نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارتباط با دیتابیس در mvc3

  1. #1

    ارتباط با دیتابیس در mvc3

    با سلام خدمت دوستان،
    من تازه mvc را شروع کردم در یک پروژه در قسمت models چند تا کلاس (هر کدام در یک فایل جدا) اضافه کردم


    public class DetailsModels
    {
    [Key]
    public virtual string text { get; set; }
    public virtual string description { get; set; }
    public virtual int site_id { get; set; }
    public virtual int category_id { get; set; }
    public virtual int clicks { get; set; }
    public virtual DateTime date { get; set; }




    }


    و


    public class DB: DbContext
    {


    public DbSet<DetailsModels > Details { get; set; }

    }


    در دیتا بیس هم یک جدول به نام Details داریم
    و در web.config متن زیر را وارد کردم:

    <add name="DB" connectionString="data source=.;initial catalog=gatab;integrated security=true;multipleactiveresultsets=True;" providerName="System.Data.SqlClient" />

    در کنترلر هم با راست کلیک یه کنترلر توسط
    controler with read/write ....ساختم
    ولی به نمی توانم اطلاعات دیتابیس رو بخونم

    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir-yeketaz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    508

    نقل قول: ارتباط با دیتابیس در mvc3

    باس بگین ارور از کجاست که جواب بگیرین!

    اینطور که به نظر میاد view برای هر اکشن های اون controller نساختین !

  3. #3

    نقل قول: ارتباط با دیتابیس در mvc3

    وقتی برای ساخت کنترلر از controler with read/write استفاده میکنیم view ها را هم میسازد.
    پروژه اجرا میشه
    مشکل من اینه که مدلی که ساختم از دیتا بیس اطلاعاتش رو نمیخونه با اینکه connectionstring هم داده شده!!!

تاپیک های مشابه

  1. فرم سازی در html و ارتباط با دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط behnam5300664 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1384, 00:54 صبح
  2. ارتباط با دیتابیس در delphi 2006
    نوشته شده توسط mehialdst در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1384, 17:10 عصر
  3. سوال تخصصی در مورد ارتباط دو دیتابیس ؟
    نوشته شده توسط Zarghami_A در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1384, 10:59 صبح
  4. کمک در مورد ارتباط یک دیتابیس با سایت شخصی
    نوشته شده توسط babak869 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1384, 16:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •