نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: sqlite backup and restore

  1. #1

    sqlite backup and restore

    سلام دوستان
    چطوری میشه با سی شارپ کدی نوشت که بشه از دیتابیس sqlite پشتیبان و بازیابی صورت بگیره

  2. #2

    نقل قول: sqlite backup and restore


  3. #3

    نقل قول: sqlite backup and restore

    من برای اکسس از کد زیر برای گرفتن پشتیبان استفاده می کنم
                SaveFileDialog sfd = new SaveFileDialog();
    sfd.Filter = "*.Backupbank |*.Backupbank";
    if (sfd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    if (sfd.FileName != "")
    {
    try
    {
    if (File.Exists(sfd.FileName) == true)
    File.Delete(sfd.FileName);
    File.Copy(Application.StartupPath + "\\DB.sqlite", sfd.FileName);
    MessageBox.Show("از بانک برنامه با موفقيت کپي پشتيبان گرفته شد", "", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, "Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    }

    ایا اگر برای sqlite هم این را استفاده کنم مشکلی نداره؟

  4. #4

    نقل قول: sqlite backup and restore

    Assembly: Microsoft.SqlServer.Smo (in Microsoft.SqlServer.Smo.dll)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    368

    نقل قول: sqlite backup and restore

    سلام،
    نه استفاده از همون راه هیچ مشکلی نداره، دلیلش هم اینه که پایگاه داده sqlite به اصطلاح server less هست؛ یعنی هیچ پروسس جدایی برای مدیریت پایگاه های داده اش ایجاد نمیکنه و فقط با استفاده از همون فایل کتابخانه خودش و دریافت آدرس فایل پایگاه داده عملیات مدیریت روی اون رو انجام میده.
    آخرین ویرایش به وسیله Hajivandian : یک شنبه 05 شهریور 1391 در 16:31 عصر دلیل: اصلاح

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 395
    آخرین پست: چهارشنبه 20 فروردین 1393, 16:39 عصر
  2. Backup and Restore از داخل برنامه
    نوشته شده توسط s.k711 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 17:15 عصر
  3. backup and restor
    نوشته شده توسط ghulam yahya ayobi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 07:05 صبح
  4. Backup AND Restore
    نوشته شده توسط look in future1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1383, 21:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •