نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با ارور stack around variable corrupted

  1. #1

    Question مشکل با ارور stack around variable corrupted

    سلام دوستان
    من یه کدی نوشتم که الگوریتم دایجسترا رو اجرا میکنه. درست هم کار میکنه ولی نمیدونم چرا بعد از اجرای برنامه خطا میده و مینویسته
    Stack around variable g was corrupted.
    کد رو براتون گذاشتم. کاملا اجرا میشه. نتایجی هم که میده درسته ولی بعد از اینکه کار تموم میشه ارور میده و رو گیومه ی بستن بلاک main ارور میگیره.
    #include "Dijekstra.h"
    const int nodecont=5;

    //main
    int main()
    {
    Graph g;
    g.minWeight ();

    int n,e;

    for(int i=0;i<nodecont;i++)
    g.addNode(i);


    g.addEdge(0,1,10);
    g.addEdge(0,2,3);
    g.addEdge(1,2,1);
    g.addEdge(1,3,2);
    g.addEdge(2,1,4);
    g.addEdge(2,3,8);
    g.addEdge(2,4,2);
    g.addEdge(3,4,7);
    g.addEdge(4,3,9);

    Dijekstra dij(g);
    dij.singleSourceShortestPath(0);
    dij.printGraph ();
    return 0;
    }

    اگر کسی میدونه دلیلش چیه که این ارور رو میده و کمکم کنه خیلی ممنون میشم.
    تو سایت سرچ هم کردم. یه پست بود که اون هم زیاد به این کد من مربوط نمیشد.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: مشکل با ارور stack around variable corrupted

    مشکل از همین کدی که ارسال کردید نیست ممکنه مقدار node رو که برای کلاس Graph اضافه میکنید این اشکال رو ایجاد کنه.
    در هر حالت مسئله رو اینجا
    #include "Dijekstra.h"
    جستجو کنید یا اینکه مقدار پشته کامپایلرتان را افزایش بدید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای stack around the variable " " was corrupted!
    نوشته شده توسط BeginnerProgrammer در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 19 تیر 1390, 13:57 عصر
  2. مشکل این ارور در چیست؟
    نوشته شده توسط pedram_ns در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آذر 1389, 13:29 عصر
  3. سوال: مشکل این ارور در چیست؟
    نوشته شده توسط pedram_ns در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 15:08 عصر
  4. سوال: مشکل در فایل اجرایی malloc(): memory corruption: 0x08e21dd0
    نوشته شده توسط ali_fattahi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1387, 13:50 عصر
  5. مشکل این ارور رو بگید
    نوشته شده توسط evilboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 11:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •