نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: حذف تمام اطلاعات یک جدول با لینکیو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    Question حذف تمام اطلاعات یک جدول با لینکیو

    سلام.دستوری که مربوط به حذف تمام اطلاعات یک جدول(بدون هیچ قید و شرطی) با استفاده از دستورات لینکیوه چیه؟

  2. #2

    نقل قول: حذف تمام اطلاعات یک جدول با لینکیو

    نقل قول نوشته شده توسط hahaie مشاهده تاپیک
    سلام.دستوری که مربوط به حذف تمام اطلاعات یک جدول(بدون هیچ قید و شرطی) با استفاده از دستورات لینکیوه چیه؟
    سلام.
    شما می تونید با استفاده از DataContext.ExecuteCommand دستور SQL مورد نظر رو اجرا کنید... اما وقتی می گید بی قید و شرط، این موضوع به ذهن میرسه که مایلید Trigger ها و Constraint های موجود روی جدول نادیده گرفته بشه. برای این کار، باید بدین شکل عمل کنید:


    --disable constarints and triggers...
    ALTER TABLE MyTable NOCHECK CONSTRAINT ALL
    ALTER TABLE MyTable DISABLE TRIGGER ALL

    --delete or truncate table...
    DELETE MyTable

    --enable constarints and triggers...
    ALTER TABLE MyTable CHECK CONSTRAINT ALL
    ALTER TABLE MyTable ENABLE TRIGGER ALL


    اینجا، ابتدا Trigger ها و Constraint ها روی MyTable بطور موقت غیر فعال میشن، داده ها از جدول حذف میشن (میتونید از TRUNCATE نیز برای این کار استفاده کنید)، سپس Trigger ها و Constraint ها مجددا Enable میشن. بنابراین، توصیه می کنم Stored Procedure ای برای اینکار درست کنید، و اون SP رو از طریق کد فراخوانی کنید تا کدتون Loosely Coupled باشه (و اگر فردا به هر دلیلی منطق حذف کردن دادها تغییر کرد، مجبور به تغییر برنامه و Compile مجدد اون نباشید).

    موفق باشید.

    پاورقی: LINQ رو مدت هاست که "لینک" تلفظ می کنن. اوائل، برخی اونو "لینکیو" تلفظ می کردن، اما مدت هاست که این مساله به دست فراموشی سپرده شده. :)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: حذف تمام اطلاعات یک جدول با لینکیو

    ممنون دوست عزیز اما منظورم استفاده از دستورات لینک به sql در داخل سی شارپ بود.
    راستی چطوری میشه مثلا تمامی رکوردها از یک جدول خرید رو ک کالای "بیسکوییت" رو خرید کرده اند حذف کرد.با استور پروسیجر خیلی راحته اما میخوام بدونم دستورات لینکش چیه؟
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeid taheri
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    البرز - فردیس
    سن
    42
    پست
    200

    نقل قول: حذف تمام اطلاعات یک جدول با لینکیو

    سلام
    فکر کنم کدهای زیر مشکل شما رو حل کنه
    DBEntities Context = new DBEntities();
    (from l in Context.Links
    where l.linkID == linkID
    select l).ToList().ForEach(Context.DeleteObject);

    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: حذف تمام اطلاعات یک جدول با لینکیو

    --disable constarints and triggers...
    ALTER TABLE MyTable NOCHECK CONSTRAINT ALL
    ALTER TABLE MyTable DISABLE TRIGGER ALL

    --delete or truncate table...
    DELETE MyTable

    --enable constarints and triggers...
    ALTER TABLE MyTable CHECK CONSTRAINT ALL
    ALTER TABLE MyTable ENABLE TRIGGER ALL



    عزيز يك stored procedure درست كن كد بالا رو در اون قرار بده
    و سپس Stored procedure رو در LINQ اضافه كنيد و دقيقا مثل يك متد از اون استفاده كنيد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار kordestan
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    جوانرود
    سن
    34
    پست
    196

    نقل قول: حذف تمام اطلاعات یک جدول با لینکیو

    سلام...کسی میدونه کد من رو کامل کنه ..... میخوام کل محتویات جدول رو با زدن یک linklabel حذف کنم و دیتا گرید رو به روز کنم

     var db = new manegmentDataContext();
    var q =new Tbl_Kharid();
    ؟؟؟؟.؟؟؟؟
    dg_print.DataSource = q;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار kordestan
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    جوانرود
    سن
    34
    پست
    196

    نقل قول: حذف تمام اطلاعات یک جدول با لینکیو

    خودم پیداش کردم:
    var db = new manegmentDataContext();
    var del = from d in db.Tbl_Kharids select d;
    db.Tbl_Kharids.DeleteAllOnSubmit(del);
    db.SubmitChanges();


    آفرین به خودم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    نقل قول: حذف تمام اطلاعات یک جدول با لینکیو

    راحترين روش
    context.Entities.DeleteAllOnSubmit(dc.Entities);

    يا
    context.ExecuteCommand("DELETE FROM EntityName");

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پاک کردن تمام اطلاعات درون جدول بانک
    نوشته شده توسط sinavb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 12 فروردین 1390, 00:55 صبح
  2. آموزش: حذف تمام ركوردهاي يك جدول( اكسس)
    نوشته شده توسط oshnood در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 فروردین 1389, 09:24 صبح
  3. چگونگی حذف تمام اطلاعات داخل یک جدول در بیسیک
    نوشته شده توسط ahmad_rabie2002 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 آذر 1387, 17:32 عصر
  4. حذف تمام رکورد های جدول در اکسس
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اسفند 1385, 15:02 عصر
  5. حذف تمام اطلاعات و ریست کردن مقدار Identity
    نوشته شده توسط tazekar در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 23:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •