نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ریختن حاصل یه کوئری linq در یه فایل xml

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار cjNet
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تبعیدگاهی به نام زمین
    پست
    404

    ریختن حاصل یه کوئری linq در یه فایل xml

    سلام به همه دوستان .
    من میخوام حاصل یه کوئری linq مانند کوئری زیر رو بریزم تو یه فایل xml (با حاصلش یه فایل xml تولید کنم ) .


     var result = from p in context.ProductGroup
    where p.groupID > 3
    select p;

    دوستان اگه روشی سراغ دارند که توش مجبور نباشیم خودمون اطلاعات رو دونه دونه از حاصل کوئری بخونیم و در فایل xml بریزیم ممنون میشم مطرح کنند

  2. #2

    نقل قول: ریختن حاصل یه کوئری linq در یه فایل xml


    XDocument doc = new XDocument(new XElement("configuration", query));
    doc.Save(file);


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cjNet
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تبعیدگاهی به نام زمین
    پست
    404

    نقل قول: ریختن حاصل یه کوئری linq در یه فایل xml

    XDocument doc = new XDocument(new XElement("configuration", query));
    doc.Save(file);
    ممنون دوست عزیز .
    اما این روشی که شما گفتید مشخصات کوئری رو در فایل می ریزه نه اطلاعات موجود توی اون رو . به عنوان مثال به جای نام کالا و اطلاعات اون ، نام کلاس و nameSpace اون رو در فایل می ریزه ( مثلا nameSpace.className ) .

    دوستان اگه روشی برای ریختن اطلاعات حاصل کوئری در فایل xml دارند خوشحال میشم مطرح کنند

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: ریختن حاصل یه کوئری linq در یه فایل xml

    با سلام

    یک نمونه کد کامل داشتم چون خودم قبلا ازش استفاده می کردم ولی واسه بهتر شدن کار یک تغییراتی داخلش دادم و داده هارو مستقم وارد کردم و از DB نخوندم که مثال قشنگ مشخص باشه داره چیکار میکنه.



    public class User
    {
    public string Name { get; set; }
    public string Family { get; set; }
    }
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    using (var folderBrowserDialog = new FolderBrowserDialog())
    {
    if (folderBrowserDialog.ShowDialog() != DialogResult.OK) return;
    var users = new List<User>
    {
    new User {Name = "Mojtaba", Family = "Dinarvand"},
    new User {Name = "reza", Family = "saiedi"},
    new User {Name = "milad", Family = "kiani"},
    new User {Name = "farhad", Family = "ehsani"},
    };
    var xmlDoc = new XElement("Users",
    from c in users
    select new XElement("User",
    new XElement("Family", c.Family),
    new XElement("Name", c.Name)));

    xmlDoc.Save(folderBrowserDialog.SelectedPath + "/Users.xml");
    }


    }
    }



    ولی با این حال یک توضیح میدم : ببینید در کار با فایل xml ما با XElement سرو کار دایم تا به صورت درختی اطلاعات رو وارد و خارج بکنیم. توجه کنید همین حالت درختی بودن زمان Load شدن داده ها هم کار رو برای ما خیلی راحت میکنه. همونطور که میبینید XElement اول فرضا نام موجودیت رو برای ما مشخص کرده XElement دوم نام رکورد هارو و XElement های بعدی دادههای مارو یا به عبارتی ستون مارو مشخص کردن.

    در خروجی فوق ما محتوای زیر رو خواهیم داشت :


    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    - <Users>
    - <User>
    <Family>Dinarvand</Family>
    <Name>Mojtaba</Name>
    </User>
    - <User>
    <Family>saiedi</Family>
    <Name>reza</Name>
    </User>
    - <User>
    <Family>kiani</Family>
    <Name>milad</Name>
    </User>
    - <User>
    <Family>ehsani</Family>
    <Name>farhad</Name>
    </User>
    </Users>


    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5

    نقل قول: ریختن حاصل یه کوئری linq در یه فایل xml

    برای ریختن خروجی یک کوئری در فایل XML باید از متد CopyToDataTable استفاده کرده و سپس متد WrtieXML را فراخوانی کنید:
    http://www.farsimsdn.somee.com/Default.aspx?id=129

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: نحوه کار با Linq در یک فایل Xml
    نوشته شده توسط sayan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1390, 17:30 عصر
  2. سوال: نمایش نتیجه ی حاصل از کوئری به شکل یک در میان!!!
    نوشته شده توسط Hess_r در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 فروردین 1390, 17:39 عصر
  3. حاصل یک کوئری به جدول
    نوشته شده توسط RK977877 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 مهر 1386, 07:15 صبح
  4. ریختن اطلاعات چند کوئری در ADO
    نوشته شده توسط shayan_delphi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 خرداد 1386, 20:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •