نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خواندن از فایل RTF و نمایش در RichTextBox ؟؟

  1. #1

    خواندن از فایل RTF و نمایش در RichTextBox ؟؟

    سلام دوستان
    من یک فایل با پسوند RTFدارم با یک RichTextBox!!
    1- میخوام از درون فایل با پسوند RTF ، از خط مورد نظر(مثل خط 20 تا 25) ، این فایل بخونم و درون RichTextBox نشون بدم ؟؟؟ از چه کدی باید استفاده بکنم ؟؟
    2- و وقتی خط 20 تا 25 نمایش دادم میخوام بعدش یک رشته که مقدار برگشتی یک تابع هستش رو ادامه همین متن نمایش داده قرار بدم؟؟ از چه کدی باید استفاده بکنم؟؟
    راستی دوستان ایا اموزشی درزمینه کار با RichTextBox و فایلهای RTF وجود داره ؟
    باتشکر از توجه دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: خواندن از فایل RTF و نمایش در RichTextBox ؟؟

    سلام
    ظاهرا یه راهش اینه که فایلت رو تو یه ریچ تکست باکس دیگه لود کنی، بعد خطوط مورد نظرت رو (با خصوصیات selStart , SelLength ریچ تکست باکست) انتخاب کنی (روش بدست اوردن محل قرار گیری خطوط و ... چند بار تا حالا بحث شده و جستجو کنی، پیداش میکنی). بعد مثلا بنویسی:
    RichTextBox2.TextRTF = RichTextBox1.SelRTF

    2- و وقتی خط 20 تا 25 نمایش دادم میخوام بعدش یک رشته که مقدار برگشتی یک تابع هستش رو ادامه همین متن نمایش داده قرار بدم؟؟ از چه کدی باید استفاده بکنم؟؟
    RichTextBox2.SelStart = Len(RichTextBox1.Text)
    RichTextBox2.SelLength = 0
    RichTextBox2.SelText = "salam"

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    «مینودشت»
    سن
    29
    پست
    216

    نقل قول: خواندن از فایل RTF و نمایش در RichTextBox ؟؟

    با سلام

    این تابع خط خاصی از تکست رو میخونه
    میتونه مورد استفاده قرار بگیره

    Public Function GetTextOfLine(TextBox_RTBox As Object, iLineNum%) As String
    Dim sLines$()
    sLines$ = Split(TextBox_RTBox.Text, Chr(10))
    If iLineNum% <= UBound(sLines$) + 1 And iLineNum% > 0 Then
    GetTextOfLine = sLines$(iLineNum% - 1)
    Else
    GetTextOfLine = ""
    End If
    End Function


    روش استفاده :

    Private Sub Command1_Click()
    MsgBox GetTextOfLine(RichTextBox1, 5)
    End Sub



    که شما میتونید این رو داخل یک حلقه For بزارید و خط هارو به ترتیب بخونید ...


    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن از فایل متنی و نمایش در gridview
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 08 اسفند 1394, 17:22 عصر
  2. خواندن یک فایل باینری و نمایش آن در گرید
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1387, 00:26 صبح
  3. خواندن فایل Excel و نمایش آن
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 20 دی 1385, 11:18 صبح
  4. خواندن از فایل text و نمایش در TextBox
    نوشته شده توسط hamid159 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1384, 20:48 عصر
  5. خواندن فایل و چگونگی نمایش آن
    نوشته شده توسط golpoo در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1383, 16:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •