نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: روال text change برای سل های دیتا گرید ؟!؟؟!؟!؟!!

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    34

    Question روال text change برای سل های دیتا گرید ؟!؟؟!؟!؟!!

    با سلام من میخوام با هر تغییر در محتوای هر کدوم از دوتا از ردیف های دیتا گرید ردیف سوم حاصل ضرب اون دو ردیف را در همون لحظه نشون بده ولی نمیدونم در کدوم روال دیتا گرید بنویسم !!!

    Dgv_Buy.CurrentRow.Cells["Buy_Mablagh"].Value = Convert.ToInt64(Dgv_Buy.CurrentRow.Cells["Buy_Vazn"].Value) * (Convert.ToInt64(Dgv_Buy.CurrentRow.Cells["Buy_Amount"].Value))

    لطفا کمک کنید کارم عجله ای
    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: روال text change برای سل های دیتا گرید ؟!؟؟!؟!؟!!

    سلام
    کدها را در رویداد CellValueChanged و یا CellEndEdit بنویسید.

  3. #3

    نقل قول: روال text change برای سل های دیتا گرید ؟!؟؟!؟!؟!!

    سلام

    می تونید از اینجا هم کمک بگیرید:
    http://social.msdn.microsoft.com/for...a-ab8fc7b36f1c

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 مرداد 1389, 10:49 صبح
  2. تعیین اندازه خانه های دیتا گرید
    نوشته شده توسط mu_malekzadeh در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 اردیبهشت 1389, 08:19 صبح
  3. وارد کردن عکس در سطر های دیتا گرید
    نوشته شده توسط elmira_63 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1387, 15:35 عصر
  4. header های دیتا گرید در سمت راست آن باشد نه بالای آن
    نوشته شده توسط boof1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 00:27 صبح
  5. HeaderText ستون های دیتا گرید را چگونه تغییر بدیم
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1385, 00:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •