نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

  1. #1

    Post دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    Register & Login.zipمن یک سورس لاگین به زبان php تو اینترنت پیدا کردم و دیدم چیز خوبی هست و ممکنه مشکلات و خواسته های خیلی هارو مثل من برطرف کنه و دیگه درد سر و مشکلات در کد های عضویت و لاگین و امنیت در اون حل شده

    مشخصات اصلی کد:

    فرم عضویت
    فرم لاگین
    نمایش نام کاربر پس از لاگین
    خروج از حساب کاربری پس از زمان مشخص به صورت اتوماتیک برای افزایش امنیت
    فرم ارسال ایمیل برای تائید حساب و فعال سازی حساب
    فرم تغییر کلمه عبور
    فرم آیا کلمه عبور خود را فراموش کرده اید و ارسال کلمه عبور به ایمیل کاربر
    و ...

    امکانات جدید اضافه شده:
    1- فارسی شده
    2-دارای کد امنیتی جهت ورود کاربر به هنگام ورد
    3-ارسال ایمیل به مدیر سایت جهت اطلاع سازی از ورود افراد به سایت پس از لاگین کاربر
    4- ارسال ایمیل به مدیر سایت جهت اطلاع از تعداد دفعاتی که کاربران اقدام به لاگین موفق و یا ناموفق نموده اند



    کمک در ارتقاع کد:

    اما میخواستم اگه بشه با کمک دوستان و اساتید گرامی این کد را ارتقاع بدیم و یک سری تغیرات در داخل اون ایجاد کنیم تا یک سورس کد جامع و خوب رو در اختیار همه قرار بدیم

    اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم

    1- ترجمه این سورس به فارسی ( کار بسیار راحت که تمامی افراد مبتدی هم میتونن ) ( انجام شده )

    2- در هنگام عضویت یک فیلد اضافه بشه تا کاربر آدرس فایل عکس آپلود شده خود رو در اونجا وارد کنه و یا بتونه همون جا عکس خودش رو آپلود کنه و یا بعد از عضویت در هنگام تغییر مشخصات این کار رو بکنه ( فکر کنم سومی بهتر باشه )

    3- هنگام ورود کاربر فقط اسم اون به نمایش در میاد کاری کنیم که عکس کاربر هم در هنگام ورود به نمایش در بیاد.

    4- هنگام عضویت کاربر مشخصات دیگه ای مثل آدرس ، شماره تلفن ، کد پستی ، کد ملی ، مشخصات شناسنامه ای و غیره رو هم بشه ثبت کرد ( هر چیزی که دوستان میدونن زیاد مورد استفاده قرار میگیره ) ( در حال انجام شدن )

    5 - هنگام تغییر کلمه عبور و یا جدا از اون کاربر بتونه مشخصات دیگه خودش رو هم تغییر بده مثل آدرس ، شماره تلفن ، کد پستی ، کد ملی ، مشخصات شناسنامه ای و غیره. ( فکر کنم بهتر از هم جدا باشن) ( در دست بررسی جهت انجام شدن )

    6- اگه بشه هنگام لاگین کاربر یک فیلد اضافه بشه تا کاربر اطلاعات داخل فایل تصویری که داره میبینه که شامل عدد است رو وارد کنه. ( البته اگه دوستان صلاح میدونا و براشون مهمه) ( انجام شده )

    7- قسمتی رو به کد ها اضافه بشه تا نوع کاربری که وارد شده رو هم به نمایش بزاره مثلا همانند زیر:
    -------کاربر: حمید
    -------نوع کاربر: مدیر
    ------- عکس کاربر: نمایش عکس

    8- اضافه نمودن یک فرم برای درج نوع کاربر که همان تعریف کردن مدیر ، فروشنده ، تدارکات و ... است.



    دانلود سورس برنامه:
    http://www.html-form-guide.com/files...rationForm.zip

    اطلاعات دیتابیس:

    Create Table
    id_user INT NOT NULL AUTO_INCREMENT
    name VARCHAR( 128 ) NOT NULL
    email VARCHAR( 64 ) NOT NULL
    phone_number VARCHAR( 16 ) NOT NULL
    username VARCHAR( 16 ) NOT NULL
    password VARCHAR( 32 ) NOT NULL
    confirmcode VARCHAR(32)
    PRIMARY KEY ( id_user )


    فایل دیتابیس:
    login.zip

    سایت تولید کننده:
    http://www.html-form-guide.com/php-f...tion-form.html

    کل پروژه به به زبان فارسی همراه با دیتابیس و آخرین تغییرات (ترجمه شده توسط aliforever و افزودن امکانات توسط HamidHassas)

    آخرین بروز رسانی 18/09/1391

    Register & Login.zip

    پسورد فایل: www.hassas-computer.com

    برای راحتی عزیزان جدیدترین ایده ها و تغییرات در سورس برنامه را در همینجا قرار می دهیم.
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : شنبه 18 آذر 1391 در 14:43 عصر

  2. #2

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    واقعا کسی حاضر به همکاری نیست؟

  3. #3

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    RegistrationForm.zip
    سلام .
    فارسی سازی شد !
    تا اونجایی که دیدم فارسیش کردم .
    باز اگه جایی بود که ندیدم بهم بگو

  4. #4

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    اطلاعات دیتابیس اشتباهه !
    چک کن اطلاعات رو بده تا امکانات اضافه کنم !!!

  5. #5

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    نقل قول نوشته شده توسط aliforever مشاهده تاپیک
    اطلاعات دیتابیس اشتباهه !
    چک کن اطلاعات رو بده تا امکانات اضافه کنم !!!
    Address site dar bala hast aziz


    http://www.html-form-guide.com/php-form/php-registration-form.html
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhassas : جمعه 10 شهریور 1391 در 00:56 صبح

  6. #6

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    Databasse


    function CreateTable()
    {
    $qry = "Create Table $this->tablename (".
    "id_user INT NOT NULL AUTO_INCREMENT ,".
    "name VARCHAR( 128 ) NOT NULL ,".
    "email VARCHAR( 64 ) NOT NULL ,".
    "phone_number VARCHAR( 16 ) NOT NULL ,".
    "username VARCHAR( 16 ) NOT NULL ,".
    "password VARCHAR( 32 ) NOT NULL ,".
    "confirmcode VARCHAR(32) ,".
    "PRIMARY KEY ( id_user )".
    ")";
    if(!mysql_query($qry,$this->connection))
    {
    $this->HandleDBError("Error creating the table \nquery was\n $qry");
    return false;
    }
    return true;
    }

  7. #7

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    نقل قول نوشته شده توسط aliforever مشاهده تاپیک
    RegistrationForm.zip
    سلام .
    فارسی سازی شد !
    تا اونجایی که دیدم فارسیش کردم .
    باز اگه جایی بود که ندیدم بهم بگو
    خیلی ببخشید فکر کنم فایل رو اشتباهی آپلود کردید این نسخه انگلیسی هست.

  8. #8

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login


  9. #9

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    برنامه توسط دوستمون aliforever کاملا فارسی شده

    حالا اگر کسی میتونه کاری کنه که وقتی کاربر وارد حسابش میشه همراه با اسمش عکسش هم به نمایش در بیاد

  10. #10

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    کسی نمیتومه کمک کنه؟

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_computer3
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    57

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    با سلام
    آقا من دنبال همیچین کدی بودم اگه میشه کاری کنید که وقتی کاربر وارد میشه علاوه بر اسمش عکسش هم به نمایش در بیاد و اگر هم شد قسمتی به اون اضافه کنید که مشخص بشه کاربر مدیر است و یا فروشنده و یا تعمییر کار و یا غیره

    ممنون از زحمات شما.

  12. #12

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    متاسفانه کدی که ایشون دادن واسه ساخت تیبل اشتباه بود و بانک اطلاعاتی من ارور داد .
    اگه وقت داشتم می نشستم خودم تیبل میساختم ولی متاسفانه نمیشه .
    من با xampp کار می کنم . اگه کدی رو پیدا کردید واسه ایمپورت دیتابیس که کار بده بزارید در اولین فرصت روش کار می کنم .

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_computer3
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    57

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    نقل قول نوشته شده توسط aliforever مشاهده تاپیک
    متاسفانه کدی که ایشون دادن واسه ساخت تیبل اشتباه بود و بانک اطلاعاتی من ارور داد .
    اگه وقت داشتم می نشستم خودم تیبل میساختم ولی متاسفانه نمیشه .
    من با xampp کار می کنم . اگه کدی رو پیدا کردید واسه ایمپورت دیتابیس که کار بده بزارید در اولین فرصت روش کار می کنم .
    من طبق کدی که برای ساخت دیتابیس گذاشته بود عمل کردم درست بود و کد ها هم کار می کنند

    از دیتابیس خودم بکاپ گرفتم براتوم قرار دادم می تونید دانلود کنید.

    login.zip


    این هم کل پروژه که توسط دوستمون aliforever فارسی شده همراه با فایل دیتابیس

    Register & Login.zip

  14. #14

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_computer3 مشاهده تاپیک
    با سلام
    اگر هم شد قسمتی به اون اضافه کنید که مشخص بشه کاربر مدیر است و یا فروشنده و یا تعمییر کار و یا غیره

    ممنون از زحمات شما.
    آقا ممنون از اینکه دیتابیس رو قرار دادید.

    فقط یک نکته رو بگم در خود اون فایل دیتابیس یک فیلد به اسم phone_number وجود داره که در هیچ جا از اون هیچ استفاده ای نشده.


    آقا فکر خوبی هست اگر امکان داره یک قسمت هم به اون اضافه بشه تا مشخص کنه که کسی که وارد شده کاربر است یا مدیر و یا فروشنده و یا ...

    فکر کنم باید دو تا فرم برای عضویت قرار بدیم یعنی یکی ویژه مدیر یکی هم ویژه سایر اعضا
    و یک فرم جدید هم به مجموعه اضافه بشه تا بشه نوع حساب ها را در اون تعریف کرد یعنی همون نوع کاربر که یا مدیر و یا فروشنده و یا ... است.

    از اساتید ممنون میشم کمک کنن

  15. #15

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    من کل پروژه رو دانلود کردم و دارم استفاده می کنم آیا ممکن هست کاری کنیم که پس از یک تایم مشخص کاربر از حسابش بیرون بره یعنی مثل وقتی که وارد حساب بانک ملت میشیم که در اون یک کنتور داره که اگر کاربر عملی انجام نده پس از 10 دقیقه کاربر به صحفه خروج هدایت میشه.

  16. #16

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_computer3 مشاهده تاپیک
    من طبق کدی که برای ساخت دیتابیس گذاشته بود عمل کردم درست بود و کد ها هم کار می کنند

    از دیتابیس خودم بکاپ گرفتم براتوم قرار دادم می تونید دانلود کنید.

    login.zip


    این هم کل پروژه که توسط دوستمون aliforever فارسی شده همراه با فایل دیتابیس

    Register & Login.zip
    ممنون !
    کار کرد .
    الان دارم روی کد آپلود عکس کار می کنم .
    کار این کد :
    - عکس کاربر رو آپلود می کنه و وارد بانک اطلاعاتی می کنه .
    - سپس ، عکس رو از بانک اطلاعاتی گرفته و در صفحه کاربر نشون میده .

    من خودم هم مثل شما زیاد بلد نیستم ولی این پروژه خیلی باحاله باعث میشه php رو کم کم یاد بگیریم .

  17. #17

    Thumbs up نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    آقا درسته کد بسیار جالبیه حرف نداره اگر تمامی قسمتهایی که در پست اول دوستمون hamidhassas گفتن داخلش اضافه بشه حرف نداره خودش به تنهایی یک پروژه تمامه


  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_computer3
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    57

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    بابا کسی نیست کمک کنه؟

  19. #19

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    با سپاس کد رو دانلود کردم ام با eror مواجه شدم
    البته رو localhost امتحان کردم
    Failed sending registration confirmation email

  20. #20

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    نقل قول نوشته شده توسط yaser_forghani مشاهده تاپیک
    با سپاس کد رو دانلود کردم ام با eror مواجه شدم
    البته رو localhost امتحان کردم
    Failed sending registration confirmation email
    نکته:
    erorr کاملا درسته به دلیل زیر
    1-چون شما بر روی سیستم خود اقدام به فعال نمودن کد نمودید به دلیل عدم اتصال به اینترنت و یا به دلیل بسه بودن پرت 25 توسط سرویس دهنده اینترنت ایمیل فعال سازی حساب کاربری به ایمیل شما ارسال نمی شود


    راه حل:
    برای حل این مشکل دوباره اقدام به ثبت یک کاربر جدید کنید.
    پس از نمایش خطا وارد دیتابیس شود و در آنجا رکوردی که توسط شما ایجاد شده است را پیدا نمایید و سپس در آنجا در قسمت فیلد confirmcode که یک سری اعداد با حروف وارد شده است را ویرایش نموده و کل آن را پاک کنید و به جای آن اعداد و حروف مقدار y را در آن وارد کنید و سپس زخیره نماید حالا حساب کاربری شما با نام و کلمه عبور دلخواهتان فعال شده است.

    نکته اعداد و حروف فیلد password را به هیچ عنوان تغییر ندهد.

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_computer3
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    57

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    بابا این همه مهندس برنامه نویس یکی نیست کمک کنه؟

  22. #22

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    یکی نیست کمک کنه؟

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار hamid_computer3
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    57

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    آقا اگه کسی نیست که کمک کنه بگید تا انتظار نکشیم؟

  24. #24

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    کسی نیست جواب بده؟

  25. #25

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    این دیگه چطور تالاریه که تو هیچ پستی کسی نسیت کمک کنه

  26. #26

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    چی میخواستیم چی شد؟

  27. #27

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    واقعا کسی نبود کمک کنه

  28. #28

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    دوستان یک خورده صبر داشته باشین. شاید مهندسای ما دارن رویه این پروژه کار میکنن تمام موارد بهش اضافه بشه.

  29. #29

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    آقا هنگام ورود قسمت کد امنیتی به اون اضافه شد. تا چند ساعت دیگه برای دانلود قرار میگیره.

  30. #30

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    کل پروژه به به زبان فارسی همراه با دیتابیس و آخرین تغییرات (ترجمه شده توسط aliforeverو افزودن امکانات توسط HamidHassas)

    امکانات جدید اضافه شده:
    1- فارسی شده

    2-دارای کد امنیتی جهت ورود کاربر به هنگام ورد
    3-ارسال ایمیل به مدیر سایت جهت اطلاع سازی از ورود افراد به سایت پس از لاگین کاربر
    4- ارسال ایمیل به مدیر سایت جهت اطلاع از تعداد دفعاتی که کاربران اقدام به لاگین موفق و یا ناموفق نموده اند


    آخرین بروز رسانی 18/09/1391

    Register & Login.zip

    پسورد فایل: www.hassas-computer.com

  31. #31

    نقل قول: دانلود و کمک در ایجاد یک سری تغییرات در کد لاگین Login

    نقل قول نوشته شده توسط hamidhassas مشاهده تاپیک
    کل پروژه به به زبان فارسی همراه با دیتابیس و آخرین تغییرات (ترجمه شده توسط aliforeverو افزودن امکانات توسط HamidHassas)

    امکانات جدید اضافه شده:
    1- فارسی شده
    2-دارای کد امنیتی جهت ورود کاربر به هنگام ورد
    3-ارسال ایمیل به مدیر سایت جهت اطلاع سازی از ورود افراد به سایت پس از لاگین کاربر
    4- ارسال ایمیل به مدیر سایت جهت اطلاع از تعداد دفعاتی که کاربران اقدام به لاگین موفق و یا ناموفق نموده اند


    آخرین بروز رسانی 18/09/1391

    Register & Login.zip


    پسورد فایل: www.hassas-computer.com
    تا اینجاش که انجام شد خواهشا مهندسای عزیز کمک کنید تا بقیه قسمت ها هم تکمیل بشه؟

    اگه دوستان کمک کنن ممنون میشم

    1- ترجمه این سورس به فارسی ( کار بسیار راحت که تمامی افراد مبتدی هم میتونن ) ( انجام شده )

    2- در هنگام عضویت یک فیلد اضافه بشه تا کاربر آدرس فایل عکس آپلود شده خود رو در اونجا وارد کنه و یا بتونه همون جا عکس خودش رو آپلود کنه و یا بعد از عضویت در هنگام تغییر مشخصات این کار رو بکنه ( فکر کنم سومی بهتر باشه )

    3- هنگام ورود کاربر فقط اسم اون به نمایش در میاد کاری کنیم که عکس کاربر هم در هنگام ورود به نمایش در بیاد.

    4- هنگام عضویت کاربر مشخصات دیگه ای مثل آدرس ، شماره تلفن ، کد پستی ، کد ملی ، مشخصات شناسنامه ای و غیره رو هم بشه ثبت کرد ( هر چیزی که دوستان میدونن زیاد مورد استفاده قرار میگیره ) ( در حال انجام شدن )

    5 - هنگام تغییر کلمه عبور و یا جدا از اون کاربر بتونه مشخصات دیگه خودش رو هم تغییر بده مثل آدرس ، شماره تلفن ، کد پستی ، کد ملی ، مشخصات شناسنامه ای و غیره. ( فکر کنم بهتر از هم جدا باشن) ( در دست بررسی جهت انجام شدن )

    6- اگه بشه هنگام لاگین کاربر یک فیلد اضافه بشه تا کاربر اطلاعات داخل فایل تصویری که داره میبینه که شامل عدد است رو وارد کنه. ( البته اگه دوستان صلاح میدونا و براشون مهمه) ( انجام شده )

    7- قسمتی رو به کد ها اضافه بشه تا نوع کاربری که وارد شده رو هم به نمایش بزاره مثلا همانند زیر:
    -------کاربر: حمید
    -------نوع کاربر: مدیر
    ------- عکس کاربر: نمایش عکس

    8- اضافه نمودن یک فرم برای درج نوع کاربر که همان تعریف کردن مدیر ، فروشنده ، تدارکات و ... است.

تاپیک های مشابه

  1. کمک برای ایجاد فایل exe
    نوشته شده توسط soheil-vb6 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 30 شهریور 1386, 12:20 عصر
  2. اساتید فن کمک کنند - ایجاد فایل EXE
    نوشته شده توسط iran2008 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 25 شهریور 1386, 12:39 عصر
  3. کمک برای ایجاد آرایه ای از PictureBox
    نوشته شده توسط Parsa_2006 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 01:00 صبح
  4. کمک در ایجاد دو جدول و ارتباط آنها
    نوشته شده توسط babak869 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 27 شهریور 1384, 16:32 عصر
  5. کمک در ایجاد کنترل
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1383, 20:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •