نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغییر background image فرم و عدم ذخیره شدن - #C

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    تغییر background image فرم و عدم ذخیره شدن - #C

    سلام به برنامه نویسان عزیز

    مشکلی که دارم بدین صورت است که
    بنده کلیدی در فرم خود قرار داده ام، که با کلیک کردن بر روی آن باعث تغییر عکس صفحه میشود

    کد نوشته شده:

    this.BackgroundImage = Image.FromFile("E:\\! Hot Summer 1391\\1391 New\\Pictures\\k.jpg");


    حالا مشکلم بر سر ذخیره سازی این عکس بوده چون وقتی برنامه باز و بسته میشود عکس مورد نظر باقی نمیماند.
    میخواهم وقتی عکس صفحه عوض شد پس از باز و بستن برنامه همچنان باقی بماند.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    * سوال دیگرم هم این است که چگونه کدنویسی کنیم که باعث تغییر عکس تمام فرم ها شود
    یعنی اگر 5فرم داریم با یک کلیک تمامی 5فرم عکس هایشان به یک صورت تغییر کنند.

    ممنون از پاسخ های شما

  2. #2

    نقل قول: تغییر background image فرم و عدم ذخیره شدن - #C

    یه متغیر رشته ای توی setting بساز و آدرس عکس رو بعد از closed ارسال کن به متغییر و ذخیره کن.

  3. #3

    نقل قول: تغییر background image فرم و عدم ذخیره شدن - #C

    دوست عزیز توی قالب پروژه برات نوشتم...موفق باشید/

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    نقل قول: تغییر background image فرم و عدم ذخیره شدن - #C

    دوست عزیز ی دنیا ممنون

    تشکر بسیار بابتِ وقتی که گذاشتی

    اما آیا شما روشِ دیگری بلد نیستید که بدون pictureBox این کار را کرد

  5. #5

    نقل قول: تغییر background image فرم و عدم ذخیره شدن - #C

    خواهش میکنم.
    خوب میتونی جای آدرس عکس در PictureBox برای پس زمینه فرمت عکس بزاری و مسیر رو ذخیره کن.
    روش دیگه ذخیره کرنم دیتابیس هست که اصلا برای این کار منطقی نیست.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار sattar1
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    Te#r@N
    پست
    77

    نقل قول: تغییر background image فرم و عدم ذخیره شدن - #C

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    جای آدرس عکس در PictureBox برای پس زمینه فرمت عکس بزاری و مسیر رو ذخیره کن.
    ممنون از کمکتون
    ---------------------------------
    دوست عزیز شرمنده اما میشه برای این سوال هم راه حلی بفرمایید

    این برنامه ای که شما زحمت کشیدید و فرستادید
    فرض کنید یک فرم دیگر هم به همراه یک
    pictureBox داشت
    وقتی که بر روی کلید موجود در فرم یک کلیک میکنیم

    هم pictureBox فرم 1 و هم pictureBox فرم دو تغییر کند
    و هر دو یک شکل بشوند

    یعنی منظور ارتباط بین 2فرم است

    چگونه میشود این کار را کرد؟

  7. #7

    نقل قول: تغییر background image فرم و عدم ذخیره شدن - #C

    سلام اومدم پاسخ تاپیک قبلیتون رو بدم با خطا مواجه شدم تا مدیر صفحه رو حذف کرده لطفا قبل از تاپیک زدن سرچ کنید مطمئنن زودتر هم به نتیجه میرسید :

    این رو براتون نوشتم همونطور که توی اون انجمن گفتید مقدار متغییر رو به فرم دوم پاس میده.

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. عدم ذخیره شدن اطلاعات در بانک اکسس
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1390, 12:54 عصر
  2. عدم ذخیره شدن اطلاعات در بانک اکسس
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 09:41 صبح
  3. تغییر اندازه فرم بوسیله تغییر اندازه image
    نوشته شده توسط nassim_20 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 31 تیر 1387, 09:16 صبح
  4. تغییر رنگ زمینه فرم (یا گذاشتن عکسی روی Background فرم بدون استفاده از Image)
    نوشته شده توسط peym4ns در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 20:00 عصر
  5. عدم ذخیره شدن قسمتی از صفحه
    نوشته شده توسط ebrahimhoze در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 مهر 1386, 18:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •