نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: توی این دستور Linq میخوام کد بعد از select اجرا بشه لطفا راهنماییم کنید؟

  1. #1

    Question توی این دستور Linq میخوام کد بعد از select اجرا بشه لطفا راهنماییم کنید؟

    سلام دوستان عزیز ببخشید میخوام این کد طوری باشه که شرط بعدش در صورت صحیح بودن اجرا بشه ؟








    Database1Entities db = newDatabase1Entities();

    if (txtpass .Text != "")

    {



    login l = newlogin();



    var pro = (from i in db.login

    where i.username == txtuser.Text && i.password == txtpass.Text

    select i);

    btnok.Text =
    "ok";

    }











  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: توی این دستور Linq میخوام کد بعد از select اجرا بشه لطفا راهنماییم کنید؟

    چرا سوالتون رو تو دو تاپیک متفاوت می پرسید ؟ من تو تاپیک قبلی براتون جواب گذاشتم

  3. #3

    نقل قول: توی این دستور Linq میخوام کد بعد از select اجرا بشه لطفا راهنماییم کنید؟

    چرا سوالتون رو تو دو تاپیک متفاوت می پرسید ؟ من تو تاپیک قبلی براتون جواب
    گذاشتم
    من عرض کردم میخوام اگر شرط درست بود متن دکمه بشه ok نه در صورت اشتباه بودن هم تغییر کنه.؟؟ (اصلا ربطی به اون چیزی که شما گفتید نداشت)

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: توی این دستور Linq میخوام کد بعد از select اجرا بشه لطفا راهنماییم کنید؟

    خوب شما باید null بودن یا نبودن pro رو چک کنید.موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: توی این دستور Linq میخوام کد بعد از select اجرا بشه لطفا راهنماییم کنید؟

    if (txtpass .Text != "")

    {
    bool IsInDB=(from i in db.login where (i.username == txtuser.Text && i.password == txtpass.Text) select i).count>0;
    if(IsInDB)
    {
    btnok.Text = "ok";
    }
    }

  6. #6

    نقل قول: توی این دستور Linq میخوام کد بعد از select اجرا بشه لطفا راهنماییم کنید؟

    ممنونم uniqueboy_ara جون خیلی زحمت کشیدی این شد جواب...

    خودمم از این روش نوشتمش جواب هم گرفتم ولی کد شما خیلی بهینه تره ممنونم.

                Database1Entities1  db = new Database1Entities1 ();

    var pro = (from i in db.login
    where i.username.ToLower().Trim() == txtuser.Text && i.password.ToLower().Trim() == txtpass.Text
    select i);

    if (pro.Count() >= 1)
    {

    btnok.Text = "ok";
    }
    else
    {
    btnok.Text = "no";
    return;
    }

  7. #7

    نقل قول: توی این دستور Linq میخوام کد بعد از select اجرا بشه لطفا راهنماییم کنید؟

    ممنونم uniqueboy_ara جون خیلی زحمت کشیدی این شد جواب...

    خودمم از این روش نوشتمش جواب هم گرفتم ولی کد شما خیلی بهینه تره ممنونم.

                Database1Entities1  db = new Database1Entities1 ();

    var pro = (from i in db.login
    where i.username.ToLower().Trim() == txtuser.Text && i.password.ToLower().Trim() == txtpass.Text
    select i);

    if (pro.Count() >= 1)
    {

    btnok.Text = "ok";
    }
    else
    {
    btnok.Text = "no";
    return;
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 06 تیر 1391, 14:38 عصر
  2. کمک فوری:معادل این دستور SQL در LINQ
    نوشته شده توسط m.mahnani در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1388, 08:18 صبح
  3. معادل این دستور توی سی شارپ چی میشه
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 13:32 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 خرداد 1386, 13:56 عصر
  5. این دستور توی vb چطوریه ؟
    نوشته شده توسط star در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 بهمن 1383, 09:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •