نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: یه سوال درباره فرم login

  1. #1

    یه سوال درباره فرم login

    سلام
    یه سوال تو vC#‎ برام پیش اومد
    یه فرم لاگین درست کردم . اگه یوزر و پسورد را اشتیاه باشه تا سه بار بتونه دوباره امتحان کنه و بعد از سه بار از صفحه خارج بشه . برای سه بار وارد کردن نمیدونم چه کدی بنویسم
    ممنون میشه راهنمایی کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    سلام
    خوب خیلی راحت هستش.

    یه شمارنده تعریف کن و در هر بار کلیک بروری دکمه ورود یه واحد به شمارنده اضافه کن و در انتهای کد های دکمه وررود
    با یه دستور ساده if مقدار شمارنده رو چک کن.

  3. #3

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    این دوستمون راست میگن...در ضمن میتونید برای امنیت بیشتر تایمر هم بذارید که مثلا اگر بیش از نیم ساعت برنامه باز بود روی فروم لاگین ارور بده

  4. #4

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    این کد منه
    private void btn_OK_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    if (txt_user.Text == "admin" && txt_pass.Text == "admin")
    {
    frm_main m = new frm_main();
    m.ShowDialog();
    }
    else
    {

    MessageBox.Show("Invalid username or Password");
    txt_pass.Clear();
    txt_user.Clear();
    }


    }

    من تازه شروع کردم . هنوز کمی گیج میزنم

  5. #5

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login


    private int Number = 0 ;
    private void btn_OK_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    if (Number <= 3)
    {
    if (txt_user.Text == "admin" && txt_pass.Text == "admin")
    {
    frm_main m = new frm_main();
    m.ShowDialog();
    }
    else
    {
    Number++;
    MessageBox.Show("Invalid username or Password");
    txt_pass.Clear();
    txt_user.Clear();
    }
    }
    else if (Number == 4)
    {
    this.Close();
    }
    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    یک متغیر از نوع عددی تعریف می کنی و مقدارش هم می گذاری 0
    بعد تو رویداد کلیک دکمه بنویس متفیر+1
    و بعدش هم پایینش بنویس اگه متغیره برابر با 3 بود چی کار کنه

  7. #7

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    ممنون از راهنمایی دوستان
    ببخشید دو تا سوال دیگه ؟
    میخوام زمانی که messagebox ظاهز میشه همراه با صدا باشه . چطور باید این کارو بکنم ؟
    و دیگه اینکه چطور میشه گوشه پیجره message box یه ایکون اضافه کنم؟
    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    نقل قول نوشته شده توسط matin724 مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنمایی دوستان
    ببخشید دو تا سوال دیگه ؟
    میخوام زمانی که messagebox ظاهز میشه همراه با صدا باشه . چطور باید این کارو بکنم ؟
    و دیگه اینکه چطور میشه گوشه پیجره message box یه ایکون اضافه کنم؟
    ممنون
    اگه ایکون بدید صدا هم میده:
     MessageBox.Show("خطای ورود به سیستم", "خطا", MessageBoxButtons.RetryCancel, MessageBoxIcon.Warning);

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    دوستان عزيز من يه نكته اي به ذهنم رسيده بد نيست با شما در ميون بذارم
    با اين حال كه من هميشه از همين روش هاي اعلام شده توسط دوستان استفاده مي كنم و يك شمارنده براي جلوگيري از بيش از n بار زدن توسط كاربر تعريف مي كنم مطابق آنچه كه شما عزيزان فرموديد اما نبايد از يك نكته غافل شيم و اون هم اينه كه اگه كاربر تيزهوشي بخرج بده و بعد از دو بار اشتباه زدن فرم لاگين را ببنده كانتر صفر ميشه و دوباره فرم را باز ميكنه و مجددا با آزمون و خطا سعي د ر ورود به نرم افزار مي كنه
    بنابراين بايد روش ديگري غير از كانتر هم مدنظر باشه مخصوصا در نرم افزارهاي امنيتي! مثل ساعت، چك كردن CPU يا IP در نرم افزارهاي تحت شبكه و امثالهم
    ممنون مي شم اگر شما هم در مورد نوشته هاي من نظري بدهيد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار BEHZADnr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    185

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    سلام دوست عزیز
    اینطور که فهمیدم شما میخوای برنامه بعد از 3 بار خطا دیگه باز نشه ، درسته؟

  11. #11

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    جناب amighasemi به نکته خوبی اشاره کردین . یعنی باید کاری کنیم که بعد از سه بار دیگه اصلا نشه وارد شد!!
    من هنوز اولای راهم چیزی به ذهنم نرسید

  12. #12

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    سلام
    بله همینطوری که شما گفتی

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار AmirGhasemi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    522

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    متين جان من دارم روي كدهايي كار مي كنم كه :
    1) اگه پروژه تحت شبكه بود IP طرف را كچ كنه و مثلا تا 24 ساعت اجازه ورود مجدد بهش نده/ يا شماره سريال CPU طرف را كچ كنه و كلا بلاكش كنه
    2) اگه پروژه هم تحت شبكه نبود مثلا ميشه username را گرفت يك شمارنده معكوس ساعت ساخت توي ديتابيس و آن username را مثلا تا n ساعت اجازه لاگين مجدد نداد
    اگه فرصت منم و كدهايم را كامل كنم حتما كدهايش را براتون آپلود مي كنم

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    160

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    اصلا میشه از setting برنامه استفاده کرد
    وبعد از تغییرات اونو عوض کرد

  15. #15

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    سلام
    در ادامه اون فرم لاگین یه سوال برام پیش اومده .
    در فرم لاگین یوزذ و پسورد را وارد میکنم و وارد فرم main میشم . تو فرم main از menustrip استفاده کردم وقتی وارد menu میشم بتونم وارد فرم های f1 , f2 , f3 که قبل ساخته بودم بشم. یه کلید close هم گداشتم که فقط میخام فرم های f1 ,f2 f3 را باز کردم ببنده ! چه کدی برای بستنش بنوسیم؟

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    سلام
    تنها کاری که باید بکنی اینه که یک شی از فرمهات بسازی و بعد ببندیشون

    form2 f=new form2();
    f.close();

  17. #17

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    نقل قول نوشته شده توسط h_assefi مشاهده تاپیک
    سلام
    تنها کاری که باید بکنی اینه که یک شی از فرمهات بسازی و بعد ببندیشون

    form2 f=new form2();
    f.close();
    این کارو کردم ولی جواب نداد
    تو فرم main اینو نوشتم:

     private void btn_close_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    frm_queue c = new frm_queue();
    c.Close();
    }

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: یه سوال درباره فرم login

    می تونی بگی با چه متودی بازش می کنی که این دستور اجرا نمیشه ؟
    من خودم این دستور را امتحان کردم جواب میده

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: سه تا سوال درباره فرم و ProgressBar
    نوشته شده توسط Golsha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 آبان 1388, 15:39 عصر
  2. حرفه ای: يه سوال درباره فرم
    نوشته شده توسط Golsha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 24 مهر 1388, 05:43 صبح
  3. 2 سوال درباره فرم و تسكبار
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1387, 09:57 صبح
  4. یک سوال درباره کنترل فرم
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 فروردین 1384, 15:39 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1383, 07:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •