نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پایگاه دادم کلید نداره ولی TableAdapter.Fill به رکردهای شبیه به هم خطا میگیره.کسی دلیل این خطا رو می

  1. #1

    پایگاه دادم کلید نداره ولی TableAdapter.Fill به رکردهای شبیه به هم خطا میگیره.کسی دلیل این خطا رو می

    من طی شرط خاصی در برنامم نوشتم که یک رکورد تکرار بشه.همه فیلدها مثل همن به جز 2تا فیلد. توی پایگاه دادم به راحتی اضافه میشه و کار میده اما توی برنامم به این خط



    privatevoid Form4_Load(object sender, EventArgs e)

    {

    davtalabBindingSource.Sort =
    "idnumber DESC";



    this.davtalabTableAdapter.Fill(this.oghafDataSet.davtalab);


    }


    خط قرمز رو توی loadفرمم این پیغام رو میده:

    کسی دلیل خطا و طرز رفع خطا رو میدونه؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: پایگاه دادم کلید نداره ولی TableAdapter.Fill به رکردهای شبیه به هم خطا میگیره.کسی دلیل این

    بابا 1نفر اینجا نیست که دلیل خطای منو بدونه و بتونه کمکم کنه؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: پایگاه دادم کلید نداره ولی TableAdapter.Fill به رکردهای شبیه به هم خطا میگیره.کسی دلیل این

    برای جدول تون کلید اصلی تعریف کنید، مثلا کلیدی با ترکیب اون دو فیلد مورد نظر.
    در ضمن اگر ویژوال استدیو برای جداول و کوئری های بانک اطلاعاتی تون Dataset و کلاس ساخته
    یکبار تیک شون رو بردارید و مجددا تیک بزنید تا بر اساس تغییراتی که داده اید مجددا کلاس ها ساخته بشه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 31 خرداد 1390, 09:17 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 بهمن 1388, 00:50 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1387, 09:01 صبح
  4. هنگام Run در Visual Studio مشکل نداره ولی بعد از Upload مشکل داره
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 10 بهمن 1386, 15:15 عصر
  5. sp درسته توی QA ولی توی برنامه این خطا رو میده
    نوشته شده توسط odiseh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 آبان 1386, 12:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •