نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: رخداد warning ها در C#‎

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    279

    رخداد warning ها در C#‎

    سلام خدمت همه دوستان
    سوالی که در حال حاضر برام پیش اومده اینکه warning هایی که اجرا برنامه به وجود میان مهم هستند ؟
    آیا برطرف کردن اینها خیلی روی پروژه تاثیر دارد؟
    منبع خاصی برای رفع این warning ها سرارغ دارید چون یه سری از کد های من درست هستند اما warning دارند؟
    اگر کسی در این مورد اطلاعی دارد خواهش می کنم راهنماییم کند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: رخداد warning ها در C#‎

    سلام
    warning های برنامه ای که ساختی رو بگو ... تا علتش رو توضیح بدم. سایت هم سراغ ندارم

  3. #3
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: رخداد warning ها در C#‎

    وجود Warning در پروژه عموما اشکالی ایجاد نمی کنه و کدی که بدون Warning باشه فقط خوش فرمتر هست.
    مثلا یکی از warning ها این است که به شما گوشزد می کنه که متغییری تعریف کردید اما استفاده نکردید خوب مسلما اشتباهی صورت نگرفته اما یک متغییر اضافه تعریف شده. و یا اینکه فرضا جایی از متد شما retrun کردین و بعد از آن کدی نوشتید که هرگز اجرا نخواهد شد. این مورد رو نیز در Warning به شما گوشزد می کنه.

    داخل پرانتز بگم که warning ها معمولا خطای منطقی ای رو گزارش نمی کنن اما شما می تونید نرم افزار ReSharper رو روی Visual Studio نصب کنید و ببینید که این برنامه در حین کد نویسی خیلی از خطاهای حتی منطقی شما رو گوشزد می کنه

  4. #4

    نقل قول: رخداد warning ها در C#‎

    بهترین منبع اینجاست برای رفع خطا ها و Warning ها

تاپیک های مشابه

  1. Warning: ftp_put(): Cannot STOR. in D:\Domains\mysite.com\wwwroot\myfunc.
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آبان 1385, 13:07 عصر
  2. رفع warning: Pchar
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1384, 18:37 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 شهریور 1384, 09:41 صبح
  4. WARNING
    نوشته شده توسط abbas.exe در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1384, 00:03 صبح
  5. چگونه می توان رخداد نصب شخص به اینترنت یا ایمیل را فهمید؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 04 تیر 1382, 04:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •