نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

  1. #1

    دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    می خوام text های خالی را یا مقدار null به پایگاه داده بفرستم هم int هم string هر کاری می کنم نمیشه؟

  2. #2

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    میتونی همه ی کنترل ها رو با for each طی کنی،بعد یه شرط بذاری که هر کدوم خالی بود مقدار "" یا 0 بدی...
    موفق باشی....

  3. #3

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    برای int

    int? value = 0;
    value = null;

  4. #4

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    با تشکر از آرش برای استفاده از مقادیر Null در انواع پیش ساخته متغیر باید علامت ؟ را اضافه کنید تا متغیر از نوع nullable تشکیل بشه.

  5. #5

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    این کار رو کردم نشد

  6. #6

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    نقل قول نوشته شده توسط sajadhz مشاهده تاپیک
    این کار رو کردم نشد
    کدتون را بگذارید

  7. #7

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    می خواهم وقتی که text خالی بود مقدار null فرستاده بشه
    ocommand.Parameters.AddWithValue("@id_h", textBox6.Text);

  8. #8

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    ocommand.Parameters.AddWithValue("@id_h", textBox6.Text);

  9. #9

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c


    string str = "";
    if (textBox1.Text == "")
    {
    str = null;
    }
    else
    {
    str = textBox1.Text;
    }

    ocommand.Parameters.AddWithValue("@id_h", str);

  10. #10

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    خطای حین اجرا
    expects the parameter '@id_h', which was not supplied.

  11. #11

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    مطمئن هستید که در دیتابیس این فیلد داده Nullable است !؟

  12. #12

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    آره وقتی دستور sql مستقیم می دم null میشه اما وقتی بصورت پچ لودر میدم نمیتونه مقدار null بگیره

  13. #13

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    ocommand.CommandText = "INSERT INTO bar"
    + "(id_b,date_b,fact,type,com_b,tot_b,id_h,id_p)valu es"
    + "(@id_b,@date_b,@fact,@type,@com_b,@tot_b,@id_h,@i d_p)";

  14. #14

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c


    if(!string.IsNullOrEmpty(textBox1.Text))
    cmd.Parameters.Add("id_p", SqlDbType.VarChar).Value = textBox1.Text;
    else
    cmd.Parameters.Add("id_p", SqlDbType.VarChar).Value = Convert.DBNull;

  15. #15

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    مرسی درست شد برای int هم جواب می ده

  16. #16

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    من 20 تا تکست باکس دارم ، حالا برای هر کدوم باید اینکار رو بکنم؟؟؟؟!!!!!

  17. #17

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    راستی اگه میشه یک توضیح کوچک درباره کد بدی ممنون می شم

  18. #18

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    راه دیگی ای بلدی

  19. #19

    نقل قول: دادن مقدار null به پایگاه داده در #c

    برای فرستادن مقدار null توی دیتابیس فقط همین راه رو بلدم و جواب داده تاحالا.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرار دادن عکس از روی پایگاه داده sql بوسیله linqدر crystalrepotr؟
    نوشته شده توسط vahid301 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 16:38 عصر
  2. قرار دادن یک کنترل در پایگاه داده
    نوشته شده توسط yekta64 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 14:59 عصر
  3. مقدار دهی در پایگاه داده به شرط چک باکس
    نوشته شده توسط saeed25 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 دی 1388, 14:45 عصر
  4. سوال: قرار دادن رشته اتصال به پایگاه داده در فایل وب کانفیگ
    نوشته شده توسط mohandesan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1388, 03:39 صبح
  5. دادن مقدار null به یک فیلد از نوع int در جدول
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 خرداد 1384, 09:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •