نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در شرط گذاشتن در DataGridView???

  1. #1

    Question مشکل در شرط گذاشتن در DataGridView???

    سلام به همه
    من با برنامه نویسی به دیتا گریدم یه ستون از نو ع چک باکس اختصاص دادم و به این صورت کار میکنه که اگر Value های ستون "TF" صفر باشن چک نمیخوره و اگر یک باشن به صورت اتوماتیک چک خورده جدولمو پر میکنه.
    حالا میخوام هر رکوردی که Value او برابر 0 بود چک باکس اون رکورد ReadOnly بشه.
    این چیزیه که به فکر خودم رسید ولی کلآ if دومی رو قبول نمیکنه!!!

    foreach (DataGridViewRow row in dgv1.Rows)
    {
    if (row.Cells[0].Value != null)
    {

    if (row.Cells[0].Value == 0)
    {

    row.Cells[0].ReadOnly = true;

    }
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل در شرط گذاشتن در DataGridView???

    سلام خسته نباشید مطلب جالبی بود

  3. #3

    نقل قول: مشکل در شرط گذاشتن در DataGridView???

    سلام
    سلامت باشید
    دوست عزیز عذر میخوام ولی این یک سواله و نه یه آموزش!
    این کد ایراد داره

  4. #4

    نقل قول: مشکل در شرط گذاشتن در DataGridView???

    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    من نفهمیدم چرا شما دوباره if نوشتین؟!!!اصلا منطقش اشتباست اگه میخواین ببینین Null نیست پس چرا باز شرط زدین 0 نباشه اگه میخواین دوتاش باشه چرا اینطوری ننوشتین :


    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    if(row.Cells[2].Value !=null && row.Cells[2].Value ==0) //کدهاتون
    }


    اما اگه منظورتون این بود که ببینه هر سطری کدوم چک داره اگه داشت اون سطر فعال و اگه نداشت غیرفعال شه کدش اینه :

    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    bool chk = (bool)row.Cells[2].Value;
    if (chk == false) row.ReadOnly = false ;
    else row.ReadOnly = true ;
    }


    اگه دیتاگرید رو حالت Edit کردنشو تیکشو بزنی بعد این کد رو داشته باشی سطرهایی که تیک دارن قابل ویرایش و سایرین قابل ویرایش هستن.

    موفق باشی
    بایت بایت

  5. #5

    نقل قول: مشکل در شرط گذاشتن در DataGridView???

    خیلی ممنون یونس جان ولی متاسفانه پیغام خطای زیر رو میده:
    specified cast is not valid

  6. #6

    نقل قول: مشکل در شرط گذاشتن در DataGridView???

    ببین تیک adding دیتاگریدت خورده یا نه؟اگه تیکش هست برش دار, یعنی سطر اضافه نباید داشته باشی اگه 4تا رکورد داری باید 4تا سطرم داشته باشی و سطر اضافی تو دیتاگرید نباشه

  7. #7

    نقل قول: مشکل در شرط گذاشتن در DataGridView???

    بازم همون error رو میده
    من جدولمو اینجوری پر میکنم وستون چک باکس رو ایجاد میکنم

    cn.Open();
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter da;
    ds.Clear();
    da = new SqlDataAdapter("select ghestid,datenow,datedef,mablagh,mablaghdef,mande,t f from[" + t + "]", cn);
    da.Fill(ds);
    dgv1.DataSource = ds.Tables[0];
    cn.Close();
    //پرکردن فیلد مبلغ و تاریخ فروش از بانک buy
    cn.Open();
    cmd.CommandText = "select * from buy where docid= '" + tbsanad.Text + "'";
    dr = cmd.ExecuteReader();
    Object[] n = new Object[22];
    dr.Read();
    dr.GetValues(n);
    DataGridViewCheckBoxColumn myCheck = new DataGridViewCheckBoxColumn();
    myCheck.HeaderText = "مجازی";
    myCheck.DataPropertyName = "tf";
    myCheck.FalseValue = "0";
    myCheck.TrueValue = "1";
    dgv1.AutoGenerateColumns = false;
    dgv1.Columns.Insert(0, myCheck);

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    129

    نقل قول: مشکل در شرط گذاشتن در DataGridView???

    به جای تبدیل نوع از این کد استفاده کن.



    foreach
    (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)

    {



    if (row.Cells[2].Value.ToString().Trim().ToLower()=="false") row.ReadOnly =false ;

    else row.ReadOnly = true ;

    }

    آخرین ویرایش به وسیله SokooteShab1 : یک شنبه 05 شهریور 1391 در 23:22 عصر

  9. #9

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    129

    نقل قول: مشکل در شرط گذاشتن در DataGridView???

    ببخشید حواسم نبود false اول رو باید تو دابل کوتیشن میذاشتم."false" ویرایشش کزدم.
    آخرین ویرایش به وسیله SokooteShab1 : یک شنبه 05 شهریور 1391 در 23:36 عصر

  11. #11

    نقل قول: مشکل در شرط گذاشتن در DataGridView???

    SokooteShab1
    عزیز ممنون از لطفت با کمک شما اینجوری حل شد.



    foreach(DataGridViewRow row in dgv1.Rows)
    {
    if (row.Cells[0].Value.ToString() == "0")
    row.ReadOnly = true;
    else
    row.ReadOnly = false;
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با یک رویداد در datagridview
    نوشته شده توسط m0rteza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 مهر 1386, 20:06 عصر
  2. شرط گذاشتن روی text مربوط به form
    نوشته شده توسط jafari_m246 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 مرداد 1386, 06:39 صبح
  3. مشکل در نمایش اطلاعات در DataGridView
    نوشته شده توسط MShirzadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1385, 06:01 صبح
  4. مشکل در اشتراک گذاشتن اینترنت
    نوشته شده توسط best_ariya در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1385, 16:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •