نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    سلام
    همونطور که میدونید ما یه کنترل داریم به نام Date time picker
    چیزی بسیار به درد بخوری هست
    اما یه سوال
    راهی هست که بتونیم در این کنترل به کاربر تقویم شمسی نشون بدیم و بعد مقدارشو بصورت میلادی به برنامه برگردونیم؟
    خیلی سرچ کردم ولی چیزی گیرم نیومد ....
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    هیچ کس ایده ای نداره؟
    اگه با Datetimepicker هم نشه
    ساده ترین و مطمعن ترین روش بره گرفتن تاریخ شمسی از کاربر چیه؟
    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    این مسئله بارها تکرار شده. کنترلهای تاریخ دات نت به طور پیشفرض قابلیت نمایش تاریخ به صورت شمسی ندارند. شما یا باید یک نمونه برای خودتان ایجاد کنید یا از کامپوننت هایی که ساخته شده اند استفاده کنید. Farsi Library را جستجو کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    من خیلی حرفه ای نیستم
    اصلا چطور باید از یه کامپوننت استفاده کرد؟
    یه کامپوننت خوب معرفی میکنید؟
    ممنون

  5. #5

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    نقل قول نوشته شده توسط Arashdn مشاهده تاپیک
    من خیلی حرفه ای نیستم
    اصلا چطور باید از یه کامپوننت استفاده کرد؟
    یه کامپوننت خوب معرفی میکنید؟
    ممنون
    یکیش کنترل faDatePicker. البته یه جاهاییش یه سری نقص داشت قدیما. نمی‌دونم نسخه‌ی جدیدی داره یا نه؟

  6. #6

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker


  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    نقل قول نوشته شده توسط ehsan7007 مشاهده تاپیک
    ممنون از شما
    چطور میتونم ازش استفاده کنم؟(یعنی dll رو چطور میشه وارد ویژوال استدیو کرد؟)

  8. #8

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    نقل قول نوشته شده توسط Arashdn مشاهده تاپیک
    ممنون از شما
    چطور میتونم ازش استفاده کنم؟(یعنی dll رو چطور میشه وارد ویژوال استدیو کرد؟)
    قسمت toolbox بخش General راست کلیک کن و Choose Items رو بزن. اونجا Browse کن و dll رو انتخاب کن و اوکی. به لیست toolbox اضافه می‌شه کمپوننت.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    نقل قول نوشته شده توسط مسعود اقدسی فام مشاهده تاپیک
    قسمت toolbox بخش General راست کلیک کن و Choose Items رو بزن. اونجا Browse کن و dll رو انتخاب کن و اوکی. به لیست toolbox اضافه می‌شه کمپوننت.
    ممنون
    یه توضیحی هم میدید چطور میشه از این در آیتم از نوع تاریخ خروجی رو به میلادی گرفت؟

  10. #10

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    بستگی داره چه کمپوننتی استفاده می‌کنید. از خصوصیتها دنبال کلماتی مثل SelectedDateTime یا Value بگردید. اصولا با این خصوصیت هم می شه تاریخ میلادی براش ست کرد و هم گرفت. ولی اون همه رو شمسی در ظاهر نشون می‌ده.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    تنها چیزی پیدا کردم datevalue هست که مقدار استرینگ بر میگردنه
    هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم که مقدار از نوع DateTime برگردونه
    نظری دارید؟

  12. #12

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    نقل قول نوشته شده توسط Arashdn مشاهده تاپیک
    تنها چیزی پیدا کردم datevalue هست که مقدار استرینگ بر میگردنه
    هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم که مقدار از نوع DateTime برگردونه
    نظری دارید؟
    اگه استرینگی که می‌ده فرمت درست تاریخ داشته باشه می‌شه به DateTime تبدیلش کرد.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    مقدار رو بصورت
    1391/6/13
    بر میگردونه
    من میلادی لازم دارم و از نوع Datetime ؟
    خودتون این dll رو یه تستی میکنید؟
    dll دیگه ای هم هست؟

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    همچنان منتظر ایده های شما دوستان عزیز هستیم ....

  15. #15

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    نقل قول نوشته شده توسط Arashdn مشاهده تاپیک
    مقدار رو بصورت
    1391/6/13
    بر میگردونه
    من میلادی لازم دارم و از نوع Datetime ؟
    خودتون این dll رو یه تستی میکنید؟
    dll دیگه ای هم هست؟
    من با faDatePicker کار کردم.

    مشکلی نیست. این رشته رو بر اساس "/" اسپلیت کنید و به عدد تبدیل کنید و با کلاس PersianCalendar خود دات به تاریخ میلادی تبدیلش کنید. املای اسم کلاس مطمئن نیستم این باشه.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    faDatePicker
    از کجا میشه پیداش کرد؟


    مشکلی نیست. این رشته رو بر اساس "/" اسپلیت کنید و به عدد تبدیل کنید و با کلاس PersianCalendar خود دات به تاریخ میلادی تبدیلش کنید. املای اسم کلاس مطمئن نیستم این باشه.
    چطور باید اسپلیت کنم؟
    و از کدوم متد کلاس پرشین کلندر برای تبدیل استفاده میشه و اینکه اعداد تبدیل شده رو چطور در یه متغیر از نوع Datetime بریزم؟

    ممنون

  17. #17

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    نقل قول نوشته شده توسط Arashdn مشاهده تاپیک
    از کجا میشه پیداش کرد؟



    چطور باید اسپلیت کنم؟
    و از کدوم متد کلاس پرشین کلندر برای تبدیل استفاده میشه و اینکه اعداد تبدیل شده رو چطور در یه متغیر از نوع Datetime بریزم؟

    ممنون
    و خداوند گوگل را آفرید.

    کلاس System.Globalization.PersianCalendar یه متد ToDateDate داره.

    برای اسپلیت هم:



    string[] s;

    s = t.Split("/");




    که t همون تاریخ فارسیه و s ارایه ای می شه از قسمتای جدا شده.

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    نقل قول نوشته شده توسط مسعود اقدسی فام مشاهده تاپیک
    و خداوند گوگل را آفرید.

    کلاس System.Globalization.PersianCalendar یه متد ToDateDate داره.

    برای اسپلیت هم:



    string[] s;

    s = t.Split("/");




    که t همون تاریخ فارسیه و s ارایه ای می شه از قسمتای جدا شده.
    هر چی تلاش کردم نتونستم این آرایه رو به تاریخ تبدیل کنم
    ممکنه یه کم بیشتر راهنمایی کنید؟

  19. #19

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    سلام آقای مسعود اقدسی فام
    من یه سوال در مورد کامپوننتی که شما معرفی کردین دارم . من تونستم به کمک datevalue به صورت default این تقویم را وقتی که برنامه لود میشه برای اولین بار null کنم
    فرض کنید یه برنامه هست که تاریخ در اون می تونه null باشه کاربر اشتباهی تاریخ وارد می کنه ولی بعد متوجه میشه که تاریخ باید خالی می ذاشته با این کامپو ننت dateTimePicker فارسی که شما معرفی کردین چطوری کاربر می تونه تاریخ را دستی پاک کنه ؟؟ چه کدی باید به برنامه اضافه کنم .

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله zinat1356 : جمعه 17 شهریور 1391 در 01:14 صبح

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    ارومیه
    سن
    29
    پست
    240

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در Datetimepicker

    بالاخره تونستم یه متد بنویسم که تاریخ خروجی از این Datetimepicker رو به تاریخ میلادی و از نوع DateTime تبدیل کنه
    اینجا میزارم اگر به درد کسی خورد استفاده کنه
            public DateTime pcal(String t)
    {
    try
    {

    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    string[] s;
    s = t.Split('/');
    return (pc.ToDateTime(Int32.Parse(s[0]), Int32.Parse(s[1]), Int32.Parse(s[2]), 7, 0, 0, 0));
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("خطا در تاریخ ورودی ، از تاریخ فعلی سیستم استفاده شد");
    return System.DateTime.Now;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. نمایش تاریخ شمسی در برنامه
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 29 دی 1388, 15:03 عصر
  2. استفاده از maskedite برای نمایش تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط h12b14 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 دی 1387, 23:45 عصر
  3. نمایش تاریخ شمسی بصورت شنبه 18 اسفند 1386
    نوشته شده توسط m.hamidreza در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 21 اسفند 1386, 14:15 عصر
  4. نمایش تاریخ شمسی در LABELها
    نوشته شده توسط mosavi_M_K در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 12:27 عصر
  5. نمایش تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1383, 08:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •