نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: minimize

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirhossein.h
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198

    minimize

    سلام خدمت همه ی دوستان عزیز

    من یه مدت دنبال می مایز فلش بودم و فهمیدم که فلش مینی مایز نداره بعدش فهمیدم که با برنامه ی MMB می شه برای فلش مینی مایز درست کرد

    ممنون می شم اگه کسی تاحالا این کارو کرده یه آموزشی بده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: minimize

    ببین مالتی مدیا بیلدر - mdmzinc همشون یک کار انجام میدند در بیلدر یک کامپوننت فلش روی فرم قرار میدی و تمام صفحه بعدش بادستور fscommand می تونی پارامتر به بیلدر اسرسال کنی و دستور می نی مایزش رو فراخوانی کنی یا اینکه یک لید از نوع مالتی مدیا بیلدر بگزاری و کامند می نی مایز رو اجرا کنی مشکل این روش اینه اگر در کامپیوتر طرف فلش پلیر برای مرورگر ها نصب نباشه یک صفحه سفید نشون میده.
    بهترین روش اینه که یک برنامه بنویسی که پلیر فلش را با api ها ویندوز minimize کنه من قبلاً اینو نوشته بودم ولی متأسفانه پریده....

  3. #3

    نقل قول: minimize

    mdm.application.minimize();
    البته باید یه swc که خود زینک در پوشه اصلی خودش قرار داده رو داشته باشید و استفاده کنید

    زینک هلپ راحتی داره مراجعه کنید مشکل شما حل می شه


    و میتونید از ایر استفاده کنید که از همه اصولی تر است

    NativeApplication.nativeWindow.minimize();

تاپیک های مشابه

  1. هنگام minimize یه پنجره چه رویدادی اتفاق می افته؟
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 11:01 صبح
  2. دستور minimize کردن یک فرم .
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 آذر 1383, 08:00 صبح
  3. وقتی برای پنجره ای آیکان میزارم Minimize نمیشه (واقعا عجیبه)
    نوشته شده توسط Pichidehtarin در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 14 اردیبهشت 1383, 15:48 عصر
  4. Minimize & Restore
    نوشته شده توسط A.Noor در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 مهر 1382, 11:46 صبح
  5. Minimize و Restore چند فرم
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 شهریور 1382, 13:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •