نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جابجایی کنترل اضافه شده .

  1. #1

    جابجایی کنترل اضافه شده .

    سلام دیدید که مثلاً توی word یک textBox اضافه میکنی میتونی آن را به هر جایی از متن اضافه یا منتقل کنی ؟!.

    من تو فرمم یک ریچ باکس دارم که با هر بار فشردن دکمه ای یک تکست باکس در درون ریچ باکسم ایجاد میشود .

    ولی جای این تکست باکس اضافه شده ثابته یعنی متنو که تایپ میکنم مثلاً با فشردن دکمه enter در بالای سر آن مطمئناً باید این کنترل یک خط به پایین برود ولی چنین چیزی نمیشود با فشردن enter متون حرکت میکنند ولی این تکست باکس همواره ثابت هست .

    امیدوارم بتونید کمکم کنید .

  2. #2

    نقل قول: جابجایی کنترل اضافه شده .

    لااقل یه توجهی کنید . یه لینکی بذارید .

  3. #3

    نقل قول: جابجایی کنترل اضافه شده .

    نمی خوای که تکس باکست از ریچ تکس باکس بیرون بره؟

  4. #4

    نقل قول: جابجایی کنترل اضافه شده .

    نه دیگه مثلاً ورد تو richbox باشه .

  5. #5

    نقل قول: جابجایی کنترل اضافه شده .

    من در حضور شما که استادی نمیتونم نظر بدم ولی فکر میکنم ایجاد چنین تکست باکسی به اون شیوه صحیح نباشه...البته من روش شمارو حدس زدم...
    نظر من اینه که شما باید این ریچ تکست باکس رو در قالب یک کامپوننت و با استفاده از کلاس های متعدد طراحی کنی اما باید وقت زیاد بذارید
    ببینید شاید بشه با wpf کار هایی انجام داد

  6. #6

    نقل قول: جابجایی کنترل اضافه شده .

    سلام
    منم بانظر دوستمون موافق هستم ولی

    private void Contorl_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    if (e.Button == System.Windows.Forms.MouseButtons.Left)
    ((Control)(sender)).Location = new Point(Cursor.Position .X-this.Location.X-10 , Cursor.Position .Y-this.Location.Y-35);
    }

    این کد رو به MouseMove هر کنترلی وصل کنی قابل جابجا شدن کلیک چپ موس میشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: جابجایی کنترل اضافه شده .

    شما به کنترل های یک کنترل یک کنترل دیگه اضافه کردی!
    مسلما هیچ ربطی به این که اینتر بزنی بره خط بعد و ... این جور چیزا نداره!
    راه اصولی اش این نیست!
    اقای بروس لی

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن فکوس روی یک کنترل اضافه شده به گیرید
    نوشته شده توسط masoodinfo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 31 مرداد 1391, 21:55 عصر
  2. سوال: دسترسی به کنترل اضافه شده
    نوشته شده توسط shojaiehamid در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 13:47 عصر
  3. سوال: بستن فرم از طریق یوزر کنترل اضافه شده به آن
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 تیر 1389, 10:16 صبح
  4. مشکل در دستیابی به کنترل های اضافه شده توسط کد نویسی
    نوشته شده توسط kardo.software در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 آبان 1388, 09:18 صبح
  5. سوال: نمایش property های اضافه شده داخل کنترل در قسمت نمایشی
    نوشته شده توسط omidjadidolislam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 07:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •