نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اشکال در progressbar کامپونت dev

  1. #1

    اشکال در progressbar کامپونت dev

    سلام دوستان
    من در برنامم از progressbar کامپونت Dev استفاده کردم و اما موقع اجرا باید روی خود progressbar کلیک کنم تا پر بشه.مشکل از کجاست؟
    اینم کدم:
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace progress
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void progressBarX1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    progressBarX1.Value++;
    if (progressBarX1.Value == 100)
    {
    timer1.Enabled = false;
    login frm = new login();
    this.Hide();
    frm.Show();
    }
    }
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    progressBarX1.Value = 0;
    timer1.Interval = 20;
    timer1.Enabled = true;

    }


    }
    }

  2. #2

    نقل قول: اشکال در progressbar کامپونت dev

    مشکل از اینجاست که شما کد پر کردن progressbar رو در progressBarX1_Click قرار داده اید.
    اونو کپی کنید داخل Form1_load تا حل بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    129

    نقل قول: اشکال در progressbar کامپونت dev

    شما باید کنترل Timer رو به فرمت اضافه کنی و کدی که داخل رویداد progressBarX1_Click قرار دادی رو کات کنی داخل رویداد
    timer1_Tick

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اشکال در کامپونت dev
    نوشته شده توسط samsami در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 13 شهریور 1390, 20:43 عصر
  2. سوال: اشکال در کامپوننت page tab شرکت dev express
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 مرداد 1389, 14:03 عصر
  3. سوال: اشکال در نصب Dev Express
    نوشته شده توسط محمد حسن در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1388, 10:25 صبح
  4. یه اشکال کوچولو در فروم
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 خرداد 1382, 13:28 عصر
  5. ProgressBar
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اردیبهشت 1382, 07:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •