نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: قالب دستور برای ایجاد DataTable چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    114

    Question قالب دستور برای ایجاد DataTable چیست؟

    برای ایجاد یک DataTabale با تعداد ستونها(فیلدها) و تعدادسطر(رکورد)های دلخواه از چه دستوراتی باید استفاده کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: قالب دستور برای ایجاد DataTable چیست؟

    سلام. دیتاتیبل یه جدول آماده و خام هست که در اختیار شماست. هرجوری که دستور select رو بنویسی دیتاتیبل هم همونجور پر میشه. کافیه که دستور select رو مدیریت کنی.

  3. #3

    نقل قول: قالب دستور برای ایجاد DataTable چیست؟

    اگر بصورت كانكت به ديتابيس بخواي استفاده كني هموني هست كه دوستمون اشاره كرد . و اگر بصورت آفلاين بخواي كار كني بصورت ذيل ميتوني ستون براش تعريف كني: و همينطور سطر جديد ايجاد كني و اونو مقداردهي كني:

    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Columns.Add("Code");
    dt.Columns.Add("Name");
    dt.Columns.Add("Family");
    dt.Columns.Add("Phone");
    dt.Rows.Add();
    dt.Rows[dt.Rows.Count - 1]["Code"] = "01";
    dt.Rows[dt.Rows.Count - 1]["Name"] = "ali";
    dt.Rows[dt.Rows.Count - 1]["Family"] = "Habibi";
    dt.Rows[dt.Rows.Count - 1]["Phone"] = "091514987321";
    dt.Rows.Add("02", "Saeed", "Reazii", "01823937018");

  4. #4

    نقل قول: قالب دستور برای ایجاد DataTable چیست؟

    و در پایان برای نمایش متصلش کنید برای گرید:
    سوال : این رابط بیشتر بدرد چه مواقعی میخوره؟

     
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable dt = newDataTable();
    dt.Columns.Add(
    "Code");
    dt.Columns.Add(
    "Name");
    dt.Columns.Add(
    "Family");
    dt.Columns.Add(
    "Phone");
    dt.Rows.Add();
    dt.Rows[dt.Rows.Count - 1][
    "Code"] = "01";
    dt.Rows[dt.Rows.Count - 1][
    "Name"] = "ali";
    dt.Rows[dt.Rows.Count - 1][
    "Family"] = "Habibi";
    dt.Rows[dt.Rows.Count - 1][
    "Phone"] = "091514987321";
    dt.Rows.Add(
    "02", "Saeed", "Reazii", "01823937018");
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    285

    نقل قول: قالب دستور برای ایجاد DataTable چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    و در پایان برای نمایش متصلش کنید برای گرید:
    سوال : این رابط بیشتر بدرد چه مواقعی میخوره؟

     
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable dt = newDataTable();
    dt.Columns.Add(
    "Code");
    dt.Columns.Add(
    "Name");
    dt.Columns.Add(
    "Family");
    dt.Columns.Add(
    "Phone");
    dt.Rows.Add();
    dt.Rows[dt.Rows.Count - 1][
    "Code"] = "01";
    dt.Rows[dt.Rows.Count - 1][
    "Name"] = "ali";
    dt.Rows[dt.Rows.Count - 1][
    "Family"] = "Habibi";
    dt.Rows[dt.Rows.Count - 1][
    "Phone"] = "091514987321";
    dt.Rows.Add(
    "02", "Saeed", "Reazii", "01823937018");
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }


    برای زمانی که شما میخواهید جدای از یک بانک اطلاعاتی داده ها را از کاربر بگیرید (یعنی به بانک متصل نباشید) و بعدا در صورت نیاز در بانک ذخیره کنید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    36
    پست
    114

    نقل قول: قالب دستور برای ایجاد DataTable چیست؟

    از همگی ممنون

تاپیک های مشابه

  1. دستور برای ایجاد تاخیر چند ثانیه ای ؟؟
    نوشته شده توسط goldpower در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1391, 10:44 صبح
  2. گفتگو: انتخاب ابزار مناسب برای ایجاد قالب سایت
    نوشته شده توسط TeacherMath در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 23:56 عصر
  3. سوال: انتخاب ابزار مناسب برای ایجاد قالب سایت
    نوشته شده توسط TeacherMath در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 23:43 عصر
  4. دستور برای ایجاد رکورد جدید
    نوشته شده توسط look20 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 13:17 عصر
  5. سوال: چگونگی ایجاد dataTable در دستور select ؟
    نوشته شده توسط pari2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 مهر 1388, 09:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •