نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: كمك در مورد نوشتن يه كد ساده (البته براي شما)

  1. #1

    كمك در مورد نوشتن يه كد ساده (البته براي شما)

    با سلام

    دوستان لطف كنيد كمك كنيد چون مبتدي هستم .من ميخوام پيام هاي داخل ديتابيس رو توي يه صفحه phpمشاهده بكنم.اين كارو تونستم انجام بدم ولي اسامي فرستنده پيام هارو چطور بزارم كنار فرستنده يا مثلا آيپي شو هر كاري كردم نشد مثلا آيپي رو نشون ميده ولي نيبره يه ستون پايين پيام ها ميزاره اونجا نشون ميده
    من ميخام كنار پيام باشه تا بشه فهميد كي پيام رو داده.ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد اينم كد

    http://www.hendevane.ir/kod.txt
    اينم اطلاعات
    http://www.hendevane.ir/untitled.bmp

    http://www.hendevane.ir/mysql.GIF

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: كمك در مورد نوشتن يه كد ساده (البته براي شما)

    اول از همه مشکل فارسی نویسی پایگاهتون رو حل کنید.
    فیلدهایی که از نوع varchar یا text انتخاب میکنید نوعش رو utf-8 تنظیم کنید.
    قبل از کد زیر اینو هم اضافه کنید

    mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
    mysql_select_db ($dbname, $persianscript);

    اما سوال شما . اگه درست متوجه شده باشم جوابش اینه که تو حلقه ی while شما فقط متن رو فراخونی کردید . تو همون حلقه اگه فیلد name‌هم داریم فراخوانی کنید و بعدش <br/> رو بزارید.

  3. #3

    نقل قول: كمك در مورد نوشتن يه كد ساده (البته براي شما)

    با تشكر از پاسختون
    من هر كاري كردم نشد ميشه شما زحمتشو بكشيد كدشو بزارين هر كاري كردم خطاا داد من ميخوام فيلد etchat_user_ip با etchat_text باهم نشون بدم ولي نشد

    توي جدول ديتابيس هر پيامي كه وارد ميشه در ستون etchat_text كنارش در ستون etchat_user_ip آيپي شخص ارسال كننده پيام هم نشون داده ميشه

    منم ميخوام دقيقا همينطوري نشون بدم آيپي ارسال كننده پيام كنار پيام خودش قرار بگيره

    ببخشيد من خيلي مبتدي هستم وتازه شروع كردم لطفا يه كدي كه حتما كار ميكنه قرار بديد با اون انجام بدم خيلي ممنون ميشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: كمك در مورد نوشتن يه كد ساده (البته براي شما)

    من اسم پایگاه و جداول شما رو نمیدونم . ولی شما باید بتونید اطلاعات رو حین واکشی از پایگاه تو جدول نشون بدید . یه نمونه ی ساده . ازش ایده بگیرید :

    <?php
    $query="select * from `tb`";
    $result=mysql_query($query);
    ?>
    <table width="75%" height="82" dir="rtl" >
    <tr align="center" class="bcolor">
    <th width="50%" height="31" nowrap>آی پی</th>
    <th width="50%" nowrap>نام</th>
    </tr>

    <?php

    while ($row = mysql_fetch_array($res))
    {
    ?>
    <tr>
    <td width="50%" ><?php echo $row['etchat_user_ip'];?></td>
    <td width="50%" ><?php echo $row['etchat_text ']; ?></td>
    </tr>
    <?php
    } ?>
    </table>

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khanlo.javid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    قـزویــن
    پست
    943

    نقل قول: كمك در مورد نوشتن يه كد ساده (البته براي شما)

    دوست عزیز فقط کافیه خروجی های دیتابیس و داخل یه جدول طراحی شده یا یه دیو طراحی شده بزارید همین

  6. #6

    نقل قول: كمك در مورد نوشتن يه كد ساده (البته براي شما)

    با سلام با تشكر از راهنماييتون

    جناب lady64 براتون يه پيام خصوصي فرستادم گويا نخوندين.اگه ميشه لطف كنيد صندوق پيامهاتون رو چك كنيد مرسي

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد نوشتن یک برنامه ساده
    نوشته شده توسط Veteran در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 07:20 صبح
  2. درخواست كمك در مورد خوندن يك قسمت از صفحه براي وي بي
    نوشته شده توسط mahmood_s در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1388, 07:36 صبح
  3. درخواست كمك در مورد خوندن يك قسمت از صفحه براي وي بي
    نوشته شده توسط mahmood_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مرداد 1388, 23:18 عصر
  4. كمك در مورد نوشتن كد در VBA
    نوشته شده توسط سيد محمد علي رحيمي در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 05 فروردین 1388, 10:14 صبح
  5. كمك در مورد خواندن و نوشتن در mmc
    نوشته شده توسط bg_asa2000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 13:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •