نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چیکار کنیم که GSM Modem اس ام اس دریافت نکند

  1. #1

    چیکار کنیم که GSM Modem اس ام اس دریافت نکند

    سلام
    من یک مشکلی دارم اینکه وقتی GSM Modem به برنامه من وصل نیست نمخواهم که SMS ای رو از دست بدم
    چیکار می تونم بکنم که GSM Modem اس ام اسی را دریافت نکند و وقتی به برنامه ام به GSM Modem Connect کرد
    اس ام اس ها رو دریافت و پروسس کنیم

  2. #2

    نقل قول: چیکار کنیم که GSM Modem اس ام اس دریافت نکند

    آقا من شنیدم یک دستور AT هست که اینکار رو انجام میده کسی نمیدونه این دستور چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله delphi_doost : پنج شنبه 02 شهریور 1391 در 07:36 صبح

  3. #3

    نقل قول: چیکار کنیم که GSM Modem اس ام اس دریافت نکند

    کسی نبود جواب بده

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    سن
    36
    پست
    3

    نقل قول: چیکار کنیم که GSM Modem اس ام اس دریافت نکند

    سلام
    اگه مودم خاموش باشه sms ها داخل مودم که نیست!!
    بعد از وصل کردن و روشن شدن به سیم کارت ارسال می شه .
    بعدش باید خودت با دستورات at بخونیشون.

    p_strCommand=
    "AT+CMGL="ALL"
    "AT+CMGL="REC UNREAD"
    "AT+CMGL="STO SENT"
    "AT+CMGL="STO UNSENT"



    ExecCommand(port, "AT", 300, "No phone connected")
    ' Use message format "Text mode"
    ExecCommand(port, "AT+CMGF=1", 300, "Failed to set message format.")
    ' Use character set "PCCP437"
    ExecCommand(port, "AT+CSCS=""PCCP437""", 300, "Failed to set character set.")
    ' Select SIM storage
    ExecCommand(port, "AT+CPMS=""SM""", 300, "Failed to select message storage.")
    ' Read the messages
    Dim input As String = ExecCommand(port, p_strCommand, 5000, "Failed to read the messages.")





تاپیک های مشابه

  1. GSM Modem
    نوشته شده توسط houtanal در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 آذر 1384, 21:08 عصر
  2. کار با gsm modem
    نوشته شده توسط omid_delphi2 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 آذر 1383, 19:21 عصر
  3. چیکار کنیم که فایل اجرایی برنامه دو بار اجرا نشه ؟
    نوشته شده توسط مهندس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 18:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •