نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جستجو در جملات یا متون ذخیره شده در دیتا بیس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ahmad1010
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    64

    جستجو در جملات یا متون ذخیره شده در دیتا بیس

    با سلام
    دیتا بیس من از نوع SQL می باشد. یک جدول با یک فیلد که داخل آن احادیث موضوعی قرار دارد. این احادیث بصورت یک جمله یا متن دو سه صفحه ای هستند.
    آیا می توانم از طریق یک تکست باکس ، کلمه (یا کلمات مرکب) را جستجو و چنانچه این کلمه در این حادیث موجود باشد .نتایج را به ترتیب (یکی یکی )در یک لیست باکس نمایش دهم.
    مثال:
    حدیث: دوست داشتن مردم و دوستی با آنها نیمی از عقل است.
    کلمه مورد جستجو: دوست داشتن- دوستی- عقل

    چنانچه راه حل بهتری وجود دارد دریغ نفرمایید.

    تشکر

  2. #2

    نقل قول: جستجو در جملات یا متون ذخیره شده در دیتا بیس

    روش جستجوی کاربر به چه صورتی هستش؟

    حدیث: دوست داشتن مردم و دوستی با آنها نیمی از عقل است.
    کلمه مورد جستجو: دوست داشتن- دوستی- عقل

    آیا یکی از اینها را وارد می کند ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ahmad1010
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    64

    نقل قول: جستجو در جملات یا متون ذخیره شده در دیتا بیس

    سلام

    جستجوی کاربر از طریق یک تکست باکس می باشد. و در هر مرتبه جستجو تنها یک کلید واژه مثلا "عقل" یا "دوست داشتن" جستجو خواهد شد.

  4. #4

    نقل قول: جستجو در جملات یا متون ذخیره شده در دیتا بیس

    كلمات مورد جستجو رو توي آرايه بريز و به شكل زير جستجو كن
    select * from tblahadis where hadis like '% search[0] %' or hadis like '% search[1] % ' or ...

  5. #5

    نقل قول: جستجو در جملات یا متون ذخیره شده در دیتا بیس

    خوب شما مقدار را ابتدا در دیتابیس جستجو کنید
    و سپس نتیجه به دست آمده را در یک گرید نمایش بدید

    SELECT NameField
    FROM nameTable
    WHERE (NameField LIKE N'%Value%')

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار ahmad1010
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    64

    نقل قول: جستجو در جملات یا متون ذخیره شده در دیتا بیس

    با توجه به اینکه برخی از احادیث موضوعی یک یا دو صفحه متن هستند نمایش آنها در گرید جالب نیست.اگه ممکن باشه باید داخل لیست باکس نمایش داده بشه و با دکمه های بعدی - قبلی مرور شود.

  7. #7

    نقل قول: جستجو در جملات یا متون ذخیره شده در دیتا بیس

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad1010 مشاهده تاپیک
    با توجه به اینکه برخی از احادیث موضوعی یک یا دو صفحه متن هستند نمایش آنها در گرید جالب نیست.اگه ممکن باشه باید داخل لیست باکس نمایش داده بشه و با دکمه های بعدی - قبلی مرور شود.
    خب توي ديتا تيبل بريز از اونجا توي ليست نشون بده

  8. #8

    نقل قول: جستجو در جملات یا متون ذخیره شده در دیتا بیس

    نقل قول نوشته شده توسط ali_habibi1384 مشاهده تاپیک
    خب توي ديتا تيبل بريز از اونجا توي ليست نشون بده
    این بهترین کاریه که می شه انجام داد

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار ahmad1010
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    64

    نقل قول: جستجو در جملات یا متون ذخیره شده در دیتا بیس

    ممنون هستم اگه لطف کنید یک نمونه کد بذارید .

  10. #10

    نقل قول: جستجو در جملات یا متون ذخیره شده در دیتا بیس

    datatable dt = new datatable();
    dt=اطلاعات جستجو شده;

    حالا مثلا با زدن كليد next قراره اطلاعات رو توي ليست باكس نشون بدي. كد زير رو توي رويداد كليك دكمه next ميريزيد:

    listBox1.Items.Clear();
    listBox1.Items.Add (dt.Rows[شماره سطر مورد نظر]["Price"].ToString());

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سلام چگونه میتوان عکس ذخیره شده در دیتا بیس را حذف کرد
    نوشته شده توسط abolfazlkh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1390, 11:52 صبح
  2. حرفه ای: فراخوانی فایل ذخیره شده از دیتا بیس به روی سیستم.
    نوشته شده توسط M.KH-SH در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1390, 16:31 عصر
  3. لود اطلاعات ذخیره شده در دیتا بیس به FCKEDITOR برای ویرایش
    نوشته شده توسط titrajh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 22:06 عصر
  4. نمایش تصویر ذخیره شده در دیتا بیس در کنترل image
    نوشته شده توسط arian_P در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1387, 09:55 صبح
  5. نمایش عکس ذخیره شده در دیتا بیس
    نوشته شده توسط setare_kz در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1387, 15:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •