کنم؟

    از این استفاده کن

    $result=mysql_query("select 'address' from sites where keywords  like '%".$search."%'");

تاپیک های مشابه

  1. چگونه چند عدد را با هم جمع کنم؟
    نوشته شده توسط m23702 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اسفند 1386, 07:19 صبح
  2. چگونه از javascript در asp.net استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط different_girl666 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 10:44 صبح
  3. چگونه ازمتن های فارسی درجاوااسکریپت یاvbاسکریپت استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط rar در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1384, 10:52 صبح
  4. چگونه با اکتیوکسها مانند یک تابع رفتار کنم؟
    نوشته شده توسط توسلی در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 اردیبهشت 1382, 17:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •