نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال در مورد پروژه آموزشگاه

  1. #1

    Question سوال در مورد پروژه آموزشگاه

    با سلام
    برای پروژه آموزشگاه
    جداولی به نام
    Student(کد دانشجو و سایر مشخصات فردی)
    Course (کد دوره، نام دوره، زمان شروع و پایان ثبت نام و سایر مشخصات)
    Course-Student (کد دانشجو، کد دوره، زمان ثبت نام، هزینه پرداخت شده، بدهی)
    دارم
    در فرم ثبت نام دانشجو برای دوره، combobox ی دارم که میخوام در آن دوره هایی که در حال حاضر برای ثبت نام وجود دارند نمایش داده شوند و بعد از اینکه دوره مورد نظر انتخاب شد، با کلیک روی دکمه ثبت نام، کد دوره (و نه نام دوره) در جدول Course-Student ثبت شود
    چطور می تونم این کار را انجام بدم؟
    سپاس از راهنمایی شما

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد پروژه آموزشگاه

    منظورتون اینه که شما میخواید وقتی گزینه ای رو در combobox انتخاب کرد اتوماتیک فیلد کد دوره رو پر کنه؟؟

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد پروژه آموزشگاه


    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from names", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    con.Open();
    da.Fill(dt);
    con.Close();
    comboBox1.DataSource = dt;
    comboBox1.DisplayMember = "name";
    comboBox1.ValueMember = "id";

    سلام دوست عزیز
    کد بالا نمونه ای برای پر کردن combobox و عضو نمایشی اون name گذاشتم که برای شما نام دوره هست و value ایتم ها را کد دوره تعیین میکنید ، شما دستور select رو که مینویسید فقط کافیه کد دوره و نام دوره رو انتخاب کنید
    وبرای گرفتن کد دوره هنگام انجام ثبت نام میتونید به صورت زیر عمل کنید
                string code = comboBox1.SelectedValue.ToString();
    آخرین ویرایش به وسیله mousa1992 : شنبه 04 شهریور 1391 در 10:23 صبح

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد پروژه آموزشگاه

    تشکر از راهنمایی شما mousa1992
    من از معماری سه لایه استفاده می کنم
    این کد رو در لایه Business Logic نوشتم

    public DataTable fillCombobox()
    {
    string strFillCombobox = " select CourseCode,CourseName from tblCourse ";
    strFillCombobox = string.Format(strFillCombobox, CourseCode, CourseName);
    clsDataAccess dataAccess = new clsDataAccess();
    dataAccess.connect();
    DataTable dt = dataAccess.query(strFillCombobox);
    dataAccess.disConnect();
    return dt;

    }

    و در رویداد click مربوط به Combobox هم این کد را نوشتم


    clsCourse course = new clsCourse();
    cmbCourseName.DataSource = course.fillCombobox();
    cmbCourseName.DisplayMember = course.CourseName;
    cmbCourseName.ValueMember = course.CourseCode.ToString();


    ولی ظاهرا اشتباهه چون جواب نمیده
    ممنون میشم راهنمایی کنین

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد پروژه آموزشگاه

    نقل قول نوشته شده توسط amir-aa مشاهده تاپیک
    منظورتون اینه که شما میخواید وقتی گزینه ای رو در combobox انتخاب کرد اتوماتیک فیلد کد دوره رو پر کنه؟؟
    اول میخوام فهرست دوره هایی که در آموزشگاه برگزار میشن رو در این Combobox بهم نشون بده و بعد به جای اینکه در جدول مربوطه نام دوره ثبت بشه، کد دوره رو ثبت کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: سوال در مورد پروژه آموزشگاه

    ]

    clsCourse course = new clsCourse();
    cmbCourseName.DataSource = course.fillCombobox();
    cmbCourseName.DisplayMember = "CourseNAme";
    cmbCourseName.ValueMember = "CourseId";



    این کد رو در فرم لود بنویس
    بعد برای دادن مقدار کد هر دوره برای درج در جدول هات از
    CboBox.SelectedValue استفاده کن ...

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: سوال در مورد پروژه برنامه نویسی
    نوشته شده توسط JAVAD.EXE در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 06:40 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1387, 14:55 عصر
  3. سوال در مورد Instal کردن پروژه
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 12:36 عصر
  4. دو سوال در مورد پروژه ستاپ موجود در vb.net 2005
    نوشته شده توسط mojtaba-saleh در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 23 بهمن 1386, 00:33 صبح
  5. سوال در مورد پروژه ستاپ
    نوشته شده توسط VisualStudio در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 18:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •