نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کپی کردن یک رکورد sql در همون جدول (باشرط خاص)با زبان C#‎

  1. #1

    کپی کردن یک رکورد sql در همون جدول (باشرط خاص)با زبان C#‎‎

    سلام دوستان من میخوام این امکان رو به کاربر بدم که در صورتی که خواست یک داوطلب که سال پیش ثبت نام کرده و امسال مجددا" میخواد ثبت نام کنه رو از اطلاعات قبلیش کپی بگیره و در جدول دوباره قرار بده فقط فیلد سال ثبت نامشون متفاوته. اینم کدشه:
    این راهی که من نوشتم اشتباهه کسی میتونه خط کپی کردنشو واسه من بگه؟؟؟
    scm.CommandText =
    "select idnumber,name,family,namep,codem,shsh,tarikht,maha let,taahol,tahsil,reshtet,shoghl,telkar,adres,telh ,tel,reshtem,salem,hefz,mosabeghe,sath,dafaat,rotb ed,reshte,khkeshvar,dore,keshvar,rotbek,jalase,mod at,nameo,madrak,sal,ghabul,ezam,haj,saleh,jensiyat from davtalab where codem='" + t9.Text + "'";




    SqlDataReader reader = scm.ExecuteReader();


    if (reader.Read())

    {


    DialogResult r1= MessageBox.Show(" . "," ",MessageBoxButtons.YesNo);


    if (r1 == DialogResult.Yes)

    {


    try

    {


    SqlConnection tekrarco = newSqlConnection("Server=" + System.Net.Dns.GetHostName() + ";Database=oghaf;Integrated Security=true");


    SqlCommand tekrar = newSqlCommand();

    tekrarco.Open();


    tekrar.Connection = tekrarco;

    tekrar.CommandText =
    "INSERT INTO davtalab (idnumber,name,family,namep,codem,shsh,tarikht,mah alet,taahol,tahsil,reshtet,shoghl,telkar,adres,tel h,tel,reshtem,salem,hefz,mosabeghe,sath,dafaat,rot bed,reshte,khkeshvar,dore,keshvar,rotbek,jalase,mo dat,nameo,madrak,sal,ghabul,ezam,haj,saleh,jensiya t)VALUES(select idnumber,name,family,namep,codem,shsh,tarikht,maha let,taahol,tahsil,reshtet,shoghl,telkar,adres,telh ,tel,reshtem,salem,hefz,mosabeghe,sath,dafaat,rotb ed,reshte,khkeshvar,dore,keshvar,rotbek,jalase,mod at,nameo,madrak,sal,ghabul,ezam,haj,saleh,jensiyat h from davtalab where codem='" + t9.Text + "' )";



    این خط آخر رو باید چطوری تغییرش بدم؟این خطارو میده
    incorrect syntax near the keyword 'select'.incorrect syntax near ')'
    آخرین ویرایش به وسیله hichkasebikas : دوشنبه 06 شهریور 1391 در 19:19 عصر

  2. #2

    نقل قول: کپی کردن یک رکورد sql در همون جدول (باشرط خاص)با زبان C#‎‎

    هیچ کس نمیتونه بهم کمک کنه؟؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: کپی کردن یک رکورد sql در همون جدول (باشرط خاص)با زبان C#‎

    سلام.
    سوال : این تگ صاحب مرده ( # ) رو گذاشتن واسه چی؟؟؟؟؟؟؟؟
    پاسخ : گذاشتن که ما کدهامونو بذاریم توش تا چشم دوستامون اذیت نشه.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    نقل قول: کپی کردن یک رکورد sql در همون جدول (باشرط خاص)با زبان C#‎

    سلام فرمت دستور sql تو به شكل زير تغيير بده:
    insert into tablename (fieldnames) select query
    يعني عبارت values و پرانتز هاشو بردار فقط حواست به فيلد كليد اصلي باشه كه نبايد تكراري باشه

  5. #5

    نقل قول: کپی کردن یک رکورد sql در همون جدول (باشرط خاص)با زبان C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط akram_k مشاهده تاپیک
    سلام فرمت دستور sql تو به شكل زير تغيير بده:
    insert into tablename (fieldnames) select query
    يعني عبارت values و پرانتز هاشو بردار فقط حواست به فيلد كليد اصلي باشه كه نبايد تكراري باشه
    سلام دوست خوبم.بینهایت ممنون. مشکلم حل شد!

  6. #6

    نقل قول: کپی کردن یک رکورد sql در همون جدول (باشرط خاص)با زبان C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    سلام.
    سوال : این تگ صاحب مرده ( # ) رو گذاشتن واسه چی؟؟؟؟؟؟؟؟
    پاسخ : گذاشتن که ما کدهامونو بذاریم توش تا چشم دوستامون اذیت نشه.
    ممنون از لحن زیباتون. دیگه تکرار نمیشه!

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: کپی کردن محتویات رکورد های یک جدول درون جدول دیگر
    نوشته شده توسط farabad در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1391, 08:55 صبح
  2. سوال: کپی کردن یک رکورد از یک بانک به بانک دیگه
    نوشته شده توسط sysman_20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1388, 12:42 عصر
  3. کپی کردن یک رکورد از یک جدول در جدول دیگر
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 خرداد 1388, 17:53 عصر
  4. کپی کردن فایل در SQL Server
    نوشته شده توسط پرواز در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 16:57 عصر
  5. کپی کردن جداول Accessدر Sql server
    نوشته شده توسط رحمانیان در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1384, 22:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •