صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 55

نام تاپیک: فرمی به شکل فایر فاکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    Arrow فرمی به شکل فایر فاکس

    سلام دوستان
    چجوری میشه همچین فرمی درست کرد؟
    Form.png
    یا این؟
    Untitled-1.png

  2. #2

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    با WPF یه سری مجموعه به شکل MessageBox داشتم اکثر نمونه کارها به همین شکل بود میتونید WPF رو امتحان کنید...

    تصاویر زیر فلش اشاره رو ندارن اگه پیدا کردم برات میزارم حالا این رو از اینجا دانلود کن تا ببینم پیدا میشه...






  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    نه عزیزم با #C

  4. #4

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    2.jpg1.jpgسلام اگه منظور شكل فرم بايد يك عكس gif به شكل پنلي كه مي خوايم طراحي مي كنيم(منظورم سايز و دور عكس) بعد در خاصيت پنل رنگ قسمتي كه مي خواد حذف بشه رو انتخاب مي كني transparencykey
    بعد ويزيبلش فالس مي كنيم و در رويداد موس مو دكمه مورد نظر كد مي نويسيم كه ويزيبل پنل رو ترو كنه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    نه عزیزم خوب به فرم نگاه کن
    اون یه فرم معمولی که کنترل باکس فالس شده و هیچ تایتل نداره
    مشکل من اون فلش هستش
    مثل اینکه باید برم از برنامه نویسان فایر فاکس بپرسم
    آخرین ویرایش به وسیله Farshid007 : دوشنبه 30 مرداد 1391 در 14:56 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    بابا دوستان کمک کنید دست به دست هم راه حلشو پیدا کنیم
    مطمـن باشید به درد شما هم می خوره

  7. #7

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    باور کنید تکنولوژی استفاده شده WPF هستش و اگه هم نباشه C یا C++‎ هستش. سوال کردید ما رو هم در جریان بزارید...

  8. #8

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    من حدس می زنم با toolStrip می شه
    ولی نه با مایکروسافت با یک کمپانی دیگه

  9. #9

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    سلام دوست عزیز


    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    this.FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.None;
    TransparencyKey = SystemColors.Control;

    }
    private void DrawRoundedRectangle(Graphics gfx, Rectangle Bounds, int CornerRadius, Pen DrawPen, Color FillColor)
    {
    int strokeOffset = Convert.ToInt32(Math.Ceiling(DrawPen.Width));
    Bounds = Rectangle.Inflate(Bounds, -strokeOffset, -strokeOffset);
    DrawPen.EndCap = DrawPen.StartCap = LineCap.Round;
    GraphicsPath gfxPath = new GraphicsPath();
    gfxPath.AddArc(Bounds.X, Bounds.Y, CornerRadius, CornerRadius, 180, 90);
    gfxPath.AddArc(Bounds.X + Bounds.Width - CornerRadius, Bounds.Y, CornerRadius, CornerRadius, 270, 90);
    gfxPath.AddArc(Bounds.X + Bounds.Width - CornerRadius, Bounds.Y + Bounds.Height - CornerRadius, CornerRadius, CornerRadius, 0, 90);
    gfxPath.AddArc(Bounds.X, Bounds.Y + Bounds.Height - CornerRadius, CornerRadius, CornerRadius, 90, 90);
    Point[] points = { new Point(Bounds.X + 10, Bounds.Y), new Point(Bounds.X + 25, Bounds.Y - 15), new Point(Bounds.X + 40, Bounds.Y) };
    gfxPath.CloseAllFigures();
    gfx.FillPolygon(Brushes.SteelBlue, points);
    gfx.FillPath(new SolidBrush(FillColor), gfxPath);
    gfx.DrawPath(DrawPen, gfxPath);
    }
    protected override void OnPaint(PaintEventArgs e)
    {
    base.OnPaint(e);
    Rectangle Clinet = new Rectangle(ClientRectangle.X, ClientRectangle.Y + 15, ClientRectangle.Width, ClientRectangle.Height - 15);
    DrawRoundedRectangle(this.CreateGraphics(),Clinet, 20, new Pen(Color.SteelBlue, 4), Color.White);

    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله behzad1986 : دوشنبه 30 مرداد 1391 در 01:08 صبح

  10. #10

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    لطفا در قالب پروژه بزار ببینیم چجور شده!

  11. #11

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    سلام سایت اجازه الصاق ضمیمه بهم نمی ده ( میده Error)
    یک پروژه ایجاد کنید
    یه فرم ّForm1
    به حالت کدش وارد بشید و کد رو به جای کد فرم کپی کنید
    using System.Drawing.Drawing2D;

    رو به Usingفرم اضافه کنید
    آخرین ویرایش به وسیله behzad1986 : دوشنبه 30 مرداد 1391 در 12:13 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    ممنون دوست عزیز اقای بهزاد
    اما راهش این نیست
    شما با حالت گرافیکی فرمی به اون شکل درست کردی دستت هم درد نکنه
    اما اون یه فرمی هستش که خاصیت های زیر را داره:
    ControlBox = false;
    Text = "";

    من با اینا مشکلی ندارم
    من با اون فلش مشکل دارم
    اگه خودت فایر فاکس داری یه CTRL+D بزن متوجه می شی!

  13. #13

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    منظورت اینه که می خوای با کلیک روی باتنت یه فرم اونطوری باز شه یا می خوای یه فرم مثله اونی که باز می شه درست کنی؟

  14. #14

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    سلام
    متوجه هستم ولی .net هم محدودیت داره!
    برنامه فایر فکس با C++‎ نوشته شده .
    شاید باد Regionحل بشه! بجای OnPaint اون GraphicePath رو به Region فرم انتصاب بدین بعد فرم رو شیشه ای کنید . ولی شیشهای کردن فرم فقط تو 7 و یستا جواب میده

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    از کنترل های DotNetBar استفاده کن

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    پس چجوری باید خارج از فرم یه FillPolygon بزنیم؟؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    منظورت اینه که می خوای با کلیک روی باتنت یه فرم اونطوری باز شه یا می خوای یه فرم مثله اونی که باز می شه درست کنی؟
    بله عزیزم
    فرمی که شکلش مثل اون باشه
    مشکل من فقط با اون مثلث کوچولو است

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    نقل قول نوشته شده توسط programerinfonet مشاهده تاپیک
    از کنترل های DotNetBar استفاده کن
    از کدوم ابزار؟

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    نقل قول نوشته شده توسط behzad1986 مشاهده تاپیک
    سلام
    متوجه هستم ولی .net هم محدودیت داره!
    برنامه فایر فکس با C++‎‎ نوشته شده .
    شاید باد Regionحل بشه! بجای OnPaint اون GraphicePath رو به Region فرم انتصاب بدین بعد فرم رو شیشه ای کنید . ولی شیشهای کردن فرم فقط تو 7 و یستا جواب میده
    فکر نکنم این همه پیچیده باشه؟
    بابا یه مثلث کوچولو موچولو هم این همه دردسر داره؟

  20. #20

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    نیازی نیست خارج از فرم باشه! اگه از Region استفاه کنید!

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    اخه اون که با FillPolygon ساخته نشده
    اگه دقت کنی سایه هم داره مثل این می مونه که فرم از حالت مستطیلی خودش خارج شده و یه تیکه اش مثلثی شده

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    نقل قول نوشته شده توسط behzad1986 مشاهده تاپیک
    نیازی نیست خارج از فرم باشه! اگه از Region استفاه کنید!
    والله من زیاد از GDI+ سر در نمی ارم
    یه کمکی ، کدی چیزی بده به ما
    من که منظورتو متوجه نشدم

  23. #23

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    یک بار گفتم دوباره میگم همچین شکلی نمیشه توی C#‎ طراحی کرد حتی با API بهترین و ساده ترین راهش طراحی کامپوننت با WPF هستش (زبان های اسکریپتی بهترین روش هستن)
    برای دایره کردن یه فرم چند تا API فراخوانی میکردیم اونم فقط قسمتی از فرم رو نمایش نمیداد...

  24. #24

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    شدن که میشه ولی یه مقدار پیچیدست.
    یه مبحث راجبش داشتم ، ولی سیستم من خیلی شلوغ پلوغه و باید دنبالش بگردم.
    در هر حال با xml میشه.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    یک بار گفتم دوباره میگم همچین شکلی نمیشه توی C#‎ طراحی کرد حتی با API بهترین و ساده ترین راهش طراحی کامپوننت با WPF هستش (زبان های اسکریپتی بهترین روش هستن)
    برای دایره کردن یه فرم چند تا API فراخوانی میکردیم اونم فقط قسمتی از فرم رو نمایش نمیداد...
    داداش صمد نشد دیگه!
    تو سی شارپ نشد نداریم
    شما مثل اینکه به WPF خیلی علاقه داری ؟نه؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    شدن که میشه ولی یه مقدار پیچیدست.
    یه مبحث راجبش داشتم ، ولی سیستم من خیلی شلوغ پلوغه و باید دنبالش بگردم.
    در هر حال با xml میشه.
    خدا خیرت بده!

  27. #27

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    من اومدم!!!
    کد رو تو رویداد یه با تن بنویس.
    این دوتا رو هم using کن.
    در ضمن این یه مثاله که الان نوشتم تا بفهمید میشه و برای اون چیزی که شما می خواهید باید یه کم ویرایش بشه.

    using System.Drawing.Drawing2D;



    کد رویداد باتن :

                GraphicsPath path1 = new GraphicsPath();
    path1.AddEllipse(0x55, 0, 250, 250);
    path1.AddEllipse(0x87, 50, 150, 150);
    Region = new Region(path1);
    BackColor = Color.Red;


    امید وارم به دردت بخوره ، موفق باشی.
    آخرین ویرایش به وسیله ehsan7007 : دوشنبه 30 مرداد 1391 در 15:44 عصر

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    وا؟ جلل خالق!
    این چیه دیگه؟
    System.Security.Permissions واسه چیه؟

  29. #29

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    System.Security.Permissions واسه چیه؟
    اولا که کد ادامه داشته.

    دوما گفتم که اون چیزی که تو می خوای نیست!! تو باید ترکیبی از مستطیل و مثلثش رو درست کنی.

  30. #30

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    با Region و شیشه ای کردم فرم تست کردم جواب نمی ده!

  31. #31

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    همونطور که گفتم با xml می شه اما از xml چطوری می خوای تو win form applicartin استفاده کنی؟
    برای همین بهترین راه WPF هستش. تازه تو WPF که کد برنامت رو به زبان سی شارپ می نویسی!!

  32. #32

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    تا حالا دقت نکرده بودم، تصویر نمونه ای که قرار داده بودید رو که دیدم گمان کردم یک فرم استاندارد ویندوز ئه که تغییر کرده، اما حالا که بررسی می کنم
    می بینم الزاما اصلا فرم نیست، میزان سایه پنجره اش با تم ویندوز مطابقت نداره. اگر قرار بود یک پنجره نیمه شفاف مستقل از فرم اصلی و متحرک باشه
    (بشه جابجایش کرد) دردسر داشت چون هم خود فرم باید نیمه شفاف می بود و هم داخلش کنترل های غیر شفاف نمایش داده می شد، اما حالا که
    موقعیت اش ثابته و داخل فضای فرم اصلی هم نمایش داده میشه اصلا نیازی به فرم ساختن و گرفتاری هایش نداره. مخصوصا که قراره تا زمانی که در اون
    فرم اطلاعات وارد میشه بقیه فرم فعال نباشه.

    این تاپیک رو ببینید، کدی نوشته بودم که فرم تیره میشه :
    سوال: طراحی فرم

    کاری که باید انجام بشه تو همون مایه هاست، تصویر تیره نشده فرم و یک تصویر نیمه شفاف PNG که شبیه به یک فرم ئه رو بصورت یک Panel روی بقیه کنترل ها
    نشون می دهیم، شما در این تصویر مثلث یا هر شکل غیر عادی دیگری را چه سایه دار و چه بی سایه می توانید نشان دهید، محدودیتی هم ندارید چون یک تصویره.
    هر چه که در روی فرم بوده هم تصویرش در این Panel هست، البته متحرک نیست، یعنی شفافیت اش گول زننده است و اگر کنترل های زیرین تغییر کنند
    ظاهرا تغییری نشون داده نمیشه.
    کنترل های زیرین هم اساسا کار نمی کنند چون همه شون پشت این Panel اند. بعد روی این Panel هر جور کنترل هایی که قرار فعال باشند رو نمایش می دهید.
    هر وقت که کار فرم تمام شد یا روی ناحیه بیرونی Panel کلیک شد، فرم رو به وضعیت قبلی بر می گردانیم و Panel رو حذف می کنیم.

  33. #33

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    سلام
    این رو دوستان تست کنن ولی هنوز کار داره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #34

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    البته اینطوری میشه ولی مشکل اینجاست که شما فرم می خواهید.

    قبل از کلیک :

    1.jpg


    بعد از کلیک :


    2.jpg

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    همونطور که گفتم با xml می شه اما از xml چطوری می خوای تو win form applicartin استفاده کنی؟
    برای همین بهترین راه WPF هستش. تازه تو WPF که کد برنامت رو به زبان سی شارپ می نویسی!!
    عزیزم خودم هم کلی با WPF کار کردم می دونم
    خوب حالا کد XML رو بده ببینم

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    تا حالا دقت نکرده بودم، تصویر نمونه ای که قرار داده بودید رو که دیدم گمان کردم یک فرم استاندارد ویندوز ئه که تغییر کرده، اما حالا که بررسی می کنم
    می بینم الزاما اصلا فرم نیست، میزان سایه پنجره اش با تم ویندوز مطابقت نداره. اگر قرار بود یک پنجره نیمه شفاف مستقل از فرم اصلی و متحرک باشه
    (بشه جابجایش کرد) دردسر داشت چون هم خود فرم باید نیمه شفاف می بود و هم داخلش کنترل های غیر شفاف نمایش داده می شد، اما حالا که
    موقعیت اش ثابته و داخل فضای فرم اصلی هم نمایش داده میشه اصلا نیازی به فرم ساختن و گرفتاری هایش نداره. مخصوصا که قراره تا زمانی که در اون
    فرم اطلاعات وارد میشه بقیه فرم فعال نباشه.

    این تاپیک رو ببینید، کدی نوشته بودم که فرم تیره میشه :
    سوال: طراحی فرم

    کاری که باید انجام بشه تو همون مایه هاست، تصویر تیره نشده فرم و یک تصویر نیمه شفاف PNG که شبیه به یک فرم ئه رو بصورت یک Panel روی بقیه کنترل ها
    نشون می دهیم، شما در این تصویر مثلث یا هر شکل غیر عادی دیگری را چه سایه دار و چه بی سایه می توانید نشان دهید، محدودیتی هم ندارید چون یک تصویره.
    هر چه که در روی فرم بوده هم تصویرش در این Panel هست، البته متحرک نیست، یعنی شفافیت اش گول زننده است و اگر کنترل های زیرین تغییر کنند
    ظاهرا تغییری نشون داده نمیشه.
    کنترل های زیرین هم اساسا کار نمی کنند چون همه شون پشت این Panel اند. بعد روی این Panel هر جور کنترل هایی که قرار فعال باشند رو نمایش می دهید.
    هر وقت که کار فرم تمام شد یا روی ناحیه بیرونی Panel کلیک شد، فرم رو به وضعیت قبلی بر می گردانیم و Panel رو حذف می کنیم.
    بله درست اون یا فرم نیست یا فرم معمولی نیست
    چون وقتی که رنگ Aero ویندوز رو عوض می کنم رنگ تمام فرم ها هم باید عوض بشه اما اون نمی شه
    شاید هم همینطوره
    اما یه خورده بهتر توجه کنید گوشه های فرم حالت Aero ویندوز رو داره و پشتش معلوم میشه
    ای فایر فاکس نامرد
    معلوم نیست که پدر سوخته ها چه غلطی کردن که همه توش موندن

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    نقل قول نوشته شده توسط behzad1986 مشاهده تاپیک
    سلام
    این رو دوستان تست کنن ولی هنوز کار داره
    این هم شبیه اون هست اما فکر نکنم که راه درستش این باشه

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    البته اینطوری میشه ولی مشکل اینجاست که شما فرم می خواهید.

    قبل از کلیک :

    1.jpg



    بعد از کلیک :


    2.jpg
    اون دکمه از چه کامپوننتی؟

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)
    پست
    379

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    ا WPF یه سری مجموعه به شکل MessageBox داشتم اکثر نمونه کارها به همین شکل بود میتونید WPF رو امتحان کنید...

    تصاویر زیر فلش اشاره رو ندارن اگه پیدا کردم برات میزارم حالا این رو از اینجا دانلود کن تا ببینم پیدا میشه...
    میشه، کدش رو بزارید...

  40. #40

    نقل قول: فرمی به شکل فایر فاکس

    نقل قول نوشته شده توسط armsoftpc مشاهده تاپیک
    میشه، کدش رو بزارید...
    لینک رو همون جا گذاشته بودم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. چگونه می توان فرمی با شکل مورد نظر خودمان ایجاد کنیم که فرم اصلی در زیر پیدا باشد؟
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 آبان 1384, 16:49 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •