نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تفاوت SqlCommandو SqlCommandBuilder

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    Question تفاوت SqlCommandو SqlCommandBuilder

    سلام دوستان
    تفاوت SqlCommandو SqlCommandBuilder در چیست ؟ چه موقع از SqlCommandBuilder استفاده میکنیم؟
    تفاوت dataset و SqlDataReader در چیست؟ اگر ممکن است مثالی بزنید؟
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: تفاوت SqlCommandو SqlCommandBuilder

    هنوز منتظر هستم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: تفاوت SqlCommandو SqlCommandBuilder

    سلام. شی aqlcommand زمانی استفاده میشه که شما مستقیما بخوای یه ک.ئری رو بر روی بانک اعمال کنید( مثلا یک دستور delete یا insert و ... رو بدون دخالت dataset یا datatable و ... بر روی بانک اعمال کنید). اما شی sqlcommandbuilder زمانی کاربرد داره که شما یک عمل ( یک کوئری) رو بر رویس دیتاست یا دیتاتیبل انجام دادید حالا اگر این تغییرات ایجاد شده در دیتاتیبل یا دیتاست رو با شی sqlcommandbuilder بر روی بانک اعمال نکنید عملا هیچ اتفاقی درون دیتابیس و جداول شما نمی افته. در ادامه دستور درج اطلاعات رو با هر دو روش براتون میزارم:
    با استفاده از sqlcommand :
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=university;Integrated Security=True");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("insert into Dars values(@code,@Title,@unit)", con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@code", txtcode.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@Title", txttitle.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@unit", txtunit.Text);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    با استفاده از sqlcommand builder :
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=university;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from dars", con);
    DataRow newRow;
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "Dars");
    newRow = ds.Tables["Dars"].NewRow();
    newRow["Code"] = txtcode.Text;
    newRow["Title"] = txttitle.Text;
    newRow["Unit"] = txtunit.Text;
    ds.Tables["Dars"].Rows.Add(newRow);
    cb = new SqlCommandBuilder(da);
    da.InsertCommand = cb.GetInsertCommand();
    da.Update(ds, "Dars");

    در مورد تفاوت dataset و sqldatareader هم شاید اصلا درست نباشه که این دو شی رو با هم مقایسه کنیم. شی دیتاست یک شی بدون اتصال هستش( یعنی برای کار کردن با دیتاست شما نیازی به باز کردن کانکشن ندارید) ولی برای استفاده از sqldatateader که یک شی متصل هستش حتما بایستی قبلش کانکشن رو باز کنید. دیتاست بصورت جدولی هستش و معمولا زمانیکه قصد نمایش مجموعه ای از رکوردها رو با هم داریم ( مثل نمایش درون گریدویو) استفاده میشه و sqldatareader معمولا بر روی تک رکورد در هر لحظه کار انجام میده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: تفاوت SqlCommandو SqlCommandBuilder

    سلام با تشکر از شما اگر ممکم است این تو خط رو توضیح دهید خصوصا قسمت آخر رو
    cb = new SqlCommandBuilder(da); da.InsertCommand = cb.GetInsertCommand();

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت COM ,DCOM,COM+,COMSERVER
    نوشته شده توسط N_D در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 دی 1389, 09:28 صبح
  2. تفاوت sqlserver ‌و mysql
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1384, 00:10 صبح
  3. تفاوت این سه تا چیه ؟
    نوشته شده توسط Harry در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 آذر 1382, 16:50 عصر
  4. تفاوت بین insert و insert into
    نوشته شده توسط tazekar در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 20:49 عصر
  5. تفاوت vb6 و vb.net
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1382, 15:52 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •