نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: بررسی وجود یک آیتم در کمبوباکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    esfahan
    پست
    39

    بررسی وجود یک آیتم در کمبوباکس

    با سلام
    دوستان من در برنامه از کمبوباکس با یک سری آیتم از قبل اضافه شده اما می خوام اگر در زمان ورود اطلاعات آیتمی که کاربر می خواد وارد کنه در لیست نبود بعد از ذخیره شدن اطلاعات به آیتم های کمبوباکس اضافه بشه چجوری باید وجود اون آیتم رو در کمبو چک کنم و در صورت نبودن ذخیره کنم ،من از حلقه برای چک کردن آیتم ها استفاده کردم ولی آیا اگر تعداد آیتم ها زیاد بشه سرعت کم نمیشه؟راه بهتری هست؟

  2. #2

    نقل قول: بررسی وجود یک آیتم در کمبوباکس

    با اضافه کردن ایتم ها مقادیر combobox رو update کن ، با این کار نیازی به سرچ کردن نداری و برای سرچ باید همه ی ایتم ها رو بررسی کنی با حلقه

  3. #3

    نقل قول: بررسی وجود یک آیتم در کمبوباکس

    int index = comboBox1.FindString(textBox2.Text);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: بررسی وجود یک آیتم در کمبوباکس

     int i=     comboBox1.FindStringExact(textBox1.Text);
    comboBox1.DroppedDown = true;
    comboBox1.SelectedIndex = i;


    یا

    string s=textBox1.Text.Trim();
    if (comboBox1.Text == s)
    label1.Text =s;
    else
    label1.Text = "not found";


  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    esfahan
    پست
    39

    نقل قول: بررسی وجود یک آیتم در کمبوباکس

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    با اضافه کردن ایتم ها مقادیر combobox رو update کن ، با این کار نیازی به سرچ کردن نداری و برای سرچ باید همه ی ایتم ها رو بررسی کنی با حلقه
    ممنون میشه توضیح بدید چجوری؟

  6. #6

    نقل قول: بررسی وجود یک آیتم در کمبوباکس

                if (!comboBox1.Items.Contains("your item"))
    comboBox1.Items.Add("your item");

    البته اگر از دیتاسورس استفاده میکنید مثلا دیتاتیبلی را به کمبو بایند کرده اید کد بالا جواب نمیده و باید آیتم مورد نظر را با دیتاتیبل چک کنید.

  7. #7

    نقل قول: بررسی وجود یک آیتم در کمبوباکس

    hamed_s64 عزیز
    همونطور که دوست عزیز mafaman2003 گفتند میشه یه شرط قرار داد مثل کد بالا اگر موجود نبود ایتم مورد نظر اونو اضافه کنه به combobox (بعد از ذخیره شدن اطلاعت )
    و اگه combobox رو به جدولی از دیتابیس بایند کردید نمیشه ایتمی رو بهش اضافه کنید و باید با هر بار اضافه شدن اطلاعات combobox اپدیت بشه

    این یه نمونه از بایند کردن combobox هست

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from names", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    con.Open();
    da.Fill(dt);
    con.Close();
    comboBox1.DataSource = dt;
    comboBox1.DisplayMember = "name";
    comboBox1.ValueMember = "id";




    که بعد از هر بار ذخیره اطلاعت میتونی دباره combobox رو اپدیت کنی با همین روش
    بیشتر در مورد کاری که انجام میدی توضیح بده دوستان بهترین راه رو پیشنهاد میدن
    موفق باشید

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    esfahan
    پست
    39

    نقل قول: بررسی وجود یک آیتم در کمبوباکس

    ببنید من داخل پروژم حدود 20 کمبوباکس دارم که یکسری اطلاعات از پیش وارد شده داره و کاربر میتونه در صورت موجود نبودن یک آیتم خودش اونو تایپ کنه و این ایتم به لیست آیتم های کمبو اضافه بشه حالا به نظرتون بهترین راه حل چیه؟مثلا یک کمبوباکس که اسم یکسری قطعه توشه حالا اگر قطعه جدید بود اسمشو خوده کاربر وارد کنه و به لیست اضافه بشه و چون برنامه تحت شبکه هست (فقط بانک روی سرور قرار داره) می خوام تا حد امکان از دریافت اطلاعات از بانک کم کنم
    ممنون

  9. #9

    نقل قول: بررسی وجود یک آیتم در کمبوباکس

    آیتم های جدید را بالاخره باید به دیتابیس اضافه کنید. بعد از اینکه درج انجام دادید یک بار دیگه سلکت بگیرید و عمل بایند را مجدد انجام بدید چون برای کارهای بعدی به id اون آیتم جدید نیاز پیدا می کنید.

تاپیک های مشابه

  1. بررسی یا عدم بررسی وجود رکورد به هنگام Insert
    نوشته شده توسط supporter در بخش SQL Server
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 27 مرداد 1386, 14:29 عصر
  2. کد مربوط به بررسی وجود یا عدم جود دیسکت در درایو فلاپی
    نوشته شده توسط moustafa در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آبان 1385, 00:35 صبح
  3. بررسی وجود کوکی
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 مرداد 1385, 08:56 صبح
  4. چگونگی بررسی وجود یک نقطه در ناحیه(region)
    نوشته شده توسط ghafoori در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 خرداد 1385, 20:15 عصر
  5. بررسی وجود نام و پسورد کاربران در بانک اسکیوئل
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مرداد 1382, 12:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •