نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چاپ متن فارسي ( راست به چپ ) به وسيله متد DrawString از كلاس Graphics

  1. #1

    چاپ متن فارسي ( راست به چپ ) به وسيله متد DrawString از كلاس Graphics

    سلام من میخام یه متني رو به وسيله متد DrawString از كلاس Graphics به صورت راست به چپ ( RightToLeft = true) چاپ کنم از هیچ نتظيمي مربوط به رایت تو لفت کردن متن در کلاس گرافیک ندیدم ممنون میشم راهنماييم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: چاپ متن فارسي ( راست به چپ ) به وسيله متد DrawString از كلاس Graphics

    نقل قول نوشته شده توسط AriaGlobal مشاهده تاپیک
    سلام من میخام یه متني رو به وسيله متد DrawString از كلاس Graphics به صورت راست به چپ ( RightToLeft = true) چاپ کنم از هیچ نتظيمي مربوط به رایت تو لفت کردن متن در کلاس گرافیک ندیدم ممنون میشم راهنماييم کنید
    graphic.DrawString(textBox11.Text, new Font("Arial", 59, FontStyle.Bold), new SolidBrush(Color.Black), new Point(3967, 183), new StringFormat(StringFormatFlags.DirectionRightToLef  t));

    این کد رو نگاه کنید جواب تمام سوال هاتون رو میگیرید...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    نقل قول: چاپ متن فارسي ( راست به چپ ) به وسيله متد DrawString از كلاس Graphics

    سلام
    من از همین کد استفاده کردم، متن فارسی رو روی سیستم خودم درست نمایش میده، ولی برنامه روی IIS که میره به صورت حروف نامفهوم (غیر یونیکد) نمایش میده
    میشه راهنمایی کنید، آیا کار دیگه ای هم می بایست انجام میدادم؟؟

  4. #4

    نقل قول: چاپ متن فارسي ( راست به چپ ) به وسيله متد DrawString از كلاس Graphics

    سلام
    فایلتون به صورت یونیکد ذخیره نمیشه.
    برا این کار یه جای همین فایل توضیحات فارسی بنویسیید تا زمان ذخیره شدن فایل به صورت یونیکد باشه.
    برا فهمیدنش هم میتونین حجم فایل رو نگاه کنید که بعد از یونیکد شدن تقریبا حجمش دوبرابر میشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    نقل قول: چاپ متن فارسي ( راست به چپ ) به وسيله متد DrawString از كلاس Graphics

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    سلام
    فایلتون به صورت یونیکد ذخیره نمیشه.
    برا این کار یه جای همین فایل توضیحات فارسی بنویسیید تا زمان ذخیره شدن فایل به صورت یونیکد باشه.
    برا فهمیدنش هم میتونین حجم فایل رو نگاه کنید که بعد از یونیکد شدن تقریبا حجمش دوبرابر میشه.
    حجمش دوبرابر میشه؟؟؟؟ احتمالاً منظور من رو درست متوجه نشدید. من دارم عکس ذخیره می کنم، نه فایل متنی

    یه برنامه وب نوشتم . تو این برنامه یه عکس دارم که می خوام روش یه متن فارسی بنویسم و ذخیره اش کنم.
    وقتی برنامه رو توی Visual Studio روی سیستم خودم اجرا می کنم، درست کار می کنه
    ولی وقتی برنامه رو می گذارم روی هاست، یه متن عجیب نشون می ده

تاپیک های مشابه

  1. چاپ DataGrid ( از راست به چپ )
    نوشته شده توسط vahidiran در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1385, 21:10 عصر
  2. چاپ متن به صورت justify, فوری
    نوشته شده توسط parvin65 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 20:16 عصر
  3. چاپ متن TextBox بدون هیچ ابزار اضافی
    نوشته شده توسط DaneshSoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1384, 12:15 عصر
  4. رنگ زمینه چاپ متن
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1383, 11:47 صبح
  5. چاپ متن از راست به چپ
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1383, 18:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •