نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فوری فوری خطا در attachکردن sql2008در C#‎‎

  1. #1

    فوری فوری خطا در attachکردن sql2008در C#‎‎‎

    خواهش میکنم یکی دلیل این خطا رو بهم بگه.(عکس ضمیمه شده)
    هرجایی که میگردم کسی کد attach کردن sql2008در C#‎‎‎ رو قرار نداده. همشون همین طوری نوشتن که بازم جواب نمیده. حتی این کد رو هم بهم دادن اما من بدون پسورد(local)وارد میشم و نمیدونم خط اولش رو چطو تغییر بدم!!؟؟
    خیلی فوریه خواهش میکنم زود جواب بدین!

    string connectionstring = "Data Source=.;User ID='sa';Password='31'";
    SqlConnection conn = new SqlConnection(connectionstring);
    string dbname = "ma";
    string query1 = "USE [master] IF NOT EXISTS (Select name from sysdatabases WHERE name ='" + dbname + "') EXEC sp_attach_db @dbname = 'ma',@filename1 = '" + Application.StartupPath + "\\ma.mdf' , @filename2 ='" + Application.StartupPath + "\\ma_log.ldf'";
    SqlCommand cm1 = new SqlCommand(query1, conn);
    conn.Open();

    try
    {
    cm1.ExecuteNonQuery();
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("مشکل در اجرای دیتابیس توسط برنامه", "خطای دیتابیس");
    }

    دوستان به نظرتون این پیغام نمیخواد بگه که من 5تا خطا توی برنامم دارم؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله hichkasebikas : یک شنبه 05 شهریور 1391 در 16:12 عصر

  2. #2

    نقل قول: فوری فوری خطا در attachکردن sql2008در C#‎‎

    بابا یکی راه حل بده توروخدااااااااااا!!!!
    فردا صبح باید پروژه رو تحویل بدم!
    حتما" هم باید با کد Attach کنم.

  3. #3

    نقل قول: فوری فوری خطا در attachکردن sql2008در C#‎‎‎

    این یک مشکل امنیتیه
    اول مطمئن شوید که آدرس فایل کاملا درسته !
    بهتره توی یک مسیر کوتاهتر باشه
    بعد مطمئن بشید که Run as administrator رو هنگام راه اندازی VS استفاده کردید.

    این کد خیلی عجیب و غریبه و نمیدونم کار به Master چه ربطی به Attach کردن توی SQL server داره

    اینکار رو با SMO به راحتی میشه انجام داد :


    'Connect to the local, default instance of SQL Server.
    Dim srv As Server
    srv = New Server
    Dim owner As String
    Dim logstr as String
    Dim datastr as String
    owner = srv.Databases("AdventureWorks2012").Owner


    Dim d As DataTable
    datastr = "C:\Program Files\Microsoft SQL Server"
    datastr = datastr + "\MSSQL10_50\MSSQL\Data\AdventureWorks2012_Data.md f"
    logstr = "C:\Program Files\Microsoft SQL Server"
    logstr = logstr + "\MSSQL10_50\MSSQL\Data\AdventureWorks2012_Log.ldf "
    d = srv.DetachedDatabaseInfo(datastr)
    Dim r As DataRow
    Dim c As DataColumn

    'Attach the database
    Dim sc As StringCollection
    sc = New StringCollection
    sc.Add(datastr)
    sc.Add(logstr)
    srv.AttachDatabase("AdventureWorks2012", sc, owner, AttachOptions.None)
    آخرین ویرایش به وسیله hakim22 : شنبه 04 شهریور 1391 در 17:34 عصر

  4. #4

    نقل قول: فوری فوری خطا در attachکردن sql2008در C#‎‎

    به هیچ وجه نباید intial catalog بذاری!!integrated security رو هم بردار همونجوری که گفتم بنویس

    string connectionstring = "Data Source=.;User ID='sa';Password='01'";


    علاوه بر اون بذار توی فرولدر bin/debug ببین درست میشه؟؟
    یادت نره مسیرشم مثل کد زیر بنویسی


    Application.StartupPath + "\\db.mdf

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nilmil_nil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    بندر گناوه
    سن
    36
    پست
    598

    نقل قول: فوری فوری خطا در attachکردن sql2008در C#‎‎

    فک کنم شما باید اول به جدول master وصل بشین بعد دستور SQL اجرا کنید
    و بعد از اون فایل mdf رو Attach کنید

  6. #6

    نقل قول: فوری فوری خطا در attachکردن sql2008در C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    این یک مشکل امنیتیه
    اول مطمئن شوید که آدرس فایل کاملا درسته !
    بهتره توی یک مسیر کوتاهتر باشه
    بعد مطمئن بشید که Run as administrator رو هنگام راه اندازی VS استفاده کردید.

    این کد خیلی عجیب و غریبه و نمیدونم کار به Master چه ربطی به Attach کردن توی SQL server داره

    اینکار رو با SMO به راحتی میشه انجام داد :


    'Connect to the local, default instance of SQL Server.
    Dim srv As Server
    srv = New Server
    Dim owner As String
    Dim logstr as String
    Dim datastr as String
    owner = srv.Databases("AdventureWorks2012").Owner


    Dim d As DataTable
    datastr = "C:\Program Files\Microsoft SQL Server"
    datastr = datastr + "\MSSQL10_50\MSSQL\Data\AdventureWorks2012_Data.md f"
    logstr = "C:\Program Files\Microsoft SQL Server"
    logstr = logstr + "\MSSQL10_50\MSSQL\Data\AdventureWorks2012_Log.ldf "
    d = srv.DetachedDatabaseInfo(datastr)
    Dim r As DataRow
    Dim c As DataColumn

    'Attach the database
    Dim sc As StringCollection
    sc = New StringCollection
    sc.Add(datastr)
    sc.Add(logstr)
    srv.AttachDatabase("AdventureWorks2012", sc, owner, AttachOptions.None)
    ممنونم اما من با زبان C#‎دارم مینویسم.لطفا"کد به زبان C#‎رو اگه دارین واسم بذارین.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطا هنگام اجرای گزارش(فوری فوری فوری)
    نوشته شده توسط ALPking در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 28 خرداد 1391, 20:07 عصر
  2. سوال: خطا در ارتباط sql2005 با vb.net2005 فوری!! فوری!!
    نوشته شده توسط samaneh69 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 دی 1388, 17:26 عصر
  3. سوال: کمک فوری-پیغام خطا در( security (ASP.NET configuration
    نوشته شده توسط CATY_minasian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1388, 14:53 عصر
  4. سوال: مهم و فوری: یک خطا هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط rockpigeon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 10 تیر 1388, 13:45 عصر
  5. سوال: خیلی فوری _ خطا در My SQL _ نیازمند کمک
    نوشته شده توسط Anaswer در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 31 شهریور 1387, 16:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •