نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: رفتن ازیک اکتیویتی اول به اکیتویتی دوم با فشار یکButton واجرای یک تابع خاص از اکتیویتی دوم

  1. #1

    رفتن ازیک اکتیویتی اول به اکیتویتی دوم با فشار یکButton واجرای یک تابع خاص از اکتیویتی دوم

    دوتا اکتیویتی داریم در اکتیویتی اول 3 Button داریم وقتی که بروی مثلا Button1 کلیک کردیم اکتیویتی دوم باز بشه و همچنین یک تابع(تابع مربوط به Button1 )از اکتیویتی دوم اجرا بشه و به همین صورت برای Buttonهای دیگر

  2. #2

    نقل قول: رفتن ازیک اکتیویتی اول به اکیتویتی دوم با فشار یکButton واجرای یک تابع خاص از اکتیویتی دوم


    onClick () {
    childActivity childAct = (childActivity) getTabHost().getChildAt(0).getContext();
    childAct.huzzah();
    }



    public void huzzah() {
    Log.d("stuff", "huzzah() called");
    }



    اینو از تو یک سایت پیداش کردم خودمم تست نکردم

    http://stackoverflow.com/questions/5...om-the-tabhost

  3. #3

    نقل قول: رفتن ازیک اکتیویتی اول به اکیتویتی دوم با فشار یکButton واجرای یک تابع خاص از اکتیویتی دوم

    کسی میدونه اینچجوری میشه

  4. #4

    نقل قول: رفتن ازیک اکتیویتی اول به اکیتویتی دوم با فشار یکButton واجرای یک تابع خاص از اکتیویتی دوم

    من تستش کردم


    ابتدا این خط از برنامه

    public class main extends Activity 


    رو به این صورت تغییر بده

    public class main extends TabActivity



    بعد جایی که میخوای تابعه اجرا بشه اینو بنویس


    Layer2 l2 = (Layer2)getTabHost().getChildAt(0).getContext();
    l2.on();


    خوب Layer2 نام فرم دوم هست و on هم نام تابعی که تو فرم دوم میخوایم اجراش کنیم که از قبل باید نوشته باشی


    public void on()
    {
    کد تابع

    }


    امتحان کن

  5. #5

    نقل قول: رفتن ازیک اکتیویتی اول به اکیتویتی دوم با فشار یکButton واجرای یک تابع خاص از اکتیویتی دوم

    رفتن از یک اکتیوی و ارسال مقداری دیتا به اکتیویتی بعدی:

    Intent i = new Intent(currentAct.this, netxAct.class);
    i.putExtra("key", "value");


    بعدی توی onCreate اکتیویتی بعدی دیتا رو میگیری:

    Intent i = getIntent();
    i.getStringExtra("key");

    بعد value رو چک کن ، اگه فُلانه ، تابع مربوطه رو اجرا کن

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 31 شهریور 1390, 22:42 عصر
  2. رفتن به سطر اول وآخر در دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط a1b2uu در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 آبان 1389, 16:49 عصر
  3. بستن فرم اول و باز کردن فرم دوم یک فایل DLL
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 07:23 صبح
  4. ارتباط با اشیاء روی فرم اول از فرم دوم ؟؟؟
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 16:38 عصر
  5. استفاده از سرور دوم در صورت از کار افتادن سرور اول
    نوشته شده توسط whitehat در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 14:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •