نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارسال یک Dataset با 2 دیتاتیبل به Stimulsoft

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    یزد
    پست
    13

    Question ارسال یک Dataset با 2 دیتاتیبل به Stimulsoft

    با سلام و احترام
    بنده برای گزارش گیری برنامه ام از Stimulsoft استفاده می کنم
    و این رو هم بگم که گزارشی که ساختم ارتباط مستقیم با دیتابیس نداره و از طریق ارسال دیتاتیبل از طریق برنامه ی C#‎‎‎‎ کار می کنه.
    بنده برای ارسال یک دیتا تیبل به گزارشم، کدهای زیر رو در سی شارپ استفاده می کردم:

    DataSet ds = new DataSet();
    dtSa.TableName = "dtSa";
    ds.Tables.Add(dtSa);
    Report.RegData(ds);
    Report.Show();

    که در کد بالا Report یک شی از StiReport است. و با کد بالا و معرفی یک دیتاسورس با نام dtSa در گزارش قشنگ بین سی شارپ و گزارشم ارتباط برقرار میشه و می تونم اطلاعات رو در گزارشم نمایش بدم...
    ----
    اما الان نیاز دارم تا دو تا دیتا تیبل به گزارشم ارسال کنم و اونها رو نمایش بدم. بنابراین از کد زیر استفاده کردم

    DataSet ds = new DataSet();
    dtP.TableName = "dtP";
    dtF.TableName = "dtF";
    ds.Tables.Add(dtP);
    ds.Tables.Add(dtF);
    Report.RegData(ds);
    Report.Show();

    و در خود گزارشم هم دو تا دیتاسورس با نام های dtP و dtF ایجاد کردم و ستونهای مورد نظر هم داخلش وارد کردم، ولی مشکل اینه که وقتی صفحه ی گزارش نمایش داده میشه هیچ چیزی نمایش داده نمیشه و صفحه کاملاً سفیده.
    زمانی هم از طریق سی شارپ یک کدوم از دیتا تیبل ها رو از دیتاست حذف می کنم اون یکی جدول در گزارش بخوبی نمایش داده میشه...
    حالا چیکار کنم تا بتونم این دو تا دیتا تیبل رو کنار هم به گزارشم ارسال کنم؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,016

    نقل قول: ارسال یک Dataset با 2 دیتاتیبل به Stimulsoft


  3. #3

    نقل قول: ارسال یک Dataset با 2 دیتاتیبل به Stimulsoft

    منم همین مشکل رو دارم دقیقا همین مشکل

  4. #4

    نقل قول: ارسال یک Dataset با 2 دیتاتیبل به Stimulsoft

    نقل قول نوشته شده توسط p30help مشاهده تاپیک
    با سلام و احترام
    بنده برای گزارش گیری برنامه ام از Stimulsoft استفاده می کنم
    و این رو هم بگم که گزارشی که ساختم ارتباط مستقیم با دیتابیس نداره و از طریق ارسال دیتاتیبل از طریق برنامه ی C#‎‎‎‎‎‎‎ کار می کنه.
    بنده برای ارسال یک دیتا تیبل به گزارشم، کدهای زیر رو در سی شارپ استفاده می کردم:

    DataSet ds = new DataSet();
    dtSa.TableName = "dtSa";
    ds.Tables.Add(dtSa);
    Report.RegData(ds);
    Report.Show();

    که در کد بالا Report یک شی از StiReport است. و با کد بالا و معرفی یک دیتاسورس با نام dtSa در گزارش قشنگ بین سی شارپ و گزارشم ارتباط برقرار میشه و می تونم اطلاعات رو در گزارشم نمایش بدم...
    ----
    اما الان نیاز دارم تا دو تا دیتا تیبل به گزارشم ارسال کنم و اونها رو نمایش بدم. بنابراین از کد زیر استفاده کردم

    DataSet ds = new DataSet();
    dtP.TableName = "dtP";
    dtF.TableName = "dtF";
    ds.Tables.Add(dtP);
    ds.Tables.Add(dtF);
    Report.RegData(ds);
    Report.Show();

    و در خود گزارشم هم دو تا دیتاسورس با نام های dtP و dtF ایجاد کردم و ستونهای مورد نظر هم داخلش وارد کردم، ولی مشکل اینه که وقتی صفحه ی گزارش نمایش داده میشه هیچ چیزی نمایش داده نمیشه و صفحه کاملاً سفیده.
    زمانی هم از طریق سی شارپ یک کدوم از دیتا تیبل ها رو از دیتاست حذف می کنم اون یکی جدول در گزارش بخوبی نمایش داده میشه...
    حالا چیکار کنم تا بتونم این دو تا دیتا تیبل رو کنار هم به گزارشم ارسال کنم؟
    با تشکر

    با سلام.

    در این حالت به یک نکته مهم باید توجه کنید. زمانی که DataSource را تعریف می کنید، باید Name in Source را به صورت ds.dsList1 تعریف کنید و در زمان دادن RegData هم به صورت زیر کدها را وارد کنید.

    StiReport1.RegData("ds.dsList1", dt1)
    StiReport1.RegData("ds.dsList2", dt2)
    برای تفهیم راحت تر این موضوع به کد نمونه پیوست توجه کنید.

    در این کد، اطلاعات از دو دیتاگرید به دو دیتاتیبل ارسال می شود و سپس به گزارش ارسال می گردد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: ارسال یک Dataset با 2 دیتاتیبل به Stimulsoft

    با سلام
    فکر میکنم جواب شما وقتی درست که تو حالت دیزاین دو تا جدول نداشته باشیم.اینجا شما اتوماتیک وار دارید مقادیر رو پاس میدید به خود viewer.
    تو برنامه من این روش شما کار نکرد.راه حا دیگه ای ندارید؟
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: ارسال یک Dataset با 2 دیتاتیبل به Stimulsoft

    با سلام
    من از Entity Framework استفاده می کنم و مقادیر را به صورت لیستی از آبجکت ها می خونه، نه دیتاتیبل. میشه راهنمایی کنید چه کدی را باید بنویسم ؟

  7. #7

    نقل قول: ارسال یک Dataset با 2 دیتاتیبل به Stimulsoft

    دستت طلا داداش همین جواب بود .
    ببینید دوستان تنها راه چاره اینه که دو تا DataSource مجزا تعریف کنید و هرکدوم رو جداگانه با تابع RegData پر کنید . برای راحتی کار میتونید از آموزش استاد ایمان مدائنی که در سایت TopLearn.com هم هست استفاده کنید .

    دوره پیشرفته آموزش سی شارپ > جلسه 20 . اونجا کامل نحوه ساخت DateTable رو گفتن استاد. حتما سر بزنید

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی ارتباط دیتاتیبل با StimulSoft
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اسفند 1390, 09:33 صبح
  2. چگونگی ارتباط دیتاتیبل با StimulSoft
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1390, 20:47 عصر
  3. ارسال dataset به ‍crystal report
    نوشته شده توسط Afshin160 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1387, 09:54 صبح
  4. آیا امکان ارسال DataSet به صفحه دیگه وجود داره؟
    نوشته شده توسط ClaimAlireza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مرداد 1386, 22:25 عصر
  5. ارسال dataset به Crystalreport
    نوشته شده توسط hesam_ezi در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 22:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •