نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تیک زدن یک ایتم از چک لیست باکس که valuememberان برابر با مقدار مشخصی است

  1. #1

    تیک زدن یک ایتم از چک لیست باکس که valuememberان برابر با مقدار مشخصی است

    سلام دوستان
    من یه چک لیست باکس و یه دیتاگرید دارم می خوام وقتی کاربر یه ستون از گرید و انتخاب می کنه ایتمی از چک لیست که valuememberان برابر value ستونه انتخابی در گرید است تیک بخوره ولی نمی تونم valuemembere ایتم چک لیست رو بگیرم و مقایسه کنم لطفا راهنمایی کنید.
    در ضمن چک لیستم به یه جدول بایند شده و باید از حلقه استفاده کنم
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله nikarad : چهارشنبه 01 شهریور 1391 در 11:38 صبح

  2. #2

    نقل قول: تیک زدن یک ایتم از چک لیست باکس که valuememberان برابر با مقدار مشخصی است

    از رویداد CellClick میشه استفاده کرد

    private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (e.RowIndex >= 0 && e.ColumnIndex == 0)//کلیک در ستون اول
    {
    MessageBox.Show(dataGridView1[e.ColumnIndex, e.RowIndex].Value.ToString());
    }
    }



  3. #3

    نقل قول: تیک زدن یک ایتم از چک لیست باکس که valuememberان برابر با مقدار مشخصی است

    ممنون ولی مشکل من چک لیست باکسه

تاپیک های مشابه

  1. انتقال ایتم بین دو لیست باکس
    نوشته شده توسط asemaneiran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 فروردین 1391, 19:42 عصر
  2. سوال: دادن نام آیتم بعد از تیک زدن چک لیست باکس
    نوشته شده توسط asgary89 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 شهریور 1389, 10:36 صبح
  3. سوال: چطور روی یک ایتم لیست باکس دوبار کلیک کنم؟؟
    نوشته شده توسط Hadiir.net در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 بهمن 1387, 19:40 عصر
  4. سوال: پیدا کردن لیست ایندگس یک ایتم در لیست باکس
    نوشته شده توسط sinashahab در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1387, 00:52 صبح
  5. با تیک زدن چک باکس در بانک هم فیلد منطقی هم تیک بخوره
    نوشته شده توسط rezafars در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 10:15 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •